Cautare

4254 de rezultate pentru "accidente rutiere 24 12 2009 urziceni buzauhey1" (3.80 secunde)
Intr-o noapte de noiembrie a anului 1992, trei elicoptere militare plecau intr-un zbor de noapte, in "triunghi", de la Buzau spre Urziceni, cu intoarcere pe la Mizil.
Ele doreau sa porneasca de la Buzau si sa se indrepte catre Urziceni, cu intoartcerea pe la Mizil.
Parchetul Judecatoriei Urziceni a anuntat ca a deschis dosar penal pe numele lui Viorel Catarama, dupa ce omul de afaceri a mers in comuna Barbulesti, din judetul Ialomita, unde au fost confirmate mai multe cazuri de coronavirus, si s-a imbratisat cu mai multe persoane.
Etapa care s-a incheiat duminica seara a avut cateva surprize, printre care si una placuta, victoria Universitatii la Urziceni.
Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii s-a autosesizat in cazul femeii care a nascut pe trotuar in fata spitalului din Urziceni. ... Analiza se concentreaza atat pe refuzul acordarii ajutorului medical femeii insarcinat, cat si declaratiile primarului din Urziceni.
• - DN 2A Constanta - Harsova - Slobozia - Urziceni, DN 2 Urziceni - Bucuresti;
Pana va fi gata autostrada promisa, singura legatura intre Capitala si judetele din nordul Moldovei este drumul european E 85, sau DN 2, care a capatat un renume trist din cauza numarului mare de accident rutiere.
Ziua Mondiala de Comemorare a Victimelor Accidentelor Rutiere a fost marcata si la Oradea de elevii Scolii Nr.
IN cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 23 decembrie 2010, in jurul orei 12:45, V.
In 2009, ordonatorii principali de credite nu au solicitat sume din acest Fond 5. ... Fondul National de Dezvoltare trebuie reintregit, banii trebuie pusi la loc Prima intrebare publica legata de sumele din FND a fost pusa de Traian Basescu la inceputul anului 2009, cu referire directa la Guvernul Tariceanu.
Totodata, in zilele de 24 si 31 decembrie BCR va avea program redus de lucru cu publicul si anume intre orele 09.00 - 13.00.
Politistii Biroului Rutier Craiova au organizat luni o actiune in trafic pentru prevenirea accidentelor rutiere provocate de soferii care nu respecta semnificatia culorilor semafoarelor, in numai patru ore fiind depistati 19 soferi care au trecut pe rosu.
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare a treia parte. ... Se intampla prin 2008-2009. ... Aduceti-va aminte cate astfel de evenimente rutiere au fost... ... Accidente multe nu au fost in ultima perioada, dar ele impresionaeza prin gravitate.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 07.08.2011, in jurul orelor 15.15, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat pe Sos. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 19.08.2011, in jurul orei 02.10, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Drumul Sarii din sectorul 4, pe V. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 20.10.2011, in jurul orei 03.30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Calea Stirbei Voda din sectorul 1, pe H. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 28.11.2011, in jurul orei 05.30, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Str. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
In 2010, in Romania, au avut loc 9.213 accidente grave. 2363 de oameni si-au pierdut viata si alti 8477 au fost grav raniti, in aceste evenimente rutiere nedorite. Principalele cauze ale accidentelor rutiere grave au fost:
google-analytics.com