Cautare

18180 de rezultate pentru "accident rutier taxi satu mare" (3.41 secunde)
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Tineretului, prin loc special amenajat si semnalizat, la culoarea verde a semaforului electric pietonal, a fost surprinsa si accidentata de un autoturism de culoare galbena, posibil taxi, care circula pe Bd. ... Din accident a rezultat si decesul unui caine pe care victima il tinea in zgarda, in momentul traversarii.
"Codul Rutier sau Cotul Rutier?! ... De cateva saptamani, mai precis de cand se discuta cu atata patos despre noul Cod Rutier, despre forma pe care trebuie sa o imbrace acest document foarte important, am avut o curiozitate tematica.
"Codul Rutier: ... Proiectul de modificare a Codului Rutier elaborat de Ministerul de Interne si supus dezbaterii publice a provocat in ultimele zile discutii aprinse, focalizate insa in majoritate pe chestiuni de amanunt.
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... Pentru ca persoana sa fie transportata cat mai repede la spital, spune-i operatorului ca suspectezi ca aceasta a suferit un accident vascular cerebral si transmite-i ora la care au aparut primele simptome.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
Imediat dupa producerea accidentului rutier, atat soferul Mercedesului, cat si pasagerii acestuia au coborat din masina si au fugit.
La alegerile pentru Camera Deputatilor, Senat si presedintie, care vor avea loc duminica, 28 noiembrie a.c., in judetul Satu Mare sint asteptate la vot 312.205 persoane.
intilnirea cu ziaristii a avut loc la sediul PSD Satu Mare, acolo unde a fost amenajat si biroul parlamentar al de-putatului Mihaela Rusu.
Fostul primar al municipiului Satu Mare, Horea Anderco, a fost arestat de PNA in cursul lunii aprilie 2003 pentru mai multe infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu contra intereselor publice.
Totodata, alesii locali au stabilit ca tot Florisal-ul sa se ocupe si de curatatul beciurilor si a curtilor din Satu Mare, in detrimentul RA Comunala, regie aflata in subordinea Primariei. ... Tarifele de salubritate au fost majorate si se va ocupa si de igienizarea subsolurilor si curtilor din Satu Mare.
Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, va intocmi un raport legat de demisiile a 30 de membri din cadrul Consiliului municipal al PSD Satu Mare.
Cu toate ca nu se poate face un inventar cu date concludente, potrivit informatiilor detinute de conducerea Directiei Agricole Satu Mare, aproximativ 5.000 de hectare de terenuri agricole au fost cumparate ori arendate de cetateni straini pe teritoriul judetului Satu Mare.
Gabriela Dorgai a fost un suflet chinuit si traumatizat Actrita gasita moarta luni in plin centrul municipiului Satu Mare a avut o viata si o moarte tragica.
Tatal senatorului Catalin Voicu a murit intr-un accident rutier Tatal senatorului Catalin Voicu, Dan Voicu, a murit, miercuri dupa-amiaza, intr-un accident rutier petrecut intre Giurgiu si Ghimpati.
Traficul rutier este blocat pe DN 1, in zona localitatii Decea din judetul Alba, in urma unui accident in care au fost implicate cinci autovehicule si care s-a soldat cu ranirea a doua persoane.
Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier, dar e "in afara oricarui pericol" Antrenorul Mircea Lucescu (66 de ani, Sahtior Donetk) a fost ranit intr-un accident rutier produs vineri pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti, transmite Realitatea TV.
Doi tineri au fost la un pas sa isi piarda viata dupa un grav accident rutier. In aceasta seara, politistii orasului Pantelimon au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Teiului, din comuna Dobroesti s-a produs un accident rutier, intre un autoturism si trei motociclete.
Romanii s-au dus la mare, unii cu masina, cei mai cu dare de mana, iar altii cu trenul, studenti si salariati cu bani mai putini. ... Asta pentru ca in Constanta se practica mai multe tarife pentru serviciul numit „Taxi“.
google-analytics.com