Cautare

2915 de rezultate pentru "accident crasna 26 04 2013" (4.33 secunde)
CALENDAR SCOLAR 2013-2014:
Cei care "au pierdut trenul atunci" vor putea insa accesa prime de impadurire din fondurile comunitare distribuite in perioada 2007-2013.
Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident" vor intra in vigoare incepand cu data de maine, 1 iulie a. ... 2008 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, incepand de miercuri intra in vigoare Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident". ... din accident au rezultat numai pagube materiale;
Metoda FAST pentru depistarea accidentului vascular, explicata de un medic Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a atras atentia pe pagina sa de Facebook asupra simptomelor pe care le da un accident vascular cerebral.
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria. ... Potrivit politiei ungare locale, din informatiile preliminare referitoare la accident, a rezultat ca un autobuz care avea in spatele sau alte trei microbuze romanesti a franat brusc.
Primul accident a avut loc in comuna Ciuperceni, unde un barbat de 59 de ani, in timp ce conducea un moped, pe DJ 673 A - Stramba Vulcan, a patruns pe DN 67 fara a acorda prioritate de trecere unui autotren, la volanul caruia de un alt gorjean, de 45 ani, din comuna Crasna.
Consumatorii casnici considerati vulnerabili odata cu liberalizarea tarifelor, care vor fi in situatia de a nu-si putea achita facturile, vor fi impartiti in trei categorii, raportat la veniturile familiei, iar tariful social va fi eliminat tot in trei trepte, in intervalul 2013-2015, releva un document oficial obtinut de MEDIAFAX.
Consumatorii casnici considerati vulnerabili odata cu liberalizarea tarifelor, care vor fi in situatia de a nu-si putea achita facturile, vor fi impartiti in trei categorii, raportat la veniturile familiei, iar tariful social va fi eliminat tot in trei trepte, in intervalul 2013-2015, releva un document oficial obtinut de MEDIAFAX.
Lucian Gheorghiu) In aprilie 2013 se repeta un scenariu care este foarte cunoscut scenei politice romanesti. ... Interviul a fost a dat celor de la Digi24 pe 11 aprilie 2013.
Punctele forte ale proiectului de buget pe 2013: ... Bugetul pe 2013 este unul realist. De subliniat, in primul rand, ca proiectul de buget pe 2013 este construit pe ideea respectarii unor promisiuni facute in opozitie si care au adus victoria USL in alegeri:
Rezultate Chestionar - Romania 2013 - Scurt Bilant • In anul care a trecut, cat de sigur vi s-a parut locul dumneavoastra de munca? ... 21.33 % - In 2013 nu ne-am intersectat: ... 9.33 % • Cum apreciati reformele din invatamant de pe parcursul lui 2013?
In perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, artistii OPEREI COMICE PENTRU COPII din Bucuresti, in frunte cu Directorul Fondator Smaranda Oseanu Bunea au fost invitati in Cehia la cea de-a XII-a editie a International Folklore Festival.
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in anul 2013, cu 6%, la o rata de schimb constanta, ajungand la 46.8 miliarde franci elvetieni, datorita cererii crescute pentru medicamentele destinate tratamentului cancerului, bolilor autoimune si pentru testele de diagnostic destinate laboratoarelor clinice.
Pe 29 septembrie 2013, in peste 100 de tari, se sarbatoreste "Ziua Mondiala a Inimii" cu tema "O lume, o casa, o inima". ... Reducandu-ti riscul de a face un infarct de miocard sau un accident vascular cerebral, investesti intr-o viata mai lunga si intr-un viitor mai bun.
ZIUA PAMANTULUI 2013, sarbatorita de Google printr-un Doodle. ... ZIUA PAMANTULUI 2013, 22 aprilie 2013, a fost sarbatorita pe 22 aprilie 2013 de Google printr-un Doodle interactiv.
COD RUTIER 2013: ... COD RUTIER 2013:
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Totusi, toate studiile analizate subliniaza ca, in comparatie cu celelalte momente ce au loc, nu exista unul cu risc mai mare de accident vascular ca perioada de doua ore ce urmeaza unei explozii de furie.
(copil, parinte, nepot etc.) fie a facut un accident, fie a fost vicitima unui accident. ... Aceasta panica face ca atenția persoanei sa se focalizeze doar pe imaginea terifianta a presupusului accident si nu pe buna credinta a celui de la telefon.
google-analytics.com