Cautare

1110 de rezultate pentru "accident mortal la danila" (7.63 secunde)
Accident grav in Capitala, in urma cu doar cateva momente. Accident grav in Bucuresti! Traficul autoturismelor si tramvaielor este restrictionat
Doi tineri au fost la un pas sa isi piarda viata dupa un grav accident rutier. In aceasta seara, politistii orasului Pantelimon au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Teiului, din comuna Dobroesti s-a produs un accident rutier, intre un autoturism si trei motociclete.
Asta nu i-a impiedicat sa continue seria reprezentatiilor, sa participe la festivaluri internationale si sa spere ca inceputul stagiunii viitoare ii va gasi intr-o noua casa... 29 de angajati ai Teatrului de Copii si Tineret "Colibri" din Craiova isi desfasoara activitatea la etajul patru al fostei cladiri Proiect.
"Biroul Permanent al filialei sector 4 constata grave disfunctionalitati in indeplinirea programului politic pe care PNL, alaturi de partenerii de Alianta, si l-a asumat in campania pentru alegerile locale din 2004", a declarat liderul liberalilor de la sectorul 4 al Capitalei.
Presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a trimis ieri la Cabinetul prim-ministrului demisiile in bloc ale secretarilor de stat propusi de PD si numiti de premier in functii executive, pe criterii politice.
Secretarii de stat reprezentanti ai Partidului Democrat eliberati din functie prin decizia premierului Tariceanu sunt Matei Dumitru (Ministerul Educatiei si Cercetarii), Vasile Nistor (Departamentul pentru Dialog Social), Pe-trisor Morar (Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989), Constantin Dascalu (Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului), Cosmin Mihai Popescu (Ministerul Economiei si Comertului), Danut Apetrei (Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale), Mircea Nicu Toader (Ministerul Administratiei si Internelor), Ioan Ion (Ministerul Apararii), Daniela Nicoleta Andreescu (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei), Maria Muga (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei), Catalin-Ionel Danila (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei) si Ioan Andreica (Ministerul Transportu-rilor, Constructiilor si Turismului).
Biroul Electoral de Circumscriptie al Municipiului Bucuresti (BEM) a anuntat marti la pranz ca toate buletinele de vot nule, din toate sectoarele Capitalei, vor fi reverificate. ... "Vom solicita deplasarea sub paza a buletinelor de vot nule din toate sectoarele, la Biroul Electoral Municipal, pentru reverificare si renumarare.
Eduard Finkelstain si-a adjudecat 41,67% dintre voturile valabil exprimate la Tecuci, actualul primar urmand a-l avea contracandidat in turul al doilea pe Vasile Danaila (Partidul Verde), aflat la o distanta apreciabila, cu un procent de 15,71%.
Liderii PDL au desemnat membrii comisiilor de specialitate componente ale Guvernului-alternativa, printre acesti potentiali ministri fiind consilierii de la Cotroceni Bogdan Chiritoiu si Mircea Miclea, profesorii Iordan Barbulescu, Adrian si Mihaela Miroiu, jurnalistii Sever Voinescu si Daniel Uncu.
Ceremonia oficializarii cooperarii dintre Liga Navala Romana si Liga Navala a Statelor Unite ale Americii precum si infiintarea, la Constanta, a Consiliului Marii Negre, de catre Liga Navala a SUA, desfasurata ieri la Clubul Academiei Navale "Mircea cel Batran" a reprezentat pentru presedintele Traian Basescu (foto) un prilej de a aduce din nou elogii celor ce practica meseria de navigator.
Contraamiralul Dorin Danila, seful Statului Major al Fortelor Navale Romane a participat duminica, 9 august a. ... , la ceremonialul de predare-primire a comenzii Grupului de Cooperare Navala din Marea Neagra - Blackseafor, organizat la Varna in Bulgaria.
Agenda vizitei ramane neclara Presedintele Traian Basescu a plecat, marti dimineata, in vizita de lucru in Statele Unite dedicata semnarii unor acorduri bilaterale, seful statului fiind insotit de seful SMG, de ministrii Apararii si de Externe, de directorii SIE si SRI si de ambasadorul american la Bucuresti, anunta Mediafax.
Provocarile mediului general de securitate, stadiile transformarii NATO si revizuirea structurii Statului Major Militar International (IMS) sunt cateva dintre temele care vor fi discutate in cadrul conferintei Comitetului Militar al NATO, cel mai inalt for de decizie militara al Aliantei, care se va desfasura la Sibiu, in perioada 14-16 septembrie.
De asemenea, costul acestui imprumut este cel mai scazut dintre toate finantarile obtinute de companii, respectiv 0,725 puncte procentuale peste LIBOR la trei luni (dobanda de referinta pentru dolar pe pietele financiare internationale).
Banca Comerciala Romana (BCR) a urcat 40 de locuri in topul celor mai puternice banci de la nivel mondial, ocupand locul 332 din 1.000 de banci luate in calcul, potrivit unui clasament realizat de revista britanica “The Banker“.
Festivitatea de decernare a premiilor „The Banker 2005“ s-a desfasurat luni seara la Londra, unde au fost prezenti 400 de reprezentanti ai celor mai importante banci din 138 de tari.
„Am crezut si credem cu tarie ca valorile, excelenta, trebuie recunoscute, apreciate si incurajate, inclusiv ca putere de exemplu pentru toti cei din jur, indiferent de domeniul in care actioneaza si se manifesta“, a declarat cu ocazia decernarii acestor premii Nicolae Danila, presedintele executiv al BCR.
Erste Bank va pastra denumirea BCR si dupa trecerea celor trei ani specificati in contractul de privatizare, pentru ca banca este una dintre cele mai cunoscute din Romania, a declarat ieri la Bucuresti, presedintele bancii austriece, Andreas Treichl.
Daca saptamana trecuta, presedintele Bancii Comerciale Romane, Nicolae Danila, spunea ca la sfarsitul anului euro va fi egal cu 3,4 lei, ieri, Florin Catu, economistul-sef al ING Bank Romania, a declarat ca anticipeaza pentru exact acelasi moment o valoare a monedei unice europene de 3,45 lei.
Incepand de ieri si pana la 24 noiembrie, grupul austriac Erste Bank cumpara titlurile actulilor angajati si ale fostilor salariati ai BCR.
google-analytics.com