Cautare

969 de rezultate pentru "accident" (3.62 secunde)
Actorul mort Paul Walker, mort pe 1 decembrie intr-un accident de masina, faăcea o remarca infioratoare intr-un teaser la noul film din seria Fast&Furious.
Armata facuse un cordon in jurul locului in care se vedea ca se produsese un accident, a inceput curatarea resturilor si a cerut geologilor sa stea deoparte.
Toate aceste ipoteze conduc la ideea unei conspiratii si nu a unui accident nefericit datorat hazardului caruia i-ar fi cazut victima Titanicul in noaptea de 14-15 aprilie 1912.
In 2006, Parker s-a mutat in Moss Point, la nord de Pascagoula, iar in 2010, a suferit un accident vascular cerebral care l-a limitat fizic.
dupa o catastrofa naturala cum ar fi un cutremur, dupa un atac terorist, dupa ce au primit vestea mortii unei persoane apropiate, dupa un accident.
Daca se intampla sa ai un accident la ochi nu incerca sa determin de unul singur gravitatea lui, ci solicita un control de specialitate.
Purtatorul de cuvant al RATP (transportul in comun din Paris) a declarat ca s-a deschis o ancheta in acest caz, pentru a se stabili circumstantele in care s-a produs cumplitul accident.
Un tramvai a lovit doi pietoni, in aceasta seara, pe Bulevardul 1 Decembrie. Una din victime, un barbat de 65 de ani, a murit dupa ce a ramas blocata sub mijlocul de transport.
Accidentul s-a produs la Melbourne, Australia, din neatentia soferului double-deckerului. Conducatorul masinii nu a realizat ca nu va putea trece cu colosul metalic pe sub un pasaj de cale ferata care masura numai 3 metri in conditiile in care autocarul masoara peste 4 metri inaltime.
I-a spus ca a fost, intr-adevar, un accident al unui vehicul extraterestru, ca s-au recuperat resturile unui OZN, ca si 3 fiinte, dintre care una a supravietuit si a fost transferata in niste laboratoare ultrasecrete din New Mexico.
infarct miocardic, accident vascular cerebral, radiodiagnostic, etc.; 7. Legea salarizarii ar trebui sa revina la prevederile conform carora medicii ar trebui platiti la fel indiferent de spitalul la care lucreaza atata timp cat fac acelasi lucru;
O femeie a fost ranita grav dupa ce a cazut, sambata dupa-amiaza, de la etajul sase al unui bloc aflat in constructie.
Morala cu rol formator a acestei stari de fapt este aceea ca atunci cand in realitate suntem pe locurile rezervate celuilalt gen acest lucru se intampla numai prin accident iar accidentul are totdeauna pe langa caracterul de neasteptat si pe cel de nedorit.
"Pe raza municipiului Vulcan functioneaza doua unitati miniere, respectiv Paroseniul si Vulcanul, si o uzina de preparare a carbunelui, unde zilnic are loc cel putin un accident.
Nu este clar in acest moment daca este vorba despre un accident sau despre un act intentionat. Incidentul are loc la doar cateva zile dupa atacul terorist comis cu o duba din Barcelona, soldat cu 13 morti si peste 130 de raniti.
Lucram la sectia Sanatatea a ziarului si m-a chemat intr-o zi, rugandu-ma sa ma interesez de soarta unei colege care avusese un accident de masina si era internata la Spitalul de Urgenta din Bucuresti.
Daca ai un risc mare de infarct miocardic sau accident vascular cerebral, medicul tau iti poate recomanda o doza zilnica mica de aspirina, pentru a te ajuta sa reduci riscul acesta.
La aceasta ora, traficul rutier pe DN 1, intre Ploiesti si Brasov, este blocat din cauza accidentului. Sapte persoane se aflau in cele trei autoturisme implicate in accident, intre care si trei copii.
- Daca vezi in visul tau un accident de tren este semn ca in realitate treci printr-un conflict cu un prieten.
Era cu cateva luni dupa ce Chase Brandon declarase ca a gasit, la mijlocul anilor 1990, in Colectia de informatii istorice a CIA, acea cutie plina de documente oficiale privind presupusul accident de OZN din 1947 de la Roswell.
google-analytics.com