Cautare

5381 de rezultate pentru "accident rutier 05 01 2010 alba turda" (3.60 secunde)
Austostrada Sebes-Turda va fi deschisa complet circulatiei incepand de maine. Ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu, anunta ca au mai ramas de finalizat doar "cateva lucruri minore", astfel ca maine dupa-amiaza se va da drumul circulatiei si pe Lotul 2, insa "fara festivisme" si "fara taieri de panglici".
S-a deschis ultimul lot al Autostrazii Sebes-Turda, cu o intarziere de 5 ani. Sunt restrictii de viteza in unele locuri de 60 km/h, iar in altele de 100 km/h.
Doua adolescente de 11 si 16 ani au fost lovite in plin, in timp ce traversau regulamentar o strada din Turda, de o masina condusa de un sofer in varsta de 85 de ani.
Turda, sectorul 1, ruland in trafic din directia bd. Ion Mihalache - Str.Turda spre Podul Grant, un autoturism marca Dacia 1310, condus de un barbat.
Doi oameni au fost raniti in Turda dupa ce rezervorul de gaz al unei masini, aflate intr-un garaj, a explodat.
Gheorghe Turda isi doreste ca manelistii sa primeasca atestate pentru a avea dreptul sa cante pe scena. Mai mult, el propune si o lege in acest sens.
Sebastian Lazaroiu Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca eliberarea din functia de consilier prezidential a lui Sebastian Lazaroiu are legatura cu "viitoarea constructie gandita la Cotroceni" privind aparitia unei formatiuni in jurul Elenei Udrea, asa numita Alba ca Zapada.
Fenomenul rutier din Romania: ... Cum s-ar caracteriza la ora actuala fenomentul rutier din Romania? ... Ele caracterizeaza fenomenul rutier din Romania de astazi. ... Atunci au fost 87 de cazuri de luare de mita, in 2010 - au fos 21, iar in primele cinci luni doar 7 cazuri.
Ea facea practica la spitalul Fundeni si a plecat ca voluntar impreuna cu echipa de transplant Studenta moarta in accident era in anul V la Institutul Medico-Militar din Bucuresti.
In timp ce se indrepta catre o actiune de control, directorul institutiei mai sus amintite a fost implicat, vineri, intr-o tamponare in lant, eveniment rutier petrecut pe raza localitatii Agigea.
Potrivit Codului rutier, suspendarea exercitarii dreptului de a conduce autovehicule se dispune: ... 221 din Regulamentul de punere in aplicare a Codului Rutier. ... Astfel, potrivit Regulamentului de aplicare a Codului Rutier, NU beneficiati de reducere daca:
Un alt Rus se da la Nastase In acelasi timp, fostul presedinte al PSD Alba, avocatul Ioan Rus, a anuntat ca intentioneaza sa candideze pentru presedintia filialei judetene si a acuzat conducerea din Alba a partidului, dar si pe cea nationala, de “purtari dictatoriale“.
"alba-neagra". Am "filmat-o" cu incetinitorul pe organizatoarea de "alba-neagra" politica, Alina Mungiu Pippidi - (AMP), la emisiunea lui Robert Turcescu, ca sa detectez momentul cand "fura". ... Alt stop-cadru din emisiune, alte scamatorii tip "alba-neagra". ... Destui organizatori de "alba-neagra" s-au chivernisit la Berlin pe seama naivitatii unor trecatori.
Pe data de 2 aprilie am venit la Constanta si a trebuit sa dau cu subsemnatul la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, dupa ce un detinut m-a reclamat ca i-am furat mancarea in perioada cand eram director la Penitenciarul Poarta Alba.
Domeniul public al comunei Poarta Alba este mai sarac, de cateva zile, cu un imobil.
Senatorul Marcel BUJOR a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Masacrul de la Fantana Alba:
"Vreau sa ma impac cu toti, sa ma ierte orice om pe care l-am suparat", au fost primele cuvinte ale lui Gigi Becali la iesirea din penitenciarul Poarta Alba.
Cursa pentru Casa Alba a fost, si de aceasta data, pasionanta. ... Cat priveste politica americana din urmatorii patru ani, ar fi iluzoriu sa se mizeze pe o schimbare spectaculoasa, indiferent cine va conduce de la Casa Alba.
Cel mai dur Cod Rutier din Europa, o scumpire cu 5% a energiei electrice, o campanie de vaccinare impotriva pestei porcine, o noua bancnota pe piata, cea de 200 lei, si rest numai in moneda noua, acestea sunt noutatile pe care ni le-a adus ziua de 1 Decembrie.
Cum s-a iubit cu Veronica Micle, care s-a sinucis la 50 de zile dupa moartea poetului, intr-o casa demolata in 2010 In anul 1877, dupa ce a parasit Iasul, la indemnul lui Ioan Slavici, Mihai Eminescu s-a mutat in Capitala. ... ALBA.
google-analytics.com