Cautare

8518 de rezultate pentru "accident suceava pe 26 decembrie 2009" (2.83 secunde)
PSD Suceava a stabilit un numar de 11 candidati din cei 14 pentru colegiile electorale uninominale pentru Camera Deputatilor si Senat, presedintele organizatiei.
Bancile vor fi inchise vineri si sambata, 25 si 26 decembrie, precum si pe 1 si 2 ianuarie, cu exceptia unor unitati din marile centre comerciale, iar pe 24 si 31 decembrie majoritatea bancilor vor avea program redus de lucru cu publicul.
Monitorul de Suceava: ... 2 Suceava.La intalnirea electorala din Bosanci a fost prezent si presedintele PSD Suceava si al Consiliului Judetean, Catalin Nechifor. Acesta le-a vorbit alegatorilor din Bosanci despre necesitatea alegerii candidatilor USL, pentru ca judetul Suceava si comuna Bosanci sa beneficieze de fondurile necesare pentru dezvoltare.
Bancile vor fi inchise sambata si duminica, 25 si 26 decembrie, precum si pe 1 si 2 ianuarie, cu exceptia unor unitati din marile centre comerciale, iar pe 24 si 31 decembrie majoritatea bancilor vor avea program redus de lucru cu publicul.
9.251.827 de locuitori aveau in 2009 locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 43,1% din populatia Romaniei, cu 14.006 persoane mai mult decat in anul 2008, arata datele transmise de Institutul National de Statistica (INS).
Romania" - proiect care urmareste prabusirea comunismului si impactul pe care aceasta l-a avut asupra Europei Centrale si de Est.
PNL Suceava a depus vineri plangeri penale pentru fals in inscrisuri oficiale si in declaratii impotriva liderului PLD, Theodor Stolojan, precum si a altor 11 persoane din Suceava insarcinate cu strangerea semnaturilor pentru inscrierea PLD ca partid politic.
Consiliul Judetean (CJ) Suceava va da in judecata Guvernul pentru ca nu asigura, potrivit legislatiei, fondurile pentru sustinerea in judetul Suceava a programului "Cornul si laptele", necesarul pentru acest an fiind de 7,5 milioane de lei, a anuntat joi presedintele CJ, Gheorghe Flutur.
Numarul judetelor afectate de inundatii a scazut la 5, iar cel al localitatilor ce au avut de suferit de pe urma viiturilor a ajuns la 137, a anuntat, luni, secretarul de stat in MIRA, Victor Paul Dobre, potrivit caruia situatia ramane sub monitorizare.
Noul manager al Spitalului Judetean de Urgenta Suceava este de joi doctorul militar col. ... Spitalul din Suceava este un focar de coronavirus si 200 de cadre medicale sunt infectate.
Claudia Pirvoiu publica pe HotNews.ro articolul cu titlul "Unde s-au dus 11 miliarde de lei din Fondul National de Dezvoltare? Deturnare de fonduri sau inginerie contabila pentru acoperirea deficitului bugetar", pe care il puteti citi in continuare. ... Informatia pe scurt:
Potrivit unei statistici intocmite de Inspectoratul General al Politiei Romane, in primele opt luni ale acestui an, aproape 1.400 de persoane si-au pierdut viata pe drumurile din Romania, iar peste 5.000 au fost ranite grav.
Autorul Manifestului pentru construirea de autostrazi s-a nascut pe malul Dunarii, la Calarasi, si traieste in satul Sfantu Ilie, din judetul Suceava.
Sergiu Nicolaescu, care suferea de o afectiune digestiva cronica benigna, a fost operat pe 28 decembrie, pe cale laparoscopica, la Spitalul Elias, interventia chirurgicala fiind impusa de evolutia clinica.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opoozitie:
Brandusel Nichitean, fostul vicepresedinte al PD Suceava, vrea ca excluderea sa din partid sa fie anulata si sa fie numit in postul de subprefect de Suceava, sustinand ca merita aceasta functie pentru munca depusa in PD.
Dupa calduri anormale vin geruri anormale / ampress.ro Vremea se va raci in perioada 5 - 10 ianuarie 2016 si va deveni mai rece decat in mod normal in perioada 31 decembrie - 3 ianuarie urmand ca, dupa aceasta data, probabilitatea de aparitie a precipitatiilor sa fie ridicata, releva prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), publicata luni si citata de Agerpres.
Asa cum deja ati aflat, Stefan Hrusca revine in tara in luna decembrie, pentru a le oferi romanilor un turneu national!
Coliziuni cu un animal 4% Incepand cu 1 iulie 2009, anumite accidente rutiere survenite pe teritoriul Romaniei pot fi solutionate prin constatare amiabila, fara a mai fi nevoie de interventia Politiei. ... In plus, formularul de constatare amiabila trebuie completat si semnat de catre ambii soferi implicati in accident.
2009. ... 2009), ziarele au ocupat un loc central. ... Pe de alta parte, in 1992, numarul total alpublicatiilor a scazut la 1.205, dar numarul cotidienelor acrescut, ajungand la 102.
google-analytics.com