Cautare

2317 de rezultate pentru "relatii clienti" (3.05 secunde)
informarea si cresterea increderii actualilor si potentialilor clienti, atragerea unora noi, rezolvarea problemelor la nivel personal cu ei.
"Sunt comenzi de la clienti din toata tara." Pcfun.ro si pcgarage.ro, doi dintre cei mai mari retaileri online locali - controlati de omul de afaceri Marius Ghenea -, anuntau duminica pe site ca vor avea in stoc tablete iPad 2 peste 11 zile.
UPC vine cu un canal exclusiv 3D in lupta pentru clienti UPC Romania, numarul doi pe piata locala de servicii TV, iese la atac cu un canal de televiziune in format exclusiv 3D, dar si cu o serie de noi pachete de servicii.
"Am obtinut rezultate incurajatoare in trimestrul trei din 2011, atat ca venituri, cat si ca numar de clienti:
se vor transforma in clienti multumiti, care la randul lor vor aduce noi clienti, contribuind astfel prin recomandari la promovarea afacerii dvs.
Insa, din cauza zonei cu risc sportiv maxim, cum spune in gluma Mosul, pub-ul nu poate primi clienti in timpul meciurilor de fotbal programate pe arena Ilie Oana. In lipsa de clienti permanenti, Doroftei are probleme si cu ospatarii.
Potrivit contractelor, noi le predam acestor firme ordinele de bransare pentru clienti, iar ele au obligatia ca, in termen de 75 de zile de la inregistrarea ordinului, sa obtina autorizatia si sa efectueze lucrarea.
Toate aceste informatii sunt utile mai ales pentru persoanele care au in lista de prieteni pe Facebook atat clienti, cat si prieteni apropiati.
"La un tractor cumparat primesc un plug gratuit", a spus Mihaela Ciuca, responsabila relatii publice la MAT SA, care a precizat ca oferta se refera doar la un anumit tip de tractor. ... "Avem clienti care au peste 200 de hectare, dar si care practica agricultura de subzistenta.
"Indignarea mea este provocata de aceasta inselaciune si fac aceste lucruri publice, pentru ca eventualii clienti sa fie pusi in garda atunci cand incheie asemenea asigurari.
Din grupare ar fi facut parte 8 femei, toate prostituate de lux, care ar fi intermediat intretinerea de relatii sexuale contra cost pentru alte 25 de tinere, sumele castigate fiind in jur de 1.500- 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual inlesnit.
Eram in relatii foarte bune cu ei, ii cunosteam de foarte mult timp, chiar in relatii de prietenie. ... Fumam o tigara in fata usii si nici macar nu m-a salutat, desi am fost in relatii destul de bune cu el.
Radu Bud recunoaste ca are relatii de prietenie si de afaceri cu premierul Tariceanu in cadrul conferintei de presa sustinuta imediat dupa instalare, Radu Bud a recunoscut ca are relatii de prietenie si de afaceri cu premierul Calin Popescu Tariceanu.
Cred ca inainte de a trasa axe ar trebui sa ne uitam in primul rand la modul cum gestionam aceste relatii. ... avem cu toti vecinii nostri, cu mici exceptii, relatii neclare, relatii tensionate si suntem, practic, izolati in Europa.
Retragerea Rusiei din Transnistria Presedintele Traian Basescu a declarat, la Consiliul de Relatii Externe din Washington, ca problema Transnistriei poate fi solutionata prin retragerea armamentului si a soldatilor rusi, lasand Republica Moldova sa fie independenta in granitele sale.
Evolutia acestor relatii si crearea unei veritabile aliante nationale pentru apararea democratiei si a statului de drept si, in fapt, izolarea politica a lui Basescu si a PDL-ului. ... N-aveam nici un fel de relatii cu factori de putere. ... Eram lipsit de orice fel de relatii.
Relatii bilaterale Romania - Franta Scurt istoric al relatiilor diplomatice bilaterale In perioada "Directoratului", dupa Revolutia Franceza din 1789, diplomatul si scriitorul Peysonnel a propus si sustinut infiintarea unor reprezentante ale Frantei in Principatele Romane:
Socialistii europeni ar vrea ca cele doua partide social-democrate din Romania afiliate la Internationala Socialista sa aiba relatii de colaborare. ... El a declarat ca pentru formatiunea sa este important ca in Romania sa aiba partide care urmeaza orientarea social-democrata si intre aceste formatiuni sa existe relatii de colaborare.
Aflat ieri la Bruxelles pentru a participa la Consiliul Afaceri Generale si Relatii Externe (CAGRE) al Uniunii Europene, ministrul roman al Afacerilor Externe, Mihai-Razvan Ungureanu, a adus in atentia UE criza transnistreana.
Unul dintre acestia a fost Ed Rothschild, care ocupa o pozitie de varf in "Podesta Group", o firma din Washington care, potrivit propriului site, este lider in relatii guvernamentale si relatii publice, "un veteran calit in comunicatii strategice" cu "o experienta dinamica atat in relatii cu Congresul cat si cu comunitatea de interes public".
google-analytics.com