Cautare

2536 de rezultate pentru "primaria lita" (5.11 secunde)
La sfarsitul saptamanii trecute, democrat-liberalii si-au prezentat candidatul pentru Primaria orasului Cernavoda. ... Dar, sustine Ionel Soare si cei care il sprijina acum, faptul ca i-au fost furate din voturi si abandonate la Capidava, l-au facut sa piarda primaria.
Surse din cadrul PSD au anuntat ca cel mai mare partid de opozitie il va desemna pe Miron Mitrea candidat la Primaria Capitalei, pentru a face fata unei lupte grele cu democrat-liberalul Vasile Blaga si cu liberalul Ludovic Orban.
Curtea de Apel Bucuresti a respins, marti, contestatia la candidatura lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei facuta de catre pensionara Doina Mocanu, mentinand decizia Tribunalului Bucuresti, astfel ca politicianul ramane in cursa pentru postul de primar general.De asemenea, instanta a respins si recursul lui Sorin Oprescu la decizia Tribunalului Bucuresti prin care fusesera respinse exceptiile de tardivitate si inadmisibilitate la contestatia Doinei Mocanu.
Candidatul PNL pentru Primaria Constanta a aparut, sambata seara, insotit de un elefant, inaintea lansarii candidatilor la alegerile locale, eveniment la care au fost prezenti aproximativ 3.000 de membri si simpatizanti ai partidului.
Senatorul Dorel Constantin Onaca, candidat al PD-L pentru Primaria Constanta, a expus in premiera acest lucru cetatenilor din Kilometrul 4-5, una dintre cele mai vitregite zone ale orasului.
Luptele crancene pentru Primaria orasului Navodari au scos la iveala cele mai urate aspecte ale vietii politice. ... Este vorba despre candidatul PRM pentru Primaria orasului Navodari, Ion Ticuleanu, cunoscut de multi drept "Nenea".
Candidatul independent la Primaria Capitalei Sorin Oprescu a declarat, marti, ca presedintele Traian Basescu isi depaseste prerogativele facand aprecieri calomnioase la adresa contracandidatilor lui Vasile Blaga.
Liberalul Marian Iordache este cotat cu prima sansa la alegerile de pe 1 iunie si exista posibilitatea de a castiga Primaria Medgidia chiar din primul tur.
La alegerile pentru Primaria Capitalei, primele doua pozitii au fost obtinute de candidatul PDL Vasile Blaga si de candidatul independent Sorin Oprescu, conform rezultatelor unor exit-poll-uri difuzate de Realitatea TV si Antena 3.
Intrebat in legatura cu recomandarea presedintelui PSD Mircea Geoana privind sustinerea lui Sorin Oprescu in turul doi pentru Primaria Capitalei, Vanghelie a raspuns:
Candidatul PNL Victor Manea merge inainte, desi recunoaste ca a fost dezamagit atunci cand a vazut ca, intr-adevar, nu exista un tur doi pentru Primaria Constantei.
Agerpres informeaza ca presedintele organizatiei PDL Bucuresti, Elena Udrea, este de parere ca secretarul general al democrat liberalilor, Vasile Blaga, are sanse sa castige Primaria Capitalei, in opinia sa alti candidati viabili pentru functia de edil general putand fi Liviu Negoita, Anca Boagiu sau Cristian Preda.
Pensionarii si nu numai vor avea parte de mai multe chefuri si sindrofii, care nu arata deloc ca Primaria Targu Jiu ar trece printr-o perioada dificila. ... Primaria, prin intermediul Directiei de Asistenta Sociala, a pus la punct un program care prevede organizarea de petreceri pe toata perioada lunii decembrie.
o candidatura ca independent, dar nu la sectorul 5, ci la Primaria Capitalei. ... sa candideze independent, de data aceasta la Primaria Capitalei. PRECEDENT Independent spre Primaria Capitalei Aflat la al treilea mandat de primar al sectorului 5, Marian Vanghelie s-a saturat de aceasta ipostaza.
Primaria Capitalei, o miza uriasa Sorin Oprescu este o problema nu numai pentru toate partidele politice mari dar este o problema si pentru sine insusi. Fotografia de moment il arata ca invingator detasat in competitia pentru Primaria Generala a Capitalei. ... La Primaria Generala votul este unul eminamente politic.
Primaria Carcea se judeca in continuare cu municipalitatea pentru trecerea fabricii Ford pe teritoriul administrativ al comunei Procesul intre Primaria Carcea si Primaria Craiova, prin care ambele isi revendica impozitele Ford, a ajuns intr-un nou stadiu.
Primaria Craiova cheltuieste zilnic peste 500 de milioane de lei vechi pentru zone verzi, cimitire, banci, gardulete, cosuri de gunoi si arteziene Primarul Craiovei, Antonie Solomon, n-a ascuns niciodata faptul ca tine extrem de mult ca orasul sa fie "aratos"
Constantin Cojocaru candideaza pentru Primaria Capitalei din partea Partidului Poporului La Congresul Extraordinar al Partidului Poporului, dedicat pregatirii pentru alegerile locale, presedintele Constantin Cojocaru a acceptat propunerea facuta de catre mai multi membri ai conducerii de a candida la Primaria Generala a Municipiului Bucuresti.
Au cerut control la Consiliul Judetean Suceava, Consiliul Judetean Dambovita, Primaria Deva, Primaria Craiova, Primaria Ploiesti si Primaria Hateg‘‘, a adaugat Radu Berceanu.
Ca atare, cei doi jucatori politici sunt obligati sa intre in marea cursa pentru Primaria Generala a Capitalei, fie si numai pentru a mari vizibilitatea partidelor lor si a le creste astfel potentialul de lupta.
google-analytics.com