Cautare

23775 de rezultate pentru "accident cu victima de 52 de ani in constanta" (4.24 secunde)
Partidul Liberal Democrat are parte, la Constanta, de cele mai "adanci" sentimente de "pretuire".
Candidatul PD-L la Primaria Constantei, senatorul Dorel Constantin Onaca, este primul pretendent la sefia administratiei locale din istoria post-decembrista care se bucura de sprijinul declarat oficial al marii majoritati a sindicatelor constantene.
Organizatia PSD Constanta a facut o figura atat de reusita la alegerile locale din iunie, incat sefii de la Bucuresti au fost nevoiti sa o recunoasca, public, cu fiecare ocazie. Si la intrunirea PSD de la Mamaia, liderul social-democrat Mircea Geoana a dat Cezarului ce este al Cezarului:
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Ponderea platilor pentru vatamari corporale depaseste cu putin 1% in totalul despagubirilor platite de asiguratorii romani pentru politele de raspundere civila auto obligatorie (RCA), comparativ cu peste 50% in cazul companiilor de profil din Europa.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
O stire din Cotidianul, semnata de Magda Colgiu, anunta sec: Constantin Mudava, cunoscut drept vindecatorul lui Nicolae Ceausescu, a murit, joi, in Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste. ... Nu a mai reactionat cand vorbeam cu el. ... A murit de batranete. Acum un an a facut un accident vascular cerebral.
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
In rest, stie sa faca glume, dar, la fel ca multi dintre contracandidatii actualului primar al Mangaliei, Claudiu Tusac are multe de reprosat lui Zanfir Iorgus. Propunerea PSD pentru Primaria Mangalia vine si cu proiecte, insa multe dintre ele sunt inspirate dupa cele realizate la Constanta si in Mamaia:
La data de 10.10.2011, in jurul orei 18.00, Sectia 2 Politie, a fost sesizata de catre Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca pe str. Garlei din sectorul 1, a avut loc o agresiune a carei victima a fost o femeie.
Promovarea tinerilor politicieni nu este inca punctul forte al partidelor, in plus, nici junii cu aspiratii politice nu au dovedit, deocamdata, ca sunt apti sa iasa la bataie.
Mara Raducanu ) Traficul rutier este oprit la aceasta ora la kilometrul 147 de pe Autostrada Soarelui, sensul de mers Bucuresti - Constanta. Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara.
O lectie de odioasa manipulare (Autor: Adrian SEVERIN) Cel putin trei posturi de televiziune si un batalion de deontologi furiosi au infierat cu manie revolutionara vreo doua fraze rostite de mine la Conferinta Nationala dedicata independentei justitiei, provocand o reactie de furie colectiva in randul consumatorilor de stiri false.
Fara niscaiva vraji facute de Ministerul Transporturilor, Autostrada Soarelui nu va fi gata in 2011, dupa cum spune ministrul de resort, Anca Boagiu ("Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada").
Steluta Indrei) Accidentul vascular cerebral reprezinta a doua cauza de mortalitate si invaliditate. La fiecare 4 minute, o persoana este victima a acestei boli.
Din data de 18 martie a.c., comisarul sef Vasile Balan, omul care asigura din data de 1 martie a.c. conducerea interimara a Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, a fost eliberat din functie.
Cotidianul "Replica" a prezentat, in premiera, colegiile din judetul Constanta. Votul uninominal a presupus impartirea fiecarui judet in zone, iar dintre "codasele" la capitolul stabilirii colegiilor s-a numarat si Constanta. Iata insa ca totul este batut in cuie, asa incat partidele politice isi pot desemna si candidatii.
Partidul Democrat-Liberal din Constanta are, incepand de sambata, doua structuri de conducere paralele, fiecare afirmand ca ea este cea statutara, iar cealalta ilegala.
Referendumul privind desfiintarea judetului Constanta s-a incheiat la ora 21.00, dupa ce procesul electoral a fost prelungit cu o ora, la cererea PSD si PNL, iar procesele-verbale de la sectiile de votare vor fi centralizate de angajatii Directiei de Evidenta Persoanelor, aflata in subordinea CJ.
In cursul zilei de ieri a avut loc inaugurarea statiei de tratare a apelor uzate din Portul Constanta. Aceasta investitie, care a costat 7,6 milioane de euro este complet automatizata si dispune de instalatii si echipamente performante fabricate de cunoscuta companie germana Siemens.
google-analytics.com