Cautare

4370 de rezultate pentru "numar telefon" (3.58 secunde)
Spunem acest lucru deoarece o victorie adjudecata cu un numar mic de voturi in plus echivaleaza cu un rusinos esec, menit sa-i faca sa se rasuceasca in morminte pe corifeii comunisti:
Dar, pentru internet, mai bine folosesti un telefon", sfatuieste tanarul.
In 2010, am fost rezidentul din departament cu cel mai mare numar de operatii, am avut 256 de operatii, ceea ce este un numar mare pentru neurochirurgie.
In vreme ce Radu Mazare i-a sugerat vedetei ca urmatoarea data cand vine la malul marii sa isi aduca si sotul, "caci m-a certat azi, cand am vorbit cu el la telefon" - a spus razand Mazare, replica Mihaelei Radulescu a venit prompt:
Participantii, 337 la numar, au afisat pancarte pe care era scris "Noi suntem partidul", "Nu suntem tradatori", "Nu ne este frica", "NU excluderilor abuzive" si "Nu vrem functii, vrem respectarea statutului".
Reprezentantii organizatiei - finantate din banii lor personali, dupa cum au aratat in conferinta de marti - au prezentat si sigla ONG-ului, un animal cu girofar pe cap, purtand la gat o cravata tricolora si in maini o geanta de functionar si un telefon mobil, care avea pe burta un numar de inmatriculare pe care era scris GU - 01- VON.
Practic, legatura cu cetatenii nu exista deoarece fax-urile si telefoanele nu sunt instalate, iar pentru a obtine o simpla informatie bucurestenii trebuie sa se deplaseze la sediu sau sa detina un numar de telefon mobil al unui angajat al primariei.
- Acest nivel de incredere, acest numar de mandate pe care l-am obtinut ne obliga sa abordam cu toata responsabilitatea guvernarea . ... - Din puncte de vedere matematic, PSD impreuna cu ALDE au un numar suficient de mandate pentru a detine majoritatea in ambele Camere.
Cea de a XI-a editie a Targului National de Constructii si Materiale pentru Finisaje "Tomis Ambient Construct", organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei si de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, cu sprijinul Romexpo SA si in parteneriat cu BRD Societe Generale, a debutat ieri - la complexurile "Perla" si "Select" din statiunea Mamaia - cu un numar impresionant de expozanti, comparativ cu editiile precedente.
In cadrul evenimentului care a marcat debutul productiei, Juha Putkiranta, Senior Vice President, l-a sunat pe Ambasadorul Finlandei in Romania, Tapio Saarela, anuntandu-l ca dispozitivul care le permite realizarea acelui apel este primul telefon Nokia fabricat in Romania - un model Nokia 1200.
Progresul tehnologic promite acum sa declanseze o noua transformare radicala a lumii in care traim - conectarea unui numar tot mai mare de obiecte la Internet conduce la o a doua revolutie industriala.
Utilizatorii de telefonie mobila cred, de multe ori, ca cineva le asculta conversatiile de la telefon. ... ecouri, fosnete, zgomote ciudate Se pare ca daca apelati un anumit numar iar la capatul firului se aude un sunet de fundal neobisnuit, e semn clar ca telefonul va este interceptat.
Gradina Zoologica din Calarasi a cunoscut o rapida crestere devenind una dintre cele mai mari gradini zoologice din Romania, atat ca suprafata cat si ca numar de specii.
In cazul in care agentia de turism se afla in imposibilitatea de a efectua repatrierea turistului, dar numai ca urmare a falimentului sau insolvabilitatii, turistul trebuie sa anunte imediat societatea de asigurare prin telefon, fax sau e-mail.
La telefon a fost ieri de serviciu Dan Ioan Popescu, care a discutat peste doua ore cu alegatorii. ... Numerele de telefon la care puteti incerca sa-i gasiti sunt 0800800333 sau 0800800444.
Numerele de telefon ale ambasadei raman aceleasi. ... In perioada mutarii, pentru servicii de urgenta destinate cetatenilor americani se va contacta ambasada la numarul de telefon 021-200-3300.
Lucian Mandruta a trebuit sa se legitimeze la Facebook cu buletinul scanat si numarul de telefon, dar degeaba. ... Mai mult, acesta a afirmat ca le-a trimis celor de la Facebook buletinul scanat si numarul de telefon, dar inca nu a primit un raspuns.
Basescu stia de telefonul catre Botos Tariceanu a reluat tema misteriosului telefon dat procurorului general Ilie Botos in perioada in care Dinu Patriciu era retinut de Parchet. Premierul sustine ca a fost un telefon de informare, prin care voia sa vada exact care e mersul anchetei.
Presedintele PD, Emil Boc, a declarat ieri, referindu-se la declaratiile premierului Tariceanu privind necesitatea stabilirii unor reguli referitoare la relatia dintre Executiv si justitie, ca, in prezent, este necesara respectarea si aplicarea cadrului legal si constitutional existent privind independenta justitiei, iar judecatorii si procurorii trebuie sa fie imuni la orice tentativa de influentare a lor prin telefon sau alte mijloace.
una in care poti urmari fiecare pas facut de cineva care-si lasa activat bluetooth-ul la telefon sau alta in care, din camera ta de hotel poti vedea ce programe TV urmaresc alti oaspeti ai hotelului.
google-analytics.com