Cautare

7099 de rezultate pentru "numar de telefon director telecom" (4.55 secunde)
Dupa cum am mai scris in cotidianul nostru, la propunerea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, pe 31 ianuarie 2006, la sediul ANPC, a avut loc intalnirea dintre reprezentantii Autoritatii si Astral Telecom SA.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
Orange a iesit din vartejul marilor scaderi dupa cel mai mic declin din ultimii trei ani Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala detinut de gigantul telecom France Telecom, a raportat venituri in scadere cu 2% in cel de-al treilea trimestru al anului dupa ce in anii de criza s-a confruntat cu scaderi trimestriale cuprinse intre 4 si 24%.
Compania WND Telecom Distribution a lansat saptamâna trecuta primele doua modele de telefoane GSM cu doua fete.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: ... Articol publicat in data de 23 Dec. ... In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec.
Furnizorul roman de telecomunicatii si cablu Astral Telecom a fost preluat de firma americana Liberty Global. Potrivit comunicatului dat publicitatii de firma americana, tranzactia va fi incheiata in ultimul trimestru al acestui an. ... In prezent, acţiunile Astral Telecom se află
Prima solutie completa de transmisie a datelor video prin LTE Noua solutie completa pentru transmisie via LTE va revolutiona transferul de date mobile si va satisface cererea in crestere pentru servicii TV oriunde.
Dupa aceasta deviza par sa actioneze societatile comerciale care participa la licitatiile organizate de catre institutiile constantene.
GTS Telecom, liderul de calitate în furnizarea serviciilor de comunicaţii din Romania, anunţă ... nivelul de continuitate şi stabilitate mediu al serviciilor de telecomunicaţii furnizate clienţilor săi a fost în primul semestru al anului curent de 99,91%.
Cei care isi cumpara un telefon mobil nou, de la firmele specializate in astfel de tranzactii, nu inseamna ca au neaparat si garantia ca acesta va functiona cum trebuie.
Bit Telecom, Sebmar si Cablevision of Romania, firme pe care le controleaza, operatiunea avand ca scop simplificarea procesului decizional si reducerea costurilor administrative, prin formarea unei structuri unice.
In ciuda recesiunii economice, Digital Cable Systems investeste in Romania peste 5 milioane de euro, in Internet si telefonie Digital Cable Systems (DCS), unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania, care detine brandurile AKTA si Dial Telecom, va investi anul acesta peste 5 milioane euro in serviciile de Internet si telefonie.
Uimitoarele masuri pro-Romania, dupa 3 decenii Un articol gazduit de site-ul gandeste.org, in care reputatul analist economic Ilie Serbanescu sintetizeaza limpede cum stau lucrurile in economia romaneasca, din punct de vedere al puterii de decizie si al castigurilor.
Curtea de Apel Craiova inaugureaza, pe 1 decembrie, un sistem robotizat de comunicare prin telefon a solutiilor sau termenelor de judecata din dosarele aflate pe rolul instantelor din Oltenia.
Cu toate ca nu este o metoda foarte populara de angajare, mai ales în cazul în care locul de munca este în alta localitate decât în cea de domiciliu a viitorului angajat, unele companii sunt de acord ca primul interviu sa aiba loc.
Aproximativ 14.000 de utilizatori de telefonie mobila au trecut, in ultimele doua luni, la alt operator, fara schimbarea numarului de telefon, cei mai multi alegand Cosmote Romania - 5.960, companie urmata in acest clasament de Orange Romania - 4.167 si Vodafone Romania - 3.778.
Un barbat a murit din cauza telefonului mobil, care a explodat in buzunarul de la piept si i-a ranit o artera a gatului. ... Barbatul, in varsta de 20 de ani, vanzator la un magazin de calculatoare din Guangzhou, a murit dupa ce si-a schimbat bateria la telefonul mobil.
Aproape toate convorbirile la telefon sau in apropierea telefonului pot fi ascultate. Dar cu cat solutia de securitate este mai avansata, cu atat sunt mai mici sansele ca cei care o pot intercepta sa fie interesati de convorbirile tale.
Aceasta trebuie facuta dupa anumite reguli care vizeaza respectul, responsabilitatea si compromisul.Telefonul mobil este un accesoriu nelipsit din buzunarul, geanta sau de birourile colegilor. De fapt, tot mai multi angajati primesc un telefon mobil de la serviciu.
Aceasta trebuie facuta dupa anumite reguli care vizeaza respectul, responsabilitatea si compromisul.Telefonul mobil este un accesoriu nelipsit din buzunarul, geanta sau de birourile colegilor. De fapt, tot mai multi angajati primesc un telefon mobil de la serviciu.
google-analytics.com