Cautare

3878 de rezultate pentru "accident rutier jud suceava oras radauti" (2.91 secunde)
Nu a unui pasaj rutier subteran, care este cu totul altceva. ... Solutiile sunt discutate de Comisia Tehnica de Urbanism, de pe langa Primaria Capitalei, Ministerul Dezvoltarii, Ministerul Culturii, Ministerul Mediului, etc, specialistii din aceste Comisii incercand sa gaseasca cea mai potrivita solutie pentru oras.
Proiectele fie contribuie la pastrarea identitaiti arhitectonice, fie isi propun sa redecoreze suprafete mari din oras sau sate, pentru a reimprospata viata comunitatilor, fie sunt lucrari de arta urbana care aduc culoare in zonele urbane, incarcate de gri. ... Manzalesti - Jud. Buzau, Corbi - Jud. Arges, Luncavita- Jud.
Alexandru George Timofte, nascut la Radauti, judetul Suceava, era fiul lui Radu Timofte, fostul sef al Serviciului Roman de Informatie. Biografie Alexandru Timofte Alexandru George Timofte s-a nascut, ca fiu geaman al familiei, la 28 aprilie 1983 la Radauti, judetul Suceava.
Nicolae de 28 de ani din jud. ... Constantin de 58 de ani din jud. ... Din accident a rezultat ranirea urmatoarelor persoane: ... Marian de 24 de ani din jud.
Constatarea amiabila pentru accidentele rutiere usoare, care se aplica incepand de ieri, presupune ca soferii implicati in incidente soldate cu avarierea masinilor sa se inteleaga in ceea ce priveste conditiile producerii evenimentului rutier.
Traficul rutier este restrictionat pe Valea Prahovei din cauza unui accident cu trei masini la Azuga.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
PNL Suceava a depus vineri plangeri penale pentru fals in inscrisuri oficiale si in declaratii impotriva liderului PLD, Theodor Stolojan, precum si a altor 11 persoane din Suceava insarcinate cu strangerea semnaturilor pentru inscrierea PLD ca partid politic.
Consiliul Judetean (CJ) Suceava va da in judecata Guvernul pentru ca nu asigura, potrivit legislatiei, fondurile pentru sustinerea in judetul Suceava a programului "Cornul si laptele", necesarul pentru acest an fiind de 7,5 milioane de lei, a anuntat joi presedintele CJ, Gheorghe Flutur.
Monitorul de Suceava: ... 2 Suceava.La intalnirea electorala din Bosanci a fost prezent si presedintele PSD Suceava si al Consiliului Judetean, Catalin Nechifor. Acesta le-a vorbit alegatorilor din Bosanci despre necesitatea alegerii candidatilor USL, pentru ca judetul Suceava si comuna Bosanci sa beneficieze de fondurile necesare pentru dezvoltare.
Noul manager al Spitalului Judetean de Urgenta Suceava este de joi doctorul militar col. ... Spitalul din Suceava este un focar de coronavirus si 200 de cadre medicale sunt infectate.
a) posesorul permisului de conducere valabil pentru categoria B are dreptul sa conduca tractor rutier, cu masa maxima autorizata de pana la 3.500 kg, la care se poate atasa o remorca a carei greutate maxima autorizata sa fie mai mica de 750 kg;
Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? ... Acesta a murit intr-un cumplit accident rutier. ... Accident, crima, sinucidere, atac vascular cerebral sau atac de cord Ipoteze socante in cazul accidentului ce i-a adus moartea cunoscutului designer Razvan Ciobanu.
Deputatul PD de Suceava Aurel Olarean, alaturi de echipa sa de campanie, a fost implicat luni seara intr-un scandal in orasul sucevean Milisauti, acestia fiind acuzati de catre primarul PSD al localitatii si de un consilier local PSD de violare de domiciliu si amenintari.
Stela Lucaciu din Suceava este o prezenta constanta a targurilor Piata taraneasca organizate in curtea MTR.
Doua persoane au murit, iar o a treia a fost grav ranita ieri dupa-amiaza dupa ce masina in care se aflau a cazut intr-o prapastie din judetul Suceava. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava, automobilul s-a prabusit intr-o rapa in zona Ciumarna.
COD RUTIER 2013: ... sunt la prima abatere de acest gen, potrivit proiectului noului Cod rutier postat pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne. COD RUTIER 2013:
Mara Raducanu ) Traficul rutier este oprit la aceasta ora la kilometrul 147 de pe Autostrada Soarelui, sensul de mers Bucuresti - Constanta. Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Brandusel Nichitean, fostul vicepresedinte al PD Suceava, vrea ca excluderea sa din partid sa fie anulata si sa fie numit in postul de subprefect de Suceava, sustinand ca merita aceasta functie pentru munca depusa in PD.
google-analytics.com