Cautare

3562 de rezultate pentru "5 seria a 3 a 30 08 2010 clasament" (3.38 secunde)
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. ... In urma cercetarilor efectuate de catre lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale s-a stabilit ca in jurul orei 03.30, M.
MADALINA KADAR) Nebunia Game of Thrones (Urzeala Tronurilor) s-a intors, odata cu debutul celui de-al patrulea sezon al serialului. ... Al patrulea sezon Game of Thrones a debutat in anul 2014, astfel ca toata lumea vorbeste sau aude despre nume precum Westeros, Daenerys, Tyrion, Stark sau Lannister.
"Exista mai multe modalitati de abordare a acestei piete", a declarat un purtator de cuvant al constructorului german, citat de site-ul Reuters.com. Potrivit sursei mentionate, BMW a pus deja la dispozitia clientilor din China o versiune mai lunga a modelului din seria 7.
Valoarea totala a investitiilor pentru aceasta noua locatie este de 3 milioane de euro, iar suprafata totala a concesiunii este de 15.000 mp, ceea ce ne indreptateste sa spunem ca este cel mai mare complex auto din Galati.
Partenerii Canon vor putea astfel sa beneficieze de o intreaga gama de beneficii, aducatoare de oportunitati de castig, precum TCO scazut pentru clienti, functionalitate imbunatatita a dispozitivului prin instrumente de service la distanta, design evoluat si componente de inalta calitate.
Gazarii au luat licenta, dar vor afla abia maine, dupa sedinta Comitetului Executiv, daca vor promova in Liga I direct de pe locul trei sau daca vor sustine un meci de baraj cu FCM Targu Mures Formatia olteana Gaz Metan Severin si-a asigurat locul trei in seria a doua din liga secunda si, beneficiind de decizia Timisoarei (locul doi) de a-si retrage licenta, ar trebui sa promoveze in Liga I, conform regulamentului FRF in vigoare.
Corsair a lansat seria Survivor de memorii externe pe USB a caror principala caracteristica este rezistenta fizica. ... Rezistenta crescuta a lui Survivor este data de carcasa din aluminiu laminat si de garniturile de cauciuc sudate de carcasa.
Sony a anuntat ca demareaza un program ce implica verificarea si revizia produsului Sony Vaio Seria TZ.Anumite probleme ce tin de design au determinat compania Sony sa verifice si sa revizuiasca aceste produse.Va fi evaluata starea unitatilor respective în functie de standardele de calitate, potrivit informatiilor publicate pe site-ul companiei, preluate de NewsIn.Dupa cum au declarat reprezentantii companiei, Sony s-a confruntat cu o posibila problema de design ce afecteaza unele modele de notebook PC, comercializate în Europa din luna iunie 2007.
Google aniverseaza lansarea seriei "Star Trek" printr-un logo interactiv in care apar Spock si Capitanul Kirk Google marcheaza implinirea a 46 de ani de la lansarea seriei originale "Star Trek" printr-un logo interactiv postat de pagina de start a motorului de cautare, relateaza Mediafax.
Anul politic 2009 a fost unul dintre cei mai agitati ani din ultimele doua decenii. ... Nici unul dintre membrii sai nu a fost ales ca independent;
Guvernul Boc a fost apucat brusc de harnicie. Luni de zile a tot amanat nejustificat intocmirea proiectului de buget si trimiterea acestuia in Parlament. Din aceasta cauza Romania a pierdut si transa de imprumut de la FMI, imprumutand bani de la banci cu dobanzi mult mai mari.
Senatul ar urma sa primeasca pentru anul 2010, conform discutiilor de la Ministerul Finantelor, un buget cu 65 de milioane de lei mai mic fata de cel pe care senatorii reuniti in plen il adoptasera.
Presedintele Traian Basescu a trimis vineri Parlamentului o cerere de reexaminare asupra legii privind prelungirea pana la finele lui 2010 a termenului de acordare a contravalorii in lei a trusoului pentru nou-nascuti. ... 5/2010 pentru modificarea art.
Articolul este intitulat "Cum s-a prabusit PDL la 12%" si il puteti citi in continuare. 'Partidul lui Emil Boc a ajuns la 12%, potrivit unui sondaj IPP, mai putin de jumatate din voturile obtinute in 2008.
Un audit al primariei a descoperit ca directorul Marinel Florescu si-a dat un salariu mai mare decat cel legal si s-a plimbat nejustificat prin Dubai in anul financiar incheiat cu o pierdere de 6,4 milione de lei de institutia pe care o conduce O echipa de control trimisa de primarul Antonie Solomon a picat pe nepusa masa, la inceputul acestei luni, pe capul lui Marinel Florescu, directorul general al Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova.
Romania va avea un ritm de crestere economica, in medie, de 5,9% pe an. Intre 2008 si 2010, inflatia se va reduce, treptat, pana la 2,5%, iar deficitul bugetar va ramane in jurul a 2% din PIB.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
Astfel, in timp ce bugetul Senatului pe 2010 a fost micsorat cu 65 de milioane de lei, Bugetul Administratiei Prezidentiale propus pentru anul 2010 se ridica la suma de 40,688 milioane de lei, in crestere cu 23,02% fata de executia preliminara pentru anul 2009, de 33,074 milioane de lei, potrivit proiectului bugetului de stat pe anul 2010.
Bulgaria, Grecia si Ungaria au adoptat, inca de luna trecuta, planurile de cheltuieli pentru 2010. ... Tarile vecine au adoptat bugete de austeritate pentru anul acesta pentru a-si redresa economiile.
google-analytics.com