Cautare

95 de rezultate pentru "abonamente" (3.10 secunde)
Aici poti gasi abonamente cu minute nelimitate la pret bun dar si telefoane disponibile la preturi de invidiat, atat la liber cat si alaturi de un abonament.
Ca de obicei, METALHEAD v-a pregatit pe langa abonamentele la festival si pachete cu care puteti vedea ambele editii de METALHEAD Meeting (2014 si 2015) asa ca pe www.iabilet.ro si in reteaua IaBilet, au fost puse in vanzare urmatoarele categorii abonamente:
Mai mult, firma organizatoare ofera celor ce si-au procurat abonamente la festival intrare gratuita la concertele Cannibal Corpse, Black Label Society, HIM + The Aristocrats sau Tony Macalpine (ultimele doua la alegere).
Astfel, in Reteaua Eventim, au fost puse in vanzare abonamente pentru concertele John Abercrombie, din data de 17 octombrie, Charlie Parker & Dizzy Gillespie Tribute, din data de 15 noiembrie si Marc Cary, din 22 noiembrie.
Biblioteca Biblioteca Institutului Francez din Bucuresti este frecventata de mai mult de 100.000 de cititori in fiecare an si are peste 19.000 de volume in limba franceza, 50 de abonamente la ziare si reviste nationale si internationale si peste 8.000 de materiale audio, CD-uri si DVD-uri.
Mai mult decat atat, la inscriere sunt acordate premii instant, printre care sute de produse de ingrijire Le Petit Marseillais, vouchere de bowling si biliard si abonamente pentru parcare.
Premiul I â€" O schimbare de look (make-up, hair-style, consiliere stil personal si o sesiune foto) Premiul al II-lea â€" 3 abonamente la Worldclass Health Academy at The Grand Premiul al III-lea â€" 2 sesiuni de rasfat, in cadrul Elysee Retreat â€" The Grand Avenue Te asteptam sa te alaturi campaniei, impreuna cu cei mai puternici influenratori si bloggerati si sa ne arati ce te face fericit la birou.
Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate si vor sa renunte la calatorie vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/calatoriilor, conform Regulamentului de transport pe calea ferata, in vigoare.
La finalul evenimentului Asociatia Kinetobebe va acorda trei abonamente kinetotetapie iar Sabina's Dream Foundation 3 burse de terapie ABA pentru Asociatia Zambeste din Nou.
In ceea ce priveste tarifele pe baza de abonamente, valabile pentru Zona 0, acestea sunt de 300 de lei/saptamana, de 1.000 de lei/luna, de 5.400 de lei/semestru sau de 9.600 de lei pe an.
Ba au aparut abonamente, ba au disparut, ba s-a bagat nu stiu ce tarifare si a disparut si aia, ba s-a schimbat de 15 ori pretul la gaz.
Cu gusturi adolescentine sau poate doar din dorinta subita de a intelege mai bine sexul frumos, alesii neamului se inghesuisera sa puna pe lista lui Mos Craciun inca de acum o luna si ceva, cereri de abonamente la "Cool Girl", "Cosmopolitan", "Elle", "Tabu" sau "Lumea femeilor".
- Preturile nu sunt mari pentru a-si putea permite oricine are nevoie si crede in medicina alternativa, dar pacientul care vine are obligatia sa se faca bine. La abonamente beneficiaza si de sedinte gratuite. - Ce ii sfatuiti pe romani sa faca pentru a fi in forma?
Parcarea in capitala va avea un tarif unic de cinci lei pe ora, indiferent de zona. Municipalitatea va pune la dispozitia locuitorilor si abonamente.
Twitter va aplica o taxa de 10% pe incasarile creatorilor din abonamente. Musk sustine ca ieftinirea taxelor de la IOS si Android vor face acest cost "invizibil".
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
google-analytics.com