Cautare

61604 de rezultate pentru "accident rurier din 12 08 2010 sector 4 cu victime" (5.30 secunde)
Victime ale violentei domestice. ... Ieri, am sarbatorit cu totii ziua femeii. Vreau sa cred ca toate doamnele din aceasta tara au primit un gand bun, o vorba spusa din suflet o floare si poate chiar o mica atentie.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetări Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 23.12.2010, pe sos. Oltenitei la intersectie cu str.
La data de 16 septembrie 2009, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 20 Politie, in urma cercetarilor efectuate, au probat activitatea infractionala a lui F. ... - in data de 22.06.2010, in jurul orei 16.30, in timp ce se afla pe Al.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010.
Un accident s-a produs in cartierul bucurestean Rahova, miercuri, doua tramvaie fiind implicate. Accidentul a avut loc in zona intersectiei Calea Rahova cu strada Sebastian, a declarat purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu. ... "Niciuna dintre victime nu este in stare grava.
Pe numele sau ar exista un dosar penal, bazat pe plangerea depusa de o fetita de 12 ani, fiica uneia dintre fostele lui iubite.
Dementa vasculara este una din cele mai des intalnite forme de dementa, ocupand locul doi dupa boala Alzheimer. Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
Moartea lui Razvan Ciobanu tine prima pagina a presei cu titluri incendiare in genul: Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? Vestea ca celebrul creator de moda s-a stins din viata a lasat in soc toata Romania.
Cum trebuie sa procedati in caz de constatare amiabila Anul 2014 a fost un an cu o frecventa a incidentelor auto de 57% din totalul de polite active.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... (rapid, din limba engleza) pentru a identifica semnele de alarma ale AVC si suna de urgenta la 112!
De mai multi ani, odata cu cresterea considerabila a activitatii in Portul Constanta - gratie sporirii semnificative, an de an, a traficului naval in cel mai mare port autohton - s-a impus necesitatea construirii unui al doilea pod peste Canalul Dunare - Marea Neagra, in zona ecluzei de la Agigea.
Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier, dar e "in afara oricarui pericol" Antrenorul Mircea Lucescu (66 de ani, Sahtior Donetk) a fost ranit intr-un accident rutier produs vineri pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti, transmite Realitatea TV.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
Potrivit unei statistici intocmite de Inspectoratul General al Politiei Romane, in primele opt luni ale acestui an, aproape 1.400 de persoane si-au pierdut viata pe drumurile din Romania, iar peste 5.000 au fost ranite grav.
In perioada septembrie - octombrie 2010, lucratori din cadrul Politiei Sectorului 1 - Serviciul de Investigatii Criminale, impreuna cu lucratori din cadrul Sectiei 1 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, au desfasurat activitati in vederea documentarii unei grupari infractionale cu preocupari pe linia furturilor din societati comerciale, denumita generic "TAXI" .
Managerii firmelor romanesti din industrie si constructii se asteapta la inrautatirea situatiei economice in ultimele doua luni din acest an si in ianuarie, evolutie care va atrage si concedieri, in timp ce preturile ar urma sa creasca, potrivit anchetei de conjunctura a Statisticii.
Ajuns la editia cu numarul 16, Cismigiul Copiilor, sarbatoarea jocului si a bucuriei ce reuneste anual peste 8.000 de participanti, se va desfasura intre orele 11:00 si 21:00, in Parcul Cismigiu.
Presedintele PNL Sector 4, Leopold Lupusanschi, a anuntat ca filiala pe care o conduce "se delimiteaza public de modul in care primarul Adrian Inimaroiu (foto) gestioneaza problemele sectorului 4" si ca va propune excluderea din partid a patru consilieri care s-au aliat cu PSD in consiliul local.
Liderul PNL Sector 2, Mihai Georgescu, a declarat ca decizia excluderii din partid a lui Theodor Stolojan a fost amanata, motivul fiind o consultare mai larga a forurilor de conducere ale filialei.
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B.
google-analytics.com