Cautare

4104 de rezultate pentru "accidente rutiere 13 05 2010 in prahova" (3.12 secunde)
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
La data de 23 decembrie 2010, in jurul orei 07:45, D. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. ... IN cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 02 decembrie 2010, in jurul orei 08:00, H.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Aplicatia care iti arata cum sa eviti blocajele din trafic, in Bucuresti Ambuteiajele din trafic vor putea fi evitate cu ajutorul unei aplicatii disponibile pe GPS, smartphone si tableta.
La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 11:00, G. ... Gheorghe Marinescu, nu a pastrat o distanta suficienta fata de vehicolul din fata sa, intrand in coliziune cu un autoturism marca Ford condus de E.
La data de 01 ianuarie 2012, in jurul orei 19:35, C. ... Marinela de 41 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea străzii la culoarea rosie a semaforului electric pietonal. In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a lui O.
Registrul Auto Roman (RAR) detine, la nivel national, doar 44 de autovehicule-laborator cu care echipe mixte, formate din reprezentanti ai Politiei Rutiere si ai RAR, vor verifica daca anvelopele corespund cu noua legislatie, valabila de luna viitoare.
Cea de-a doua editie a Galei Premiilor Sigurantei Rutiere aduna si in acest an cele mai responsabile persoane, organizatii neguvernamentale, companii si institutii publice din Romania, preocupate de road safety. In acest an, Gala are o serie impresionanta de categorii: ... PREMIUL AUTORITATII RUTIERE ROMANE 2.
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare o parte. Radarele fixe, suspendate in 2009, nu se reintroduc acum! ... In ultima perioada s-a tot vorbit despre reintroducerea radarelor fixe amplasate pe drumurile din Romania, radare care in 2009 au fost suspendate.
PNL atrage atentia filialei PD Prahova ca incalca protocolul Aliantei daca ii va primi pe liberalii demisionari, se arata intr-un comunicat semnat de secretarul general al PNL, Dan Motreanu. „PNL considera inacceptabila pozitia filialei PD Prahova privind o eventuala primire a fostilor liberali din acest judet.
Dupa ce timp de mai bine de o luna, oricine ar fi aruncat o privire in ograda politici mioritice s-ar fi convins definitiv ca aici s-a instaurat haosul, presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu a simtit nevoia sa puna piciorul in prag, pentru a face ordine cel putin in cadrul Aliantei.
Conducerea PNL Prahova reclama incalcari ale prevederilor protocolului Aliantei D.A. ... Presedintele PNL Prahova, Adrian Semcu, vorbeste intr-un comunicat despre actiuni "premeditate", facute "in dispretul spiritului si literei protocolului si al declaratiilor publice ale liderului national al PD".
Fostul consilier prezidential Adriana Saftoiu a confirmat marti ca va candida pentru un loc in Parlament din partea PNL Prahova.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. In prima zi de cand a intrat in vigoare constatarea amiabila, unii dintre soferii implicati in tamponari au mers tot la Biroul Politiei Rutiere, pentru ca nu cunosteau noile reglementari.
La data de 9 noiembrie 2010, in jurul orei 23.50, G. ... Cand a ajuns in dreptul unui imobil, datorita vitezei a pierdut controlul asupra directiei de mers, situatie in care a intrat in coliziune cu o autoutilitara marca Iveco, care se afla parcat regulamentar pe partea dreapta.
La data de 20 aprilie 2011, in jurul orei 18:00, A. Safadi de 45 de ani, cetatean sirian cu domiciliul in Bucuresti, a condus un autoturism marca VW Caddy pe sos.
La data de 11 iulie 2011, in jurul orei 10:00, M. Adrian de 24 de ani, din judetul Prahova, a condus un autoturism marca Opel Corsa pe Bd. ... Cand a ajuns in apropiere de statia R.A.T.B.
Un Porsche 911 Turbo, la vanatoare de soferi pe DN1, in Prahova Masina, cu 420 de cai putere și 3600 CMC, prinde suta de kilometri in doar 5 secunde.
La data de 18 martie 2011, ora 01:50, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe C. STEFAN de 37 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism pe Splaiul Independentei, sectorul 3, avand o concentratie alcoolica de 0,61 mg/l alcool in aerul expirat.
google-analytics.com