Cautare

2973 de rezultate pentru "accident cozma bogdan" (5.17 secunde)
Si asta cumva in tromba, in tromba masinii ministrului de la Transporturi, implicat intr-un accident rutier cu parasirea locului in care acesta s-a produs.
Din accident a rezultat ranirea grava a lui T. ... Dupa accident, conducatorul autoturismului marca BMW care circula pe str. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a urmatoarelor persoane: ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui P.
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. ... Doi barbati si o femeie au fost raniti ieri pe DN 65 in urma producerii unui accident de circulatie. ... In accident au fost raniti soferul Volkswagenului si doi dintre pasagerii aflati in autoturism.
Doua persoane au ajuns ieri la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina in urma producerii unui accident de circulatie. ... Doi barbati au fost raniti ieri intr-un accident de circulatie produs pe Drumul National 65, pe raza comunei Valea Mare, in jurul orei 4.30.
Primul accident a fost inregistrat in jurul orei 18.00, pe strada Caracal din Craiova, unde un mecanic auto, angajat al unui service din localitate, a facut praf masina unui client, pe care o conducea pentru a o testa.
Andreea Enache, studenta de 20 de ani care a fost implicata intr-un tragic accident de circulatie, inainte de sarbatori, in urma caruia au murit patru oameni, s-a decis sa vorbeasca.
Grav accident de circulatie in Mehedinti. ... "Am primit un apel la 112 pentru un accident. ... Ambulanta implicata in accident apartinea firmei Renamed si transporta pacienti la o clinica privata de dializa si nefrologie, potrivit NewsIn.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Sapte persoane si-au pierdut viata intr-un accident petrecut, joi seara, pe DN 22, in dreptul localitatii tulcene Cataloi, iar opt au fost ranite, patru dintre raniti urmand sa fie transportati in urmatoarele 30 de minute cu doua elicoptere la Bucuresti.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
• Zona Oradea - coordonator Claudiu Pop • Zona Alesd - coordonator Chirila Bujor • Zona Beius - coordonator Bogdan Gheorghe • Zona Cefa - coordonator Roman Ioan Sorin • Zona Marghita - coordonator Lupau Gheorghita • Zona Popesti - coordonator Cozma Felix • Zona Sacuieni - coordonator Bogdan Florin • Zona Salonta - coordonator Boit Nicolae • Zona Stei - coordonator Miara Horia • Zona Tinca - coordonator Vid Gheorghe La randul ei, zona Oradea a fost impartita in trei subzone coordonate de Sonia Draghici, Costa Traian si Ianceu Ioan.
Bogdan Tiberiu Iacob) Ceva grav s-a petrecut miercuri seara intr-un studio de televiziune, doi invitati si-au aruncat vorbe grele si chiar pumni, iar scandalul risca sa se termine cu politie, parchet si judecatori.
Magistratii Tribunalului Constanta au ascultat, ieri, argumentele fostului politist Bogdan Rosu, pentru care solicita redeschiderea si rejudecarea dosarului in care a fost condamnat pentru trafic de influenta si complicitate la fals material si uz de fals.
Andrei a folosit prilejul ca sa-i atace pe fostii colaboratori ai directorului Adevarului, Cristian Tudor Popescu, Adrian Ursu si Bogdan Chirieac. Acum 10 ani, pe 1 ianuarie, 2003, directorul ziarului Adevarul, Dumitru Tinu, murea intr-un ciudat accident de circulatie.
Un accident straniu care a dat nastere la sumedenie de ipoteze si a dat de lucru comentatorilor pe orice speta mai bine de o saptamana. ... accident.
Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier, dar e "in afara oricarui pericol" Antrenorul Mircea Lucescu (66 de ani, Sahtior Donetk) a fost ranit intr-un accident rutier produs vineri pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti, transmite Realitatea TV. ... Bogdan Oprita, citat de Agerpres.
Directia Silvica a judetului Constanta are, incepand de vineri, un nou sef, in persoana lui Ion Bogdan, sustinut pentru acest post de Partidul Social Democrat. Ion Bogdan il inlocuieste pe Anton Ferencz (foto), numirea noului director fiind deja transmisa, de la minister, Prefecturii judetului Constanta.
Bogdan Ciuca, purtatorul de cuvint al formatiunii politice denumite acum Partidul Conservator, ne-a declarat ca printre cele aproape 100 de persoane din Galati participante la Congres s-au numarat si ultimii intrati in partid, de la PSD de exemplu, cum ar fi consilierii judeteni Anca Ene si Adelina Hristea.
Provocarea lansata de ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul, liberalul Bogdan Olteanu, care a anuntat ca fuziunea intre PNL si PC ar fi de bun augur, nu a prins la conservatori, care exclud categoric aceasta varianta.
La intilnirea de la Bucuresti va lua parte si o delegatie de la Galati, din care va face parte presedintele Organizatiei Judetene a PC, Eugen Durbaca, si deputatul Liviu Bogdan Ciuca.
google-analytics.com