Cautare

6066 de rezultate pentru "accident rutier zepa mircea hunedoara" (3.20 secunde)
Constatarea amiabila pentru accidentele rutiere usoare, care se aplica incepand de ieri, presupune ca soferii implicati in incidente soldate cu avarierea masinilor sa se inteleaga in ceea ce priveste conditiile producerii evenimentului rutier.
Traficul rutier este restrictionat pe Valea Prahovei din cauza unui accident cu trei masini la Azuga.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
In urma descinderilor efectuate de mascati si procurorii de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - Biroul Teritorial Hunedoara, au fost gasite sapte baxuri de sticlute pline cu droguri (ketamina).
Nu a unui pasaj rutier subteran, care este cu totul altceva. ... Pentru pasajul rutier sunt deoacamdata aprobati doar indicatorii tehnico-economici, in noiembrie 2010, Consiliul General al Municipiului Bucuresti alocand suma de 58 de milioane de euro pentru construirea acestuia (HCGMB 314/2010).
a) posesorul permisului de conducere valabil pentru categoria B are dreptul sa conduca tractor rutier, cu masa maxima autorizata de pana la 3.500 kg, la care se poate atasa o remorca a carei greutate maxima autorizata sa fie mai mica de 750 kg;
Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? ... Acesta a murit intr-un cumplit accident rutier. ... Accident, crima, sinucidere, atac vascular cerebral sau atac de cord Ipoteze socante in cazul accidentului ce i-a adus moartea cunoscutului designer Razvan Ciobanu.
Societatea din Petrosani, VENTA INVEST SA, s-a bucurat de atentia speciala a Directiei Generale a Finantelor Publice Hunedoara, obtinind o compensare la plata datoriilor, dupa ce initial incercase sa capete o rambursare de TVA.
Exemple elocvente sunt combinatele siderurgice din Galati si Hunedoara.
Combinatului siderurgic ArcelorMittal Hunedoara si-a reluat actvitatea, luni, dupa ce, la inceputul lunii decembrie, muncitorii au fost trimisi in somaj tehnic, iar de la 1 ianuarie cei care au venit la lucru nu au efectuat decat lucrari de reparatii si intretinere.
Seful misiunii FMI, Jeffrey Franks, a declarat ieri ca a discutat cu presedintele Traian Basescu despre privatizarea celor doua complexuri enegetice, Oltenia si Hunedoara, dupa ce acestea vor fi infiintate.
Printre acestea se afla si Silvian Toma, finantatorul echipei de fotbal FC Hunedoara, care este acuzat de spalare de bani si evaziune fiscala.
COD RUTIER 2013: ... sunt la prima abatere de acest gen, potrivit proiectului noului Cod rutier postat pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne. COD RUTIER 2013:
Mara Raducanu ) Traficul rutier este oprit la aceasta ora la kilometrul 147 de pe Autostrada Soarelui, sensul de mers Bucuresti - Constanta. Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Grupul PSD a decis la propunerea lui Victor Ponta sa demareze procedura de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului. ... Excluderea presedintelui Senatului, Mircea Geoana din PSD intra in linie dreapta, dupa refuzul acestuia de a demisiona din aceasta functie.
 In noaptea de 26 - 27 octombrie, incepand cu ora 00.00, se va restrictiona traficul rutier in Piata Victoriei, pe doua benzi de circulatie ale sensului dinspre Piata Romana catre Monumentul Aviatorilor precum si in Piata Constitutiei, doua benzi de pe Bd.
"Mircea, nici o durere nu te poate izola!" Un salut catre Paolo Rossi. ... O cursa nebuna pe ruta Hunedoara - Bucuresti. ... Crampeie din viata contracronometru a lui Mircea Lucescu. ... Mircea Lucescu explica meciul. ... "Nea Mircea" s-a apropiat. ... Cam asta face Mircea Lucescu.
Un accident a avut loc pe DN 68B, in judetul Hunedoara. ... Traficul intre Hunedoara si Deva a fost reluat dupa ce circulatia a fost intrerupta din cauza accidentului. ... Noi continuam cercetarile la fata locului", a declarat Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara.
AmosNews Mircea Dinescu: Generalii lui Ceausescu sunt vinovati de mortii de la Revolutie, nu Iliescu - Generalii lui Ceausescu sunt vinovati de mortii de la Revolutie, nu Iliescu - a spus Mircea Dinescu, inaintea audierii de la Parchetul Militar din dosarul crimelor impotriva umanitatii.
google-analytics.com