Cautare

8352 de rezultate pentru "accidente rutiere 2010 cluj marasti31 august morti si raniti" (3.60 secunde)
oameni suferinzi, raniti in diverse accidente.
3.000 de militari, avioane F-16, irlandezi cu kilturi si cimpoaie (Autoare: Carla Dinu) Joi, 1 decembrie 2016 se implinesc 98 de ani de la Unirea Transilvaniei, Banatului, Crisanei si Maramuresului cu Romania.
In august-septembrie vor incepe lucrarile la pasajele rutiere din Piata Presei si Piata Sudului si se va redeschide santierul la Pasajul Mihai Bravu In acest moment in Capitala sunt deschise 117 santiere publice, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.
Viteza excesiva, opriri neregulamentare si, nu in ultimul rind, lipsa atestatului. Acestea sint doar citeva dintre incalcarile legislatiei rutiere pentru care taximetristii galateni au fost sanctionati de lucratorii Serviciului Judetean al Politiei Rutiere.
Propunerea de directiva europeana formulata la ultima sedinta a Parlamentului European are ca obiectiv ridicarea standardelor in domeniul gestionarii sigurantei rutiere, inclusiv studii de impact, audit si inspectii legate de siguranta.
Dezvoltarea infrastructurii rutiere, prima prioritate Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a explicat vineri ca pentru fluidizarea traficului sunt necesare mari investitii in infrastructura rutiera, precum continuarea inelului principal de circulatie, in nodurile rutiere de la Razoare si Piata Sudului si inchiderea acestuia pe arcul nordic, precum si realizarea nodului rutier Ciurel-Virtutii-Splaiul Independentei, informeaza agerpres.ro.
La inceputul acestei saptamani, politistii de politie rutiera, sub coordonarea Directie Rutiere - I.G.P.R., au actionat pe DN2, pentru prevenirea si combaterea abaterilor de la normele rutiere savarsite in trafic, de catre conducatorii de motociclete si mopede.
Actiunea "Speed Operation" se desfasoara in perioada 22-28 august sub egida Tispol si are ca scop reducerea numarului de accidente provocate de viteza excesiva si asigurarea unui climat de siguranta rutiera.
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
Accidentul vascular cerebral se poate produce in timpul somnului, iar lipsa severitatii si simptomele minore nu vor interfera cu acesta. ... Simptomele matinale depind in mare masura de gradul de severitate si de partea creierului afectata de AVC.
Va numarati printre cei ce se culca tarziu si adora sa afirme ca sunt pasare de noapte? ... Ritmul circadian, schimbarile de rutina ale functiilor comportamentale, mentale si fizice si numeroase alte aspecte ale corpului sunt controlate de o mica zona a creierului cunoscuta sub numele de ceasul biologic.
Accidentul vascular cerebral se poate produce in timpul somnului, iar lipsa severitatii si simptomele minore nu vor interfera cu acesta. ... Simptomele matinale depind in mare masura de gradul de severitate si de partea creierului afectata de AVC.
Accidentul de autocar din regiunea Campania, soldat cu 38 de morti, in atentia presei italiene Corespondentul AGERPRES, Dana Enulescu, transmite:
Liderul democratilor este acuzat de Funar ca sfideaza Constitutia si incalca principiul separatiei puterilor in stat.
"a decedat", cel putin de facto, daca (inca) nu si in scripte, filialele din teritoriu nu prea vor sa accepte situatia impusa de liderii de la Bucuresti.
Fosta disidenta a regimului comunist Doina Cornea a fost trasferata, luni, de la Spitalul Militar Cluj-Napoca la Spitalul Clinic de Recuperare pentru continuarea tratamentului de recuperare dupa accidentul vascular cerebral suferit. ... A recuperat exceptional si va efectua tratamentul pentru recuperarea completa", a spus Stan.
PSD Cluj il acuza pe premierul Calin Popescu-Tariceanu ca face campanie electorala pe bani publici si cere decontarea de catre PNL a cheltuielilor pentru vizita pe care acesta o va face vineri in judetul Cluj, considerand-o electorala.
O insiruire halucinanta de evenimente-soc, premiere politice, succese (putine), esecuri si conflicte totale a zguduit anul politic 2011 la nivel national.
Fabrica Nokia din Cluj a inregistrat in mai productia primului million de dispozitive mobile in Romania, la doar trei luni de la inceputul productiei, potrivit unui comunicat emis miercuri de companie."Nokia a anuntat atingerea numarului de 1.000.000 de dispozitive mobile produse la noua sa fabrica din Cluj, Romania.
Steaua a castigat cu 3-0 finala Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce Adi Popa a reusit o dubla si o pasa de gol pentru Rusescu. ... Duminica, pe Arena Nationala, Steaua a invins-o cu scorul categoric de 3-0 (1-0), pe Universitatea Cluj, in finala Cupei Romaniei.
google-analytics.com