Cautare

4826 de rezultate pentru "accident rutier deva arad 27 06 2010" (7.47 secunde)
Mai mult, comisarul-sef Dinita a punctat faptul ca in peisajul rutier din tara noastra exista deja suficiente probleme cu soferii care conduc desi au suspendat acest drept, dar si cu cei care parasesc ulterior locul accidentului.
Codul rutier s-a modificat din nou. ... In aceste conditii, cum sa nu fac ochii cat cepele cand vad un articol in timp ce faceam ca omul revista presei, despre faptul ca modificarea codului rutier i s-ar "datora" lui Luis Lazarus, jurnalist la o televiziune bucuresteana.
NOUL COD RUTIER a intrat in vigoare de ANUL NOU. Ce trebuie sa stie soferii inainte sa se urce la volan Astazi a intrat in vigoare noul Cod Rutier care prevede scaderea pragului la care condusul sub influenta alcoolul devine infractiune.
Traficul rutier pe Calea Victoriei, restrictionat Cu ocazia unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 15 - 17 aprilie 2017, in intervalul orar 10:00 - 20:00, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Totodata, se mareste numarul persoanelor ce urmeaza sa fie disponibilizate la Compania Nationala a Cuprului, Aurului si Fierului "Minvest " Deva cu 120 de persoane. Initial, la "Minvest " Deva urmau sa fie disponibilizate in acest an 1.250 de persoane, potrivit unui act normativ adoptat in luna aprilie 2005.
Severin, Termoelectrica, Electrocentrale Bucuresti, Electrocentrale Deva, Electrocentrale Galati, SMART, Societatea Nationala a Sarii Bucuresti, C. ... Minvest Deva. Propunerile pentru acoperirea cresterii cheltuielilor bugetare se incadreaza in bugetul asigurarilor pentru somaj aprobat pe anul 2009-2010.
Fenomenul rutier din Romania: ... Cum s-ar caracteriza la ora actuala fenomentul rutier din Romania? ... Ele caracterizeaza fenomenul rutier din Romania de astazi. ... Atunci au fost 87 de cazuri de luare de mita, in 2010 - au fos 21, iar in primele cinci luni doar 7 cazuri.
Diaconescu, printr-un asociat, a santajat un primar pentru 200 000 euro Dan Diaconescu si alti doi colaboratori ai sai au fost trimisi in 2010 in judecata de DNA pentru santaj.
In timp ce se indrepta catre o actiune de control, directorul institutiei mai sus amintite a fost implicat, vineri, intr-o tamponare in lant, eveniment rutier petrecut pe raza localitatii Agigea.
Potrivit Codului rutier, suspendarea exercitarii dreptului de a conduce autovehicule se dispune: ... 221 din Regulamentul de punere in aplicare a Codului Rutier. ... Astfel, potrivit Regulamentului de aplicare a Codului Rutier, NU beneficiati de reducere daca:
La Arad, primarul PDL Gheorghe Falca are, conform sondajelor PSD, peste 60% in intentia de vot, desi USL ar obtine, la votul politic, peste 50% in judet.
Ramnicu-Valcea, Oradea, Medias, Constanta, Orsova, Arad, Lugoj, Simeria, Turda, Targu-Jiu, Drobeta Turnu-Severin si Bucuresti, calendarul deschiderilor fiind conditionat si de ritmul de solutionare a dosarelor, se arata intr-un comunicat al companiei. ... Reteaua are sapte supermarketuri la Arad, Resita, Deva, Odorhei si Alba-Iulia si un hypermarket la Targu-Mures.
Brandul Takko este prezent pe piata din Romania din 2007, cand a deschis primul magazin la Arad.
Accident mortal, aseara, pe autostrada Timisoara - Arad, in care au fost implicate un autoturism, un microbuz de marfa si o cisterna.
Accident grav in Arad! Carambol intre 3 masini si un microbuz | 10 persoane au fost ranite
Un microbuz de transport persoane a fost implicat intr-un accident produsin urma cu putin timp, in judetul Arad. Patru persoane aflate intr-un autoturism au fost ranite.
Pe teritoriul romanesc coridorul paneuropean IV intra prin Nadlac, urmeaza Arad, Deva, Sibiu, Brasov, Bucuresti.
Accident teribil in Ungaria: ... Tirul era inmatriculat in Arad. Microbuzul era inmatriculat in Valencia. Dupa primele investigatii, exista banuiala ca soferul TIR-ului a adormit la volan, deoarece nu exista nicio urma de franare.
ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori. ... Furnizorul local de gaze, GDF SUEZ Energy Romania, a cerut autoritatii in domeniu cresterea pretului gazelor naturale de la 1 aprilie 2010.
Ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marti, la audierile din comisiile parlamentare, ca in 2010 ar putea fi receptionati 101 kilometri de autostrada, daca va exista finantare.
google-analytics.com