Cautare

7756 de rezultate pentru "accidente rutier in 07 10 2009 seara" (4.77 secunde)
Compania Nationala "Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta organizeaza pe data de 22 septembrie, ora 12:00, la sediul institutiei, o licitatie deschisa pentru achizitie "Asistenta tehnica de proiectare si supervizare lucrari pentru proiectul Pod rutier la km 0+540 al Canalului Dunare-Marea Neagra (CDMN) si lucrari aferente de infrastructura rutiera si de acces".
In sedinta de joi a Consiliului General al Municipiului Bucuresti a fost aprobat un proiect privind realizarea pasajului subteran de la Razoare. Proiectul va fi realizat in colaborare cu Metrorex, a declarat pentru B365.ro directorul Regiei, Gheorghe Udriste.
Pasajul Basarab va fi deschis pentru traficul rutier, duminica, de la ora 6.00, acesta, a anuntat vineri Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei. ... Am in mana procesul verbal de predare-primire, cu pasajul s-a pus in functiune si s-a dat in exploatare.
La fel s-a procedat si in cazul tronsonului Murfatlar - Valu lui Traian - Agigea (unde Autostrada Soarelui se imbina cu Varianta de ocolire a Constantei).
Municipiul Turda - nod rutier de importanta europeana. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... Varianta finala a Master Planului de Transport prevede construirea a 1.300 de kilometri de autostrada pana in 2030, dublu fata de nivelul stabilit in forma initiala a proiectului.
Ce crede seful Directiei Rutiere despre propunerile din Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera" Lucian Dinita:"Toata lumea se pricepe la circulatie si la fotbal..." Lucian Dinita a declarat intr-un interviu acordat Jurnalului National ca "Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera 2011-2020" nu modifica in nici un fel legislatia rutiera.
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat duminica, in municipiul Craiova, un tanar de 18 ani care conducea o masina cu 103 km/h, desi nu avea permis.
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat duminica, in municipiul Craiova, un tanar de 18 ani care conducea o masina cu 103 km/h, desi nu avea permis.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, privind desfasurarea unor evenimente cultural - artistice dedicate sarbatorilor de iarna, se vor institui restrictii de trafic rutier, dupa cum urmeaza:
NOUL COD RUTIER a intrat in vigoare de ANUL NOU. Ce trebuie sa stie soferii inainte sa se urce la volan Astazi a intrat in vigoare noul Cod Rutier care prevede scaderea pragului la care condusul sub influenta alcoolul devine infractiune.
COD RUTIER 2013: Soferii care sunt depistati la volan sub influenta bauturilor alcoolice, in cazul in care fapta nu constituie infractiune, vor avea permisul suspendat o jumatate de an si vor primi o amenda prevazuta la clasa a V-a de sancțiuni (21-50 de puncte-amenda) dacă
Mara Raducanu ) Traficul rutier este oprit la aceasta ora la kilometrul 147 de pe Autostrada Soarelui, sensul de mers Bucuresti - Constanta. Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara.
Traficul rutier pe Calea Victoriei, restrictionat Cu ocazia unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 15 - 17 aprilie 2017, in intervalul orar 10:00 - 20:00, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Cresterea cursului pana la 4,5-4,7 lei ar fi cea mai proasta veste atat pentru populatie, cat si pentru companii, indatorate mai ales in euro. ... Pierderea locurilor de munca, mai ales in sectorul bugetar, dupa ce sectorul privat a disponibilizat sute de mii de oameni.
Avem multe accidente stupide pe sosele Seful politiei rutiere, Lucian Dinita, a declarat ca Romania se afla sub media Uniunii Europene in ceea ce priveste numarul accidentelor. "In perioada 2009-20010 ne aflam sub media UE la numarul accidentelor. Ne aflam si in acest an.
Prin lansarea portalului de vanzari online www.astraonline.ro de miercuri, 2 decembrie 2009, Astra Asigurari devine prima companie care pune la dispozitia clientilor sai 5 (cinci) dintre cele mai solicitate si necesare produse de asigurare.
Pleca din camera aproape pe varfuri lasandu-ne mai departe in fata mesei, cu paharele care lasau inauntru dare de vin rosu, cu sticlele asezate in dezordine, langa piciorul scaunului, langa sticla din care sifonul se prelingea pe parchet (si nimeni dintre noi nu facea nici un gest sa-1 opreasca), cu farfuriile stranse una peste alta intr-un fel de piramida instabila, cu tacamurile lasate intre ele.
Cum trebuie sa procedati in caz de constatare amiabila Anul 2014 a fost un an cu o frecventa a incidentelor auto de 57% din totalul de polite active.
Mai multe tari europene sunt afectate de caderi masive de zapada, fiind inregistrate numeroase accidente, in timp ce mai multe aeroporturi si-au intrerupt activitatea. Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti.
google-analytics.com