Cautare

1705 de rezultate pentru "rus monica" (2.90 secunde)
"In raportul in format draft pe care il prezint aici in premiera, arat concluzia comisiei inainte de finalizarea anchetei si anume ca se doreste inceperea urmaririi penale a mea pentru abuz in serviciu", a dezvaluit Monica Iacob Ridzi.
Citeste aici totul despre razboiul pesedisto-pesedist, despre candidatura lui Mitrea si atacul lui Iliescu la "marginasii" Rus-Dancu'. ... "I-a umilit Boc si pe teoreticianul Dancu si pe aroganul Rus. ... Suparat pe Marian Sarbu, Ion Iliescu i-a "plesnit" pe Dancu si pe Rus. ... • Rus si Dancu, "carcotasi marginasi".
Articolul face dezvaluiri fulminante despre o conspiratie a catorva membri marcanti ai PSD, posibil ofiteri sub acoperire (Cristian Diaconescu, Ioan Rus, Vasile Dancu), care lucreaza de 5 ani la demolarea partidului. ... Guru-ul lui Diaconescu este Ioan Rus, marele reformator de la Cluj.
Multipla campioana olimpica la gimnastica Monica Rosu este oficial indragostita de ia romaneasca! ... Monica Rosu a fost ani la randul ambasador al Romaniei peste hotare si a purtat cu mandrie tricolorul acolo unde a concurat. De fiecare data cand are ocazia, Monica promoveaza portul traditional romanesc.
Fostul vicepresedinte al PSD Ioan Rus se declara, intr-un interviu publicat luni in cotidianul "Ziua de Cluj", "dezamagit" de prestatia presedintelui partidului, Mircea Geoana, care nu s-a putut ridica la nivelul proiectului de modernizare a PSD si il acuza pe acesta de lipsa de barbatie.
Rus e membru, cam moale, dar totusi membru, iar Dancu, ceva mai tare, membru si el. ... elementul neutru pentru inmultire, Dancu, si elementul 0, Rus. ... Rus e 0, ca asa e el. Adevarul e ca sunt rautacios fata de Rus.
InfoBrasov.net - Ardeleanul Ioan Rus: ... Ioan Rus, ministrul Transporturilor: ... Intr-o editie speciala a Jurnalului de Seara, Cosmin Prelipceanu a tras concluziile campaniei Digi24 "Romania cu incetinitorul" impreuna cu ministrul Transporturilor, Ioan Rus, cu seful CNADNR, Narcis Neaga, si cu adjunctul acestuia, Cristian Andrei.
N-avem nici acum un nou Cod Penal din simplul motiv ca Monica Macovei, ministrul justitiei, n-o are la inima pe Rodica Stanoiu, fostul ministru al justitiei. De ce o antipatizeaza Monica pe Rodica?
Crin Antonescu, uimit de acuzația pe care i-a adus-o fostul ministru al Internelor, Ioan Rus Presedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat la Antena3 ca este surprins de acuzatia pe care i-a adus-o fostul ministru al Internelor, Ioan Rus, conform careia ar fi exercitat presiuni asupra sa pe tema referendumului.
Rus: Voiculescu ar trebui sa aiba pacienta sa ne lase mai usor cu ideile dansului Fostul ministru de Interne, Ioan Rus, a declarat, la RomaniaTV, ca o noua suspendare a presedintelui Basescu nu este o prioritate pentru USL.
Visam la propriul salon de acum 15 ani, de când eram înca în scoala si am început sa profesez ca si cosmeticiana", a spus Monica Ghita, administratoarea firmei Wake-up and Make-up SRL (Monique Salon). În paralel cu munca în saloane, Monica a urmat si cursurile Institutului de Stiinte Economice.
Liderul PSD Cluj, Ioan Rus, a declarat ieri intr-o conferinta de presa ca va candida pentru o functie de vicepresedinte al partidului la Congresul din 22 aprilie. ... Vor fi 5-7 vicepresedinti ai PSD, conform noului statut“, a precizat Rus.
Rus ii pune buzduganul in mana lui Geoana Totodata, vicepresedintele PSD, Ioan Rus, a criticat ieri, la reuniunea alesilor locali social-democrati, atacurile interne dintre liderii partidului si l-a indemnat pe Geoana sa urmeze pilda voievozilor.
'Ministerul rus al Afacerilor Externe a reactionat la declaratia lui Traian Basescu potrivit careia interesul Bucurestiului este de a ajuta Republica Moldova sa-si redobandeasca integritatea teritoriala, acuzandu-l ca "in felul acesta, se poate sa-ti versi naduful din cauza confuziei spionului roman, care si-a esuat misiunea de a culege informatii secrete la Moscova".
Rus, una din cartitele lui Basescu? ... PETRU CALAPODESCU) Am dreptul sa nu cred neam in "onorabilitatea" demisiei ministrului de interne, Ioan Rus, si nici in "motivele personale" care au determinat-o, simultan, pe aceea a ministrului delegat pentru administratia locala, Victor Paul Dobre.
Ioan Rus, atac la USL: Stroe, un smecheras de mana a doua Fostul ministru de Interne, Ioan Rus ataca dur USL si ii acuza pe liderii aliantei de presiuni pentru modificarea listelor electorale.
Transgaz (TGN) a fost invitata de grupul rus Gazprom sa participe la proiectul South Stream, a declarat joi ministrul Economiei, Adriean Videanu. Grupul rus Gazprom a anuntat, intr-un comunicat publicat miercuri seara, ca Romania si-a confirmat interesul de a participa la proiectul South Stream.
Zilele Filmului Rus au debutat joi, la Cinemateca Eforie din Capitala, cu proiectia celui mai recent film al lui Karen Sahnazarov, Anna Karenina - Povestea lui Vronski.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, si-a petrecut ieri cea mai mare parte a timpului in Parlament.
Liderul conservator Dan Felix Voiculescu a prezentat ieri ceea ce reprezinta in opinia sa "un document cutremurator" despre trecutul ministrului de Justitie Monica Macovei.
google-analytics.com