Cautare

2842 de rezultate pentru "stoicescu alexandru negru voda" (7.73 secunde)
Tugulea este un roman grafic de Alexandru Ciubotariu dupa o dramatizare de Grigore Bajenaru. ... Petre Ispirescu, Tugulea, este un roman grafic de Alexandru Ciubotariu dupa o dramatizare de Grigore Bajenaru.
Alexandru Gheorghe Ilinca din satul Orlesti, judetul Valcea a expus recent opincile create de el la Muzeul Satului, cu prilejul aniversarii a 80 de ani de la infiintare.
Vineri, 20 octombrie 2017, ora 18:00, la Libraria Carturesti-Verona (langa Cinema Patria), Editura Tracus Arte va invita la lansarea romanului Inscriptie despre Absurd, de Alexandru Calmacu.
Centrul European Cultural si de Tineret pentru UNESCO Nicolae Balcescu si Primaria Sector 4 prezinta spectacolul BucureESTI, un suflet de oras, cu MARIUS VERNESCU (pian), Alexandru Pribeagu (actor), Raluca Stoica (voce), Gabriel Stanescu (vioara) si invitatii lor.
Anghel Alexandru, Str. ... Alexandru Obregia. ... Alexandru Obregia", pe traseul: ... Anghel Alexandru, Sos. ... Alexandru Obregia". • Linia N125 va functiona intre ,,CFR Constanta" si ,,Granitul", pe traseul:
Impotriva familiei Cordos procurorii DNA au declansat un veritabil razboi cu scopul de a-l DISCREDITA POLITIC pe senatorul Alexandru Cordos. ... Alexandru, Mihaiela si fiica Andreea.
Alexandru Arsinel, Manuela Harabor cu Andrei, Catalin Botezatu, Vasile Calofir, Prof. ... Alexandru Enescu, Prof.
George Alexandru a decedat la Spitalul Fundeni, dupa ce a suferit complicatii severe ale unei infectii grave abdominale. ... George Alexandru avea numai 58 de ani. ... George Alexandru a jucat in zeci de piese de teatru si filme.
ANDREI ALEXANDRU, in care deplange moartea consilierului presedintelui Senatului. ... - A incetat din viata, dupa o suferinta prelungita, ANDREI ALEXANDRU, consilier al presedintelui Senatului Romaniei.
Senatorul Alexandru Cordos (foto) a sustinut o declaratie politica intitulata MODIFICAREA CODULUI MUNCII - ULTIMA LOVITURA DATA POPULATIEI ACTIVE!, pe care o puteti citi in continuare. ... La aceste argument se adauga remarcile demagogice ale presedintelui Basescu, care arata ca flexibilizarea Codului Muncii va reduce flagelul muncii la negru" (!!!!).
Negru, Padula, V. ... Alexandru Voda (Alba-Iulia) / Arbitru VAR: Catalin Popa (Pitesti) / Arbitru AVAR: Vlad Barleanu (Bucuresti) / R1: Vlad Baban (Iasi) / Observator arbitri:
Pop - Negru, Chitu, Padula - Ibrahim Rezerve: ... Voda, I. ... Cerei Alexandru (Cluj-Napoca), A2: Dansa Ciprian Florin (Satu Mare) Arbitru VAR:
ALEXANDRU CIUCU, CHEF DE POMINA in cinstea nasterii fetitei sale Proaspat devenit parinte, Alexandru Ciucu a dat un "sprit" de pomina, la un restaurant din Centrul Istoric, cu ocazia venirii pe lume a fetitei sale, Elena Carolina.
Alegatorii din Mircea Voda, plimbati cu autobuzul scolar In jurul orelor pranzului, ieri, mai multi alegatori au sesizat faptul ca in Mircea Voda o masina de transport scolar ridica oamenii din fata carciumilor si din alte zone ale localitatii pentru a-i transporta la votare.
Stirbei Voda, intre str. Berzei si str. Schitu Magureanu, incepand 01.04.2011 ora 23:00 pana in data de 03.04.2011 ora 24:00.
Stirbei Voda, incepand cu data de 11.04.2013, liniile de autobuze 126, 168, 226 si 368 revin pe traseele de baza. ... Stirbei Voda, urmand apoi traseele initiale.
"Vom vedea cine va fi acolo candidatul - poate actualul prefect Nicolae Giugea, poate Eugen Georgescu, poate Cornel Mondea, poate Dan Paloiu", spune Solomon. "Se comporta precum Voda Lapusneanu" ... In privinta PDL, domnul primar se comporta precum Voda Lapusneanu:
In 20 de ani, fratii Iancu ar putea deveni nesimtit de bogati Afacerea cu argila caolinoasa a SC Miniera Medgidia se deruleaza in perimetrele Cuza Voda, Tibrinu si Defcea (din Mircea Voda), iar calcarul se exploateaza in cariera de la Celea Lac- Harsova.
La sfarsitul saptamanii trecute, 35 de rate au murit dupa ce au fost lasate pe un teren din localitatea Cuza Voda, pe care se afla porumb tratat cu furadan.
Nici in Cuza Voda lucrurile nu stau mai bine. ... "Acum nu ne mai ramane de facut decat sa stam cu ochii pe cer si sa ne rugam sa ploua", a mai afirmat primarul localitatii Cuza Voda.
google-analytics.com