Cautare

3693 de rezultate pentru "accidentat 2 ian 2010 crasna salaj lukacs zoltan cu un mor" (5.84 secunde)
Dupa cum afirma, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, deputatul PNL de Salaj, Catalin Micula, principala activitate a parlamentarilor se concentreaza, in aceste zile, pe marginea proiectului privind bugetul de stat pe anul 2006. ... IEste un alt tip de buget, fata de anii anteriori.
Intr-o atmosfera neobisnuit de destinsa pentru curentul liberal din judetul nostru, sambata, la orele amiezii, penelistii salajeni au luat calea Palatului Administrativ din Zalau, acolo unde s-au desfasurat lucrarile Conferintei de Alegeri ale PNL Salaj.
Directorul executiv adjunct al Casei Judetene de Pensii (C.J.P.) Salaj, Laurentiu Patiu, ne-a informat, in cadrul unei conferinte de presa, despre modificarile aduse de OUG 148/2005, privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului.
Posesorii de autovehicule din judetul Salaj sunt nevoiti ca la verificarea in baza de date a Registrului Auto Roman (RAR) Salaj sa achite suma de 85,40 lei drept taxa pentru identificarea vehiculului, mentionarea filtrului de particule in cartea de identitate a vehiculului (CIV) si verificarea in baza de date a autoturismului.
La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 23.40, C. ... Giurgiu, avand permisul de conducere retinut, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe bld. ... Cand a ajuns la intersectia cu P-ta Romana, a surprins si accidentat grav pe N.
Jurnalul National publica articolul "Un fleac!
Zoltan Bedo din Odorheiu Secuiesc a participat recent la targul traditional organizat de Muzeul Taranului Roman, cu jucarii din lemn superbe.
Directorul adjunct al Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Cluj, Kovacs Zoltan, membru UDMR, a demisionat ieri din functie, deoarece are dosar de colaborator al fostei Securitati, dand note informative si despre deputatul UDMR Kelemen Hunor.
Senatorul PRM Gheorghe Funar a declarat ca omul de afaceri Arpad Paszkany, despre al carui memoriu a vorbit presedintele Traian Basescu la bilantul Ministerului Public, a fost unul dintre finantatorii, cu a€žsume uriasea€œ, ai campaniei electorale a PD din 2004 si este un apropiat al presedintelui.
Senatorul UDMR de Bihor Pete Istvan va fi propus de UDMR pentru functia de secretar al Senatului in locul lui Valentin Zoltan Puskas, care urmeaza sa fie numit judecator la Curtea Constitutionala.
Presedintele UCM - Scaunul Sfantu Gheorghe, Gazda Zoltan sustine ca UDMR a inclus dezideratul privind autonomia in varinata in limba maghiara a statutului formatiunii, fara a-l introduce si in varianta in limba romana ad ocumentului.
Presedintele Uniunii Civice Maghiare - Scaunul Sfantu Gheorghe, Gazda Zoltan, sustine ca urmatorul pas in lupta pentru obtinerea autonomiei teritoriale este valorificarea pe plan intern si extern a rezultatelor referendumului intern, neoficial, organizat de Consiliul National Secuiesc.
Augustin Zegrean, Petre Lazaroiu, Mircea Stefan Minea, Iulia Antoanella Motoc, Valentin Zoltan Puskas Jurnalul National informeaza: ... Ultima lovitura a CCR a fost decizia de amana pentru 25 ianuarie pronuntarea pe sesizarea USL privind neconstitutionalitatea legii de comasare a alegerilor locale cu cele parlamentare.
Asa ca ne bucuram ca deschidem acest turneu pe teritorii noi pentru Sarmalele Reci", declara Zoltan Andras. "Nici nu se putea sa gasim un loc mai bun pentru a ne incepe turneul national aniversar", a adaugat solistul trupei.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
'In data de 18 ianuarie 2011, ca reactie la declaratia politica (pe care am facut-o in fata Primariei municipiului Arad) prin care am solicitat primului ministru Emil Boc sa va demita de urgenta din functia de ministru al Administratiei si Internelor si sa dispuna anchetarea dumneavoastra pentru implicare in activitati de crima organizata, sub forma contrabandei cu tigari si a traficului de valuta, ati afirmat ca ma veti actiona in judecata pentru calomnie.
ActiveWatch a prezentat recent la Bucuresti, in avanpremiera, filmul SA NU MOR IN VIS, o calatorie documentara care recupereaza istoria roma despre sanatate din perspectiva subiectiva a peste douazeci de povestitori veritabili si ne ofera ocazia sa-i cunoastem pe Alina, Carmen, Daniel si Sorin, patru dintre primii medici romi care isi asuma etnia fara ocolisuri.
ActiveWatch a prezentat recent la Bucuresti, in avanpremiera, filmul SA NU MOR IN VIS, o calatorie documentara care recupereaza istoria roma despre sanatate din perspectiva subiectiva a peste douazeci de povestitori veritabili si ne ofera ocazia sa-i cunoastem pe Alina, Carmen, Daniel si Sorin, patru dintre primii medici romi care isi asuma etnia fara ocolisuri.
La data de 27 iulie 2010, in jurul orei 11.00, A. VALERIU de 31 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Peugeot 307, pe Str. ... Cand a ajuns in dreptul unui imobil, a surprins si accidentat grav pe E.
Piata cotidianelor nationale generaliste este formata din numai sase titluri, iar vanzarile sunt in picaj direct de la un an la altul. In primele trei luni ale anului s-au cumparat cu 8 milioane mai putine exemplare decat anul trecut.
google-analytics.com