Cautare

1072 de rezultate pentru "accidente rutier la zatreni" (3.29 secunde)
Traficul rutier este restrictionat pe Valea Prahovei din cauza unui accident cu trei masini la Azuga.
Ce crede seful Directiei Rutiere despre propunerile din Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera" Lucian Dinita:"Toata lumea se pricepe la circulatie si la fotbal..." Lucian Dinita a declarat intr-un interviu acordat Jurnalului National ca "Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera 2011-2020" nu modifica in nici un fel legislatia rutiera.
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat duminica, in municipiul Craiova, un tanar de 18 ani care conducea o masina cu 103 km/h, desi nu avea permis.
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat duminica, in municipiul Craiova, un tanar de 18 ani care conducea o masina cu 103 km/h, desi nu avea permis.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, privind desfasurarea unor evenimente cultural - artistice dedicate sarbatorilor de iarna, se vor institui restrictii de trafic rutier, dupa cum urmeaza:
Pe majoritatea drumurilor nationale traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna, informeaza Centrul Infotrafic. In judetul Arad ninge abundent, iar traficul rutier se desfasoara ingreunat, din cauza carosabilului alunecos.
NOUL COD RUTIER a intrat in vigoare de ANUL NOU. Ce trebuie sa stie soferii inainte sa se urce la volan Astazi a intrat in vigoare noul Cod Rutier care prevede scaderea pragului la care condusul sub influenta alcoolul devine infractiune.
COD RUTIER 2013: Soferii care sunt depistati la volan sub influenta bauturilor alcoolice, in cazul in care fapta nu constituie infractiune, vor avea permisul suspendat o jumatate de an si vor primi o amenda prevazuta la clasa a V-a de sancțiuni (21-50 de puncte-amenda) dacă
Mara Raducanu ) Traficul rutier este oprit la aceasta ora la kilometrul 147 de pe Autostrada Soarelui, sensul de mers Bucuresti - Constanta. Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara.
Traficul rutier pe Calea Victoriei, restrictionat Cu ocazia unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 15 - 17 aprilie 2017, in intervalul orar 10:00 - 20:00, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Trafic rutier in conditii de iarna in 11 judete. ... De la ora 18.00, mai multe judete intra sub avertizare Cod portocaliu de ninsori sau galben de ploi abundente (Autoare:
Sunt interesante si cazurile Chinei, Moldovei si statului filipinez care, desi nu figureaza in clasamentul statelor cu cele mai multe accidente, apar totusi in situatia cazurilor mortale inregistrand 3-4 decese in 2007.
Costul unei anvelope noi de iarna variaza de la 25 de euro, pentru un autoturism Tico si poate ajunge la 2.500 de euro pentru SUV-urile de lux.
La intrarea dinspre piata Charles de Gaulle, zeci de tineri merg intr-un sir dezordonat spre centrul parcului. ... La 100 de metri distanta, ai si explicatia.
oameni suferinzi, raniti in diverse accidente.
Sindicalistii nu au precizat motivele pentru care sint interesati sa participe la verificarile intreprinse de ITM, dar sustin ca ar fi bine sa ia parte la intocmirea tematicilor de control.
In cursul acestui an inspectorii de munca au aplicat 34 de sanctiuni, in cuantum total de 148.000 lei, angajatorilor ai caror salariati au suferit accidente mortale de munca.
In Romania, DN2 E85 se intinde de la Siret, prin Suceava, Falticeni, Roman, Bacau, Adjud, Focsani, Ramnicu Sarat, Buzau, Urziceni, Bucuresti, pana la Giurgiu.
De ce Romania se afla printre tarile cu risc ingrijorator de accidente vasculare ? ... Asa cum spuneam, Romania ocupa, din pacate, un loc fruntas la capitolul accident vascular cerebral. ... In tara noastra, se inregistreaza 300 de accidente vasculare cerebrale noi, fata de 200, care reprezinta media europeana.
Ne-am obisnuit probabil cu jurnalele de genul celui "de la ora 5", plin de accidente si alte nenorociri. ... Nu mai departe de ieri, pana la ora pranzului, in Constanta avusesera loc patru accidente rutiere, toate...
google-analytics.com