Cautare

8583 de rezultate pentru "accident rutier soldat cu decesul a 2 persoane buzau" (4.75 secunde)
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetări Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 23.12.2010, pe sos. Oltenitei la intersectie cu str.
Un politist a fugit de la fata locului, dupa ce a provocat un accident rutier grav
Mesaj de ultima ora al SRI pentru toti romanii cu cont de Facebook! Serviciul Roman de Informatii a transmis un mesaj pe Facebook prin care cere spirjinul tuturor romanilor in activitatea de cotraspionaj.
Acest lucru se poate spune tinind cont de faptul ca pentru acest an conducerea Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati si-a propus ca cel putin 12.000 de persoane sa fie cuprinse in programe de masuri active de ocupare a fortei de munca.
A trecut un an de cand criza si-a aratat "coltii" in Romania. ... In urma cu un an, criza economica incepea sa fie simtita si in Dolj.
Un camion a intrat in multimea care celebra Ziua Nationala.
Cu toate ca prevederile in domeniul legislatiei muncii au devenit mult mai stricte odata cu intrarea in Uniunea Europeana (UE), angajatorii valceni continua sa joace in picioare normativele pe care alte firme europene le respecta cu sfintenie.
Secretarul de stat Gigel Stirbu a iesit din vizorul politistilor slatineni în cazul accidentului de la Curtisoara, petrecut în luna iunie si în care a fost implicat autoturismul demnitarului.
70.000 de romani ce au suferit un accident vascular cerebral vor primi indemnizatie de handicap.
Un accident cumplit s-a petrecut pe Lacul Snagov, in noaptea de sambata spre duminica. ... Pompierii l-au gasit pe barbatul care a fost dat disparut dupa accident. ... El a fost gasit la 40 de metri de locul impactului.
ANDREI de 26 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel, pe str. ... Dupa ce a trecut de un imobil, a surprins si accidentat grav pe S. ... Victima a ramas internata la spital. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, nu va fi urmarit penal pentru accidentul de circulatie in care a fost implicat pe 16 decembrie, anul trecut. ... Presupusa victima a accidentului nu a depus plangere penala impotriva ministrului.
Primele date din ancheta Au aparut primele imagini cu accidentul inspaimantator care a avut loc duminica, la pranz, in centrul Capitalei, in urma caruia doua persoane au murit si alte trei au fost ranite.
Pe ce parlamentari se bazeaza puterea si opozitia Cu o zi inaintea motiunii de cenzura, miza USL sunt parlamentarii independenti si cei ai minoritatilor, cei de la care opozitia ar putea obtine cele 10 voturi necesare pentru a rasturna guvernul Ungureanu.
Accident cu 27 de morti in Ucraina, dupa ce un autocar, un microbuz si o autocisterna au luat foc. Potrivit primelor informatii, acesta este cel mai grav accident rutier din ultimul deceniu in Ucraina.
Liviu de 48 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe sos. ... Cand a ajuns la intersectia cu str.
Prezentatorul emisiunii "Bugetul meu" de pe TVR 2, Patric Petre Marin, si-a pierdut viata miercuri dimineata, intr-un accident de masina produs pe DN1, la Saftica, anunta TVR. Operatorul care il insotea a fost ranit si este internat la spitalul Elias.
In aceasta vara, mai precis in luna iunie, a format insa, din greseala, numarul unei sectii de politie si s-a dat de gol.
In dimineata zilei de 18 august a.c., in jurul orei 4.40, pe D.N.2 E85, pe raza comunei Valea Ramnicului, judetul Buzau, B.C., de 56 de ani, din judetul Neamt, aflat la volanul unei autoutilitare, pe fondul oboselii a adormit la volan si a patruns pe contrasens.
Cel putin 28 de persoane au murit intr-un accident produs, miercuri seara, pe insula portugheza Madeira. ... Accidentul a avut loc in zona Canico de Baixo din Arhipelagul Madeira, iar autocarul care a cazut in prapastie transporta zeci de turisti germani.
google-analytics.com