Cautare

673 de rezultate pentru "telefonie fixa" (2.88 secunde)
Compania de comunicatii RCS-RDS a actionat in instanta Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii din cauza unei decizii a acestei Autoritati cu privire la diferendul existent intre cunoscuta firma furnizoare de televiziune prin cablu, Internet si telefonie fixa si o societate constanteana din acelasi domeniu de activitate.
Fie ca sunt furnizori de telefonie fixa sau mobila, operatorii de pe piata ne promit de la anul servicii integrate. Astfel, acelasi operator de telefonie fixa va oferi si servicii de telefonie mobila.
Toate convorbirile telefonice si SMS-urile vor fi de astazi înregistrate de operatorii de telefonie fixa si mobila si vor fi stocate timp de sase luni, potrivit Legii nr.
Raportul mai arata ca in Romania aproximativ 6 gospodarii din 10 au instalata (cel putin) o linie telefonica fixa in timp ce in 82% din gospodarii se folosesc servicii de telefonie mobila.
Si la Bancpost ai posibilitatea de a face credit in franci elvetieni, cu o dobanda de 5,9%, fixa in primul an. ... Dobanda fixa mai mica in primul an inseamna ca ai o rata de 364 de euro, apoi rata fiind 424 de euro.
  Raiffeisen, comisioane lunare Raiffeisen Bank acorda credit ipotecar pentru o garsoniera la dobânda fixa de 14,3%.
De asemenea, explicam cum vor fi afectati cei care au acceptat ca banca sa le mareasca marja fixa din contract si sa le totalizeze toate comisioanele sub doua-trei denumiri acceptate de noua legislatie.
Obiectul principal de activitate al SC Dial-Ton este comert cu ridicata nespecializat, aceasta firma ocupandu-se indeosebi cu comercializarea de cartele de telefonie mobila digitala.
- STS care a livrat din sistemul 112 pe care il gestioneaza coordonatele inexacte (incomplete) ale locatiei supravietuitorilor si care, ulterior, a aruncat cu lasitate vina pe operatorii de telefonie mobila, refuzand sa spuna ca SRI controleaza datele operatorilor in privinta localizarii si interceptarioi;
Mai mult, cei care vor apela la serviciile altei companii de telefonie mobila isi vor putea pastra si numarul initial de telefon, schimbarea acestuia nefiind obligatorie.
Romtelecom va lansa pana la finele acestui an servicii de telefonie mobila, in baza recentei licentei castigate, in conformitate cu oferta depusa in cadrul procedurii de selectie, a declarat directorul general al companiei, Yorgos Ioannidis.
Trecerea unui client la un alt operator de telecomunicatii fara renuntarea la numarul sau de telefon va fi tarifata cu 11 euro in cazul companiilor de telefonie mobila si cu 13 euro pentru furnizorii de telefonie fixa, a declarat presedintele ANC, Liviu Nistoran.
Moneda europeana face ca romanii sa scoata mai multi bani din buzunar pentru ratele la creditele in euro, pentru factura la serviciile de telefonie, pentru alimentarea cu benzina sau motorina.
Moneda europeana face ca romanii sa scoata mai multi bani din buzunar pentru ratele la creditele in euro, pentru factura la serviciile de telefonie, pentru alimentarea cu benzina sau motorina.
Operatorul de telefonie RCS&RDS va fi obligat sa ofere servicii de interconectare cu reteaua sa publica de telefonie fixa, in vederea terminarii la puncte fixe a apelurilor, la tarife de maximum 1,15 eurocenti pe minut, potrivit unei decizii a autoritatii de reglementare in domeniu.
In plus, compania introduce modificari si la nivelul strategiei de branding, schimband numele abonamentelor pentru serviciile de telefonie din "Confort" in "Voce" si adauga 10 minute in plus, in fiecare luna, pentru abonamentul Confort 50, se arata intr-un comunicat al companiei.
Internetul la puncte fixe continua sa creasca Numarul de conexiuni de acces la internet la puncte fixe isi mentine ritmul de crestere din anii anteriori, in timp ce piata de telefonie fixa ramane constanta, conform datelor raportate de furnizori si publicate de ANCOM astazi in Raportul de date statistice privind piata de comunicatii electronice din Romania, pentru prima jumatate a anului 2013.
Numarul abonatilor de telefonie fixa a scazut la juamtate in ultimii patru ani. ... Pentru a-i atrage pe clienti, dar si pentru a rezista pe piata, companiile de telefonie fixa au venit cu o serie de pachete de servicii, evident, la pret redus.
„Alte comisioane“, cea mai inteligenta gaselnita În afara de comisioanele incluse în DAE, potentialii clienti platesc si o serie de alte comisioane si taxe, percepute fie o singura data (la acordarea creditului), fie periodic, având o valoare fixa sau procentuala.
Nici persoanele care au contractat in trecut credite bancare cu dobanda fixa nu vor beneficia de reducerile substantiale ale dobanzilor de referinta ROBOR (la lei) si EURIBOR (la euro).
google-analytics.com