Cautare

4043 de rezultate pentru "numere de telefon contact rapid" (6.86 secunde)
Peste 70.000 de soferi amendati pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau Peste 70.000 de soferi din toata tara au fost amendati, in acest an, de politisti pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Dar este de exemplu cazul persoanelor care vorbesc la telefon in timp ce se afla la volanul unui autoturism si care nu folosesc numeroasele posibilitati de a folosi telefonul la volan in siguranta.
Mariustuca.ro / De la un gratar cancerigen la unul sanatos! ... Magda Marincovici) Gratarul este cel mai rapid mod de preparare a carnii, dar, din pacate, si cel mai nociv.
Comunitatea de informatii urmareste ufologii (Autor :
tu, doar ti-am zis cred de o mie de ori ca-ti dau telefon. Cumpar o cartela din aia pentru Europa de Est ". ... "Sa ai grija de tine mama, sa ne suni ". ... Soferii, care de vreo doi ani vad saptaminal scene dintr-astea sint mult mai preocupati de soarta bagajelor:
FARCAS) Contactatii sunt persoane care pretind nu doar ca au avut o intalnire de gradul IV, dar si ca sunt in permanenta legatura cu extraterestrii, avand, in calitate de mesageri ai unei inteligente suprapamantene, misiunea de a raspandi anumite informatii printre oameni, in general avertismente (uneori cu tenta apocaliptica), privind comportamentul nostru.
FARCAS) Recent, a fost mediatizat un alt caz, temeinic documentat, de aeronava neidentificata. ... Nu avea transpondere de evitare a coliziunilor. ... De la sol, radarele controlului traficului aerian au urmarit intermitent un obiect neinregistrat care se deplasa cu viteze neobisnuit de mari.
Prim ajutor in intepaturi de albine si viespi Generalitati In astfel de cazuri tratamentul depinde de gravitatea afectiunii. Este foarte important de precizat faptul ca pana in prezent nu exista un antidot specific impotriva veninului acestor insecte.
Mihaela Beraru (Nicolaescu) Medic specialist Oftalmologie Conjunctivita este o afectiune inflamatorie a conjunctivei de cauza variabila: ... Conjunctivita este cea mai frecventa afectiune a conjunctivei, severitatea ei variind de la hiperemie conjunctivala usoara cu lacrimare, pana la inflamatii foarte grave datorita complicatiilor pe care le pot produce.
(continuare) 2 august Rapid a retrogradat in liga secunda pentru prima data dupa Revolutia din 1989, FRF punand in aplicare o decizie a TAS, care contesta dreptul echipei giulestene de a evolua in Liga I.
Rapid - Steaua, scor 1-2, in Cupa Ligii (optimi) Rapid a pierdut meciul cu Steaua, scor 1-2, sambata seara, in Giulesti, in optimile din Cupa Ligii - Adeplast, iar ros-albastrii s-au calificat in sferturi.
Academia Rapid Bucuresti si-a stabilit obiectivul: ... Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Daniel Tudorache, a prezentat, miercuri, noua echipa a proiectului AS Academia Rapid Bucuresti, structura in care presedinte este Daniel Niculae, director tehnic e Daniel Pancu, manager va fi Ovidiu Burca, iar antrenor Constantin Schumacher.
Patronul clubului Rapid Bucuresti, Victor Angelescu, a explicat de ce Marius Sumudica, liber de contract, n-a fost in calculele conducerii pentru inlocuirea lui Mihai Iosif. Adrian Mutu a fost instalat antrenor la Rapid, dar un alt preferat al fanilor, Marius Sumudica, n-a fost nici macar pe lista conducatorilor visinii.
UTA Arad - Rapid va fi derby-ul etapei in play-out. Adi Mutu a vorbit la conferinta de presa despre meci si despre faptul ca s-au vandut toate biletele.
Bucurestiul devine, pentru o zi, capitala fotbalului european Finala Europa League 2012 aduce in Bucuresti, potrivit organizatorilor, aproximativ 30.000 de suporteri spanioli, sustinatori ai echipelor Atletico Madrid si Athletic Bilbao, dar si alte cateva zeci de turisti, cel maimare oras al Romaniei devenind, pentru o zi, capitala fotbalului european.
Sau macar sa fi lasat niste urme, ori sa vedem prin telescop niste "miracole" de dimensiuni astronomice, ca semn al activitatii lor.
A mai ramas doar o zi pana la debutul celui mai asteptat eveniment anual din industria cartii, de aproape un sfert de veac, prea repede scurs: Targul International GAUDEAMUS Carte de Invatatura!
FARCAS) Robert Hastings, despre investigatiile caruia, legate de relatia OZN - arme nucleare am relatat si in precedentele doua numere, anunta in septembrie 2013 ca lucreaza in prezent la un film documentar privind activitatea OZN in zonele in care se afla arme nucleare.
Scriitoarea Petronela Rotar povesteste experienta sa de a fi avut Coronavirus Scriitoarea Petronela Rotar: ... O lume fara mirosuri si gusturi e o lume imposibil de trait. Incertitudinea si anxietatea au fost cel mai greu de suportat.
In statiunea Neptun se desfasoara in perioada 17-18 iulie intalnirea de lucru a reprezentantilor Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor si Ministerului Administratiei si Internelor cu prefectii judetelor din tara, alaturi de factori de la directiile de ape din Romania.
google-analytics.com