Cautare

3456 de rezultate pentru "aacident mortal in arges 17 01 2010" (4.22 secunde)
Politistul care a lovit mortal cu masina de serviciu o fata pe o trecere de pietoni din Capitala este cercetat pentru ucidere din culpa.
Anchetatorii care fac cercetari in dosarul in care un politist a accidentat mortal o fetita pe trecerea de pietoni au cerut stenograma discutiilor la 112.
Ministrul de Interne, Lucian Bode, a clarificat, luni, ca politistul care a accidentat mortal o fetita de 11 ani pe o trecere de pietoni nu se afla intr-o misiune de urgenta.
Politistul care a accidentat-o mortal pe Raisa si-a depus cerere de concediu, potrivit unor surse apropiate anchetei.
Politia Capitalei dezminte, luni, ca agentul care a accidentat-o mortal pe Raisa, fetita de 11 ani, mergea sa predea Educatie rutiera in scoli. Potrivit unor surse citate de Antena 3, agentul, care purta si vesta reflectorizanta in momentul accidentului, mergea insa in scoli sa-i invete pe elevi Educatie rutiera.
Un accident mortal s-a produs in aceasta dimineata pe Valea Oltului. Doua TIR-uri s-au ciocnit frontal, iar in urma impactului ambii soferi au murit, iar o femeie a fost proiectata prin parbriz si este ranita grav.
Un microbuz, plin cu romani care se intorceau in tara, a fost implicat intr-un accident mortal pe o sosea din Austria.
Mai ales ca fiecarei gravide, la luarea in evidenta, i se face o testare pentru a se afla daca are acest virus mortal. Poate totusi ca femeia a aflat mai demult ce poarta in sange, dar nu a realizat ce inseamna asta.
Mai ales ca fiecarei gravide, la luarea in evidenta, i se face o testare pentru a se afla daca are acest virus mortal. Poate totusi ca femeia a aflat mai demult ce poarta in sange, dar nu a realizat ce inseamna asta.
Accident mortal produs in aceasta seara in Pitesti. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un TIR pe trecerea de pitoni.
O fetita de patru ani si jumatate a fost accidentata mortal, luni seara, pe o trecere de pietoni din Calarasi, de o autoutilitara al carei sofer a fugit de la locul accidentului.
Asa s-ar putea rezuma in cateva cuvinte fapta unui tanar din satul Talpa (comuna Candesti) implicat sambata seara, intr-un accident mortal petrecut in satul Lunca (comuna Varfu Campului).
O femeie din Targoviste a fost accidentata mortal astazi pe o trecere de pietoni de la intrarea in oras, care insa nu era marcata corespunzator, intrucat in zona s-au desfasurat lucrari de asfaltare.
Aseara, o tanara si-a injunghiat mortal sotul dupa o disputa in familie. In locuinta acestora, din zona Bucur-Obor din Capitala, unde a fost ucis barbatul, se afla si copilul acestora in varsta de patru ani. ... Scandalul a inceput in jurul orei 21.00.
S-a intamplat in Letonia: Un barbat a fost impuscat mortal intr-un cinematograf, pentru ca manca prea zgomotos popcorn.
Un barbat din Sinesti, judetul Iasi a fost pus sub acuzare dupa ce a accidentat mortal un vacar. Accidentul in care a fost implicat Petru Cristian Carp (36 de ani) s-a petrecut la sfarsitul lunii noiembrie 2009.
Un politist din cadrul Politiei municipiului Oradea si-a impuscat mortal parintii, miercuri noapte, dupa care s-a sinucis in masina proprietate personala, in fata blocului in care se presupune ca locuieste, au declarat surse judiciare.
Actrita Monica Odagiu a transmis un mesaj, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce in cursul zilei de duminica a lovit mortal cu masina un pieton. Aceasta spune ca este traumatizata, in urma accidentului.
Un barbat si-a injunghiat mortal cumnatul, iar apoi a sunat la politie si i-a asteptat pe anchetatori in fata blocului ca sa se predea.
Furnizorii de gaze solicita cresterea pretului cu 17% de la 1 aprilie. ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori.
google-analytics.com