Cautare

62533 de rezultate pentru "accident rutier la trecerea de pietoni din baia mare" (5.80 secunde)
La 30 iunie se deschide ultimul tronson Cernavoda - Medgidia - Murfatlar Mai sunt doua saptamani, iar romanii isi vor vedea un vis cu ochii: ... Ultimul tronson care mai era de executat, Cernavoda - Medgidia - Murfatlar, va fi deschis circulatiei la data de 30 iunie.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, privind desfasurarea unor evenimente cultural - artistice dedicate sarbatorilor de iarna, se vor institui restrictii de trafic rutier, dupa cum urmeaza:
Asistenta tehnica pentru elaborarea proiectului tehnic si lucrarile de executie la podul peste canalul Dunare- Marea Neagra costa peste 1,6 milioane euro si respectiv 23 milioane euro.
Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani Meteorologii estimeaza, pentru urmatoarele saptamani, temperaturi maxime exclusiv pozitive apropiate de normalul perioadei, valorile termice incadrandu-se intre 8 si 20 de grade Celsius in intreaga tara.
Cuvantul PASTE vine de la PASHA, un cuvant evreiesc, care inseamna trecere. Noi la Paste sarbatorim altceva decat evreii, si anume trecerea de la moarte la viata si de pe pamant la cer.
Adevarul despre cum a murit Mihail Eminescu, ucis la comanda (Autor: ... Conform acestuia, Eminescu ar fi fost o fiinta labila, neadaptata, pierduta in lumea sa de poet si ar fi murit nebun, bolnav de sifilis si alcoolic.
Francezii de la TDF si operatorul de sateliti SES, interesati de trecerea la televiziunea digitala in Romania Grupul francez TDF - care a construit si opereaza retele de televiziune digitala terestra in mai multe tari europene - si SES (Astra) - unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii de comunicatii prin satelit - sunt interesate sa participe la procesul de trecere la televiziunea digitala in Romania, au declarat reprezentanti ai celor doua companii in cadrul conferintei "International Digital Forum", organizata in Bucuresti de Asociatia pentru Comunicatii Digitale.
Sfarsit de saptamana lucratoare cu ghinion pentru seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului (CJPC) Constanta, Dionisie Culetu. In timp ce se indrepta catre o actiune de control, directorul institutiei mai sus amintite a fost implicat, vineri, intr-o tamponare in lant, eveniment rutier petrecut pe raza localitatii Agigea.
Indiferent daca vin de pe strada Principatele Unite sau de pe Stefan cel Mare, soferii masinilor care se indreapta spre Valea Vlaicii trebuie sa dea prioritate la intersectia celor doua strazi.
Doua mari investitii ce se deruleaza cu finantare UE in municipiul Satu Mare, Parcul industrial si Pasajul rutier de pe str. Fabricii, se afla in impas din cauza firmelor care executa lucrarile.
Magda Marincovici (Jurnalul National) - Premiera chirurgicala la Cluj Napoca:
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetări Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 23.12.2010, pe sos. Oltenitei la intersectie cu str.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetari Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 22.09.2010, pe bd.
Andreea Mantea a fost implicata, duminica seara, intr-un accident rutier in zona Brancoveanu din Capitala. Bruneta se afla la volanul automobilului ei, un BMW impreuna cu colegii de la emisiunea "Nunta cu surprize".
este unul dintre cei mai cunoscuti artisti de la noi. ... Conform Libertatea, fratele artistului s-a stins din viata la 25 de ani, intr-un teribil accident rutier provocat de prietenul lui cel mai bun. ... Stefan Banica jr si Alexandru Silviu Banica erau frati de tata.
De cand toata lumea a inceput sa discute despre despartirea de Vlad Huidu, Giulia Anghelescu nu reuseste sa isi mai linisteasca sufletul. Vedeta prefera sa evite orice intrebare legata de acest subiect, asa ca o excursie departe de Capitala a fost tocmai oportuna.
Un barbat de 34 de ani si-a pierdut viata, dupa ce a cazut de pe motocicleta. Circulatia a fost intrerupta duminica in Pasajul Unirii din Capitala timp de aproape o ora, in urma unui accident rutier.
Un deputat PDL a fost implicat intr-un accident rutier, la Orastie. Parlamentarul a lovit cu masina o femeie de 81 de ani in timp ce mergea cu spatele. Victima e acum internata la spital. Accidentul a avut loc in fata primariei din Orastie.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeazaa ca in aceasta dimineata, in jurul orei 11.00, un grav accident rutier a avut loc pe DN2, la kilometrul 129+400 de metri, in zona localitatii buzoiene Zarnesti.
Stefan Banica Junior a fost implicat intr-un usor accident rutier, in Capitala, potrivit Libertatea.ro. Accidentul in care a fost implicat sotul Andreei Marin Banica a avut loc pe bulevardul Barbu Vacarescu din Capitala, scrie cancan.ro.
google-analytics.com