Cautare

68212 de rezultate pentru "numar de telefon din reteaua de telefonie mobila nationala pentru deranjamente telekom" (6.77 secunde)
Un barbat a murit din cauza telefonului mobil, care a explodat in buzunarul de la piept si i-a ranit o artera a gatului. Un chinez a murit din cauza exploziei telefonului sau mobil.
De ieri, hartia de ziar s-a scumpit, iar in perioada imediat urmatoare vor avea loc majorari de preturi la celuloza, la hartie de scris si de ambalat. In martie vor urma alte cresteri de pret la mobila. Exportatorii din industria de profil sunt cel mai grav afectati.
Operatorii de telefonie mobila GSM si 3G nu vor putea licita pentru acordarea licentei nationale de utilizare a frecventelor 410-415 MHz si 420-425 MHz, care permite furnizarea de comunicatii mobile în banda larga, se arata într-un comunicat al ANRCTI.Autoritatea Nationala pentru Reglementare în Comunicatii si Tehnologia Informatiei a publicat, spre consultare publica, proiectul de decizie privind procedura de acordare a unei licente de utilizare a frecventelor radio pentru furnizarea de retele si servicii de comunicatii electronice mobile în benzile de frecvente 410-415 / 420-425 MHz.
Participantii straini la Summitul NATO din Bucuresti, care au utilizat reteaua Cosmote pentru a comunica in roaming pe durata sederii lor in Romania, au contribuit la cresterea traficului de voce, GPRS si SMS, pe acest segment, in perioada 2 - 4 aprilie a.c., se arata intr-un comunicat de presa al acestui operator de telefonie mobila.
Începând de astazi, furnizorii de telecomunicatii vor sti când, unde, de unde, cât si cu cine vorbim, fie ca este vorba despre o convorbire telefonica, fie de un mesaj trimis prin SMS. Din 15 martie ni se monitorizeaza, în acelasi fel, si calculatorul.
Pretul produselor de mobilier vor creste in perioada urmatoare cu un nivel cuprins intre 4% si 12%, pe fondul majorarii costurilor si a scaderii veniturilor producatorilor interni, a declarat ieri Aurel Rizea, presedintele executiv al Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania (APMR).
La TVR ii este luat un interviu unuia din Piata Victoriei, care suparare mare pe el, nu stie ce inseamna abrogare, lucreaza in strainatate si vrea caderea guvernului: ... Astfel de specimene ar trebui aduse sa vorbeasca la tembelizor ca sa vada tot natul si leatul ce dam la export.
Posibilitatea de pastrare a numarului de telefon atunci cand se schimba operatorul se va concretiza tehnic incepand cu 21 octombrie, utilizatorii putand beneficia de acest serviciu in 10 zile de la depunerea unei cereri la furnizorul la care este abonat, a anuntat Autoritatea de Reglementare.
In cadrul evenimentului organizat vineri la depozitul de la Fundulea, unul dintre cele 6 depozite proprii de carburanti, OSCAR a prezentat in premiera, intr-un format inedit noua imagine a companiei.
Mai multi utilizatori de cartele reîncarcabile au fost pagubiti în ultimele luni prin promotii false, din ce în ce mai ingenioase, anuntate prin e-mail, mesaje scrise sau apeluri telefonice, în care sunt folosite numele unor companii de telefonie mobila.Tepele cu cartelele reîncarcabile au facut victime si în Craiova.
Cei care isi cumpara un telefon mobil nou, de la firmele specializate in astfel de tranzactii, nu inseamna ca au neaparat si garantia ca acesta va functiona cum trebuie.
Sfatul Tarii, care cuprindea reprezentanti ai tuturor nationalitatilor, a adoptat, la 27 martie/9 aprilie 1918, cu majoritate de voturi, hotararea Basarabiei de a se uni cu Romania.
RomTelecom a redus la 1 octombrie cu 50% tariful pentru apelurile internationale efectuate de clientii persoane juridice catre orice retea de telefonie fixa din Uniunea Europeana, SUA si Canada, la 0,0999 euro pe minut.
T-Mobile a renuntat in SUA la subventia pentru abonament. "Adevarul" analizeaza diferentele de tarife dintre abonamente si cartele in Romania, la cei trei operatori de telefonie mobila.
Veste buna pentru cei care au mai multe telefoane mobile sau le schimba des:
ßi asta pentru ca tarifele percepute de operatorii de telefonie mobila europeni pentru convorbirile in strainatate, in state membre UE, vor fi injumatatite in 2007, conform propunerilor inaintate recent de Comisia Europeana, potrivit Reuters.
Disputa cu privire la tarifele comunitare privind serviciile de telefonie mobila este departe de a se fi incheiat.
Fie ca sunt furnizori de telefonie fixa sau mobila, operatorii de pe piata ne promit de la anul servicii integrate. Astfel, acelasi operator de telefonie fixa va oferi si servicii de telefonie mobila. Adica vom avea o singura factura pentru plata mobilului si a fixului.
Potentialul pietei de comunicatii electronice din Romania este de 21,6 milioane de locuitori si 7,3 milioane de gospodarii, reiese din datele Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC).
Prin vanzarea diviziei de telefonie mobila CosmoRom, compania RomTelecom va avea cale libera catre piata de capital.
google-analytics.com