Cautare

2811 de rezultate pentru "accident grav la mihaesti valcea" (5.39 secunde)
Primarul Antonie Solomon a declarat ieri ca SC ARHITECT RAMNICU VALCEA refuza sa inainteze catre Compania Nationala de Investitii (CNI) graficul pentru desfasurarea lucrarilor, deoarece nu a primit banii de la CNI, pentru expertizele intocmite la Sala Polivalenta.
Mai multe clanuri de romi din Mehedinti au luat cu asalt ieri-dimineata SC Oltchim din Valcea. Romii de la Strehaia acuza conducerea combinatului de implicare in afaceri ilegale cu PVC si soda caustica.
Ca si in anii precedenti, profiturile realizate in 2005 de oamenii de afaceri din domeniul imobiliar sunt demne de invidiat, mai ales ca, potrivit specialistilor, in vreme ce sectorul de productie implica cheltuieli periodice in tehnologizare si modernizare, imobilele cresc de la sine si au un rulaj rapid.
Domeniile care i-au facut celebri sunt dintre cele mai variate - de la piata de capital la imobiliare, agricultura, vinificatie, industrie auto, constructii sau industrie alimentara. Cel mai bogat om din regiune este Nicolae Sofianu, din Ramnicu Valcea, cu o avere estimata la 45 - 50 de milioane USD.
Dezvaluirile cotidianului "Replica" cu privire la afacerile necurate ale deputatului independent de Valcea au starnit ecouri nebanuite in mediul de afaceri roman si international.
Regiunea va deveni însa mai atragatoare o data cu dezvoltarea infrastructurii si cu construirea podului Vidin-Calafat.Când vine vorba de alegerea unui loc pentru petrecerea concediului sau a unor zile libere e putin probabil sa existe persoane care sa se gândeasca la Craiova sau la zona Doljului.
Termenul-limita pentru depunerea aplicatiilor este sfârsitul lunii august.Un seminar de prezentare a noii scheme de finantare „Asistenta acordata IMM-urilor cu scopul de a achizitiona servicii de consultanta în afaceri“, s-a desfasurat vineri la sediul Camerei de Comert si Industrie (CCI) din Râmnicu Vâlcea.
Dolj - 10, Olt - 2, Vâlcea - 6, Mehedinti - 1. ... Dolj - 2, Vâlcea - 6, Gorj - 6. ... Au fost declarate câstigatoare patru proiecte, dintre care trei în judetul Vâlcea si unul în Dolj, cu o valoare medie a grantului de 36.000 de euro.
Conducerea Consiliului Judetean (CJ) Vâlcea intentioneaza sa ceara ajutor guvernamental pentru a plati datoriile pe care Centrala Electrica de Termoficare (CET) Govora le are catre creditori.
„La nivelul judetelor, aceasta a inregistrat valori pozitive in Olt (710 milioane de euro), Valcea (258 de milioane de euro) si Mehedinti (64 de milioane de euro) si negative in Dolj (-59 de milioane de euro) si Gorj (-12 milioane de euro)“, a declarat Mariana Tanase, directoarea executiva a Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Din cele 309 apartamente receptionate, 18 sunt in Ramnicu Valcea, judetul Valcea, 16 in Baile Tusnad, judetul Harghita, 60 in Calan, judetul Hunedoara, 64 in Ineu, judetul Arad, 16 in Braila Braila, 16 in Mangalia, judetul Constanta, 41 in Galati, 40 in Roman, judetul Neamt si 20 in Horezu, judetul Valcea.
Guvernul va garanta in proportie de 80% creditele care urmeaza sa fie contractate de combinatul chimic Oltchim Ramnicu Valcea, in valoare de aproape 500 de milioane de euro, si va incepe procedurile pentru conversia in actiuni a datoriilor companiei fata de AVAS, potrivit premierului Emil Boc.
In topul celor mai bogati 300 de romani, intocmit in 2009 de revista Capital, au fost inclusi, ca si anii trecuti, 13 intreprinzatori cu averi estimate la 533 - 584 de milioane de euro, in scadere cu peste 2-11% fata de anul trecut.
Fundatia World Vision deruleaza un proiect prin care somerii din Oltenia se vor califica in meseria de tesator si vor beneficia de consiliere pentru initierea unei afaceri si desfacerea produselor Fundatia World Vision (WV) Romania a lansat ieri, la Craiova, proiectul cu titlul "Atelierul de mestesuguri", prin care somerii dintr-un grup tinta de 260 de persoane din mediul rural vor beneficia de pregatire si consultanta pentru dezvoltarea mestesugurilor traditionale.
In schimb, firmele din Oltenia si-au redus considerabil depozitele de la banci, in special cele constituite in lei.
Fundasul central Alexandru Dandea este sigur ca transferul sau din aceasta iarna, la Gaz Metan Severin, nu poate fi decat de bun augur, considerand ca formatia de pe malul Dunarii are resursele, conditiile si lotul necesar pentru a accede in primul esalon fotbalistic al tarii.
Divizionara secunda CSM Valcea este cantonata la baza sportiva din Zavoi de la inceputul saptamanii, iar antrenorul-jucator Marius Mitu este decis sa-i puna la punct cu pregatirea fizica pe elevii sai, asta pentru ca in retur sa nu mai sufere la acest capitol.
Intre doua partide din Liga Campionilor, campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, evolueaza si in competitia interna. Astazi, elevele lui Voina vor primi vizita formatiei SCM Craiova, de la ora 18.00.
Craiova, care a castigat faza zonala a Cupei Hagi Danone, competitie desfasurata la Ramnicu Valcea, la sfarsitul saptamanii recent incheiate.
Sportivii de la LPS "Petrache Triscu", CS Bushi si CS Universitatea Craiova au fost printre remarcatii editiei cu numarul 13 a Cupei Saishin, gazduita de Sala Sporturilor "Traian" din Ramnicu Valcea Sala Sporturilor "Traian"
google-analytics.com