Cautare

61542 de rezultate pentru "lista abonatilor din municipiul buzau" (7.40 secunde)
Costurile gazelor naturale livrate craiovenilor ar putea creste din nou de la 1 ianuarie 2007, daca initiativa Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) de a institui o taxa de concesionare a domeniului public de catre distribuitori va fi pusa in aplicare.
Va mai aduceti aminte de bucuria din 2004, de dupa vot? ... Acum, pe de alta parte, sondajul care arata PD-ul in top nu poate fi gresit, atata vreme cat premierul, parca in ton cu porecla "Razgandeanu", a revenit, din nou, asupra unei decizii.
Prin transmiterea celor doua competitii importante din fotbalul romanesc, le oferim clientilor nostri posibilitatea de a urmari in direct meciurile echipelor preferate, asa cum am avut-o si in ultimii cinci ani tot prin intermediul canalului propriu cu profil sportiv, Digi Sport.
Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a anuntat ieri ca supune consultarii publice proiectul de decizie privind implementarea serviciului universal in sectorul comunicatiilor electronice din Romania dupa modificarea Strategiei nationale din acest domeniu.
Prabusirea televiziunii prin cablu are loc in momentul in care veniturile din reclame ale televiziunii au atins un nivel record, in pofida scaderii audientei TV. ... Televiziunea americana este cea mai veche, cea mai bogata, cea mai diversificata si cea mai privita din lume.
Primarul comunei Limanu, Nicolae Iustin Urdea (foto), s-a aflat, in cursul zilei de ieri, la Bucuresti, pentru a pune la punct ultimele detalii cu privire la proiectul de extindere a retelei de iluminat si alimentare cu energie electrica de joasa tensiune a abonatilor.
Francois Hollande, noul presedinte al Frantei Socialistii revin la Elysee dupa 17 ani Potrivit estimarilor publicate de agentia belgiana Belga, socialistul Francois Hollande a fost ales presedinte al Frantei cu 52% din voturi.
Totodata, Nick Jr., o televiziune dedicata prescolarilor si mamelor, va intra ingrila Telekom initial in versiunea originala si va fi localizat complet incepand din luna aprilie. ... Brandul Telekom Romania este prezent pe piata romaneasca din 2014, dupa rebrandingul comun al Romtelecom si COSMOTE Romania.
arenait.net / Vodafone da internet 4G gratuit pentru doua zile Vodafone vrea, probabil, sa-si incerce reteaua si, ca atare, da internet 4G gratuit si nelimitat (necontorizat) timp de doua zile tuturor abonatilor sai in weekendul urmator:
Nu face parte din ziarele ce traiesc doar pentru a satisface anumite interese si care mor la fel cum s-au nascut: ... O dovada a faptului ca si-a gasit drumul cu echidistanta este chiar faptul ca unii o iubesc din tot sufletul, iar altii doar cu ...
Anexa facturii curente, care este trimisa automat si gratuit tuturor abonatilor, are rolul de a explica modul de calcul al sumelor trecute pe prima pagina a facturii, detaliindu-se fiecare dintre rubrici.
La sfarsitul lui iunie, 3,8 milioane de clienti beneficiau de unul sau mai multe abonamente la serviciile de telefonie mobila in calitate de titulari de contract, utilizand 6,54 milioane de SIM-uri, respectiv 33,5% din numarul total de cartele active.
Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiilor (ANRCTI) intentioneaza sa lanseze un registru al abonatilor companiilor de telefonie mobila care va contine numerele de telefon si date de identificare ale acestora.
Pentru acest tip de serviciu clientii trebuie sa scoata din buzunare pentru un abonament lunar sume intre 0,50 euro pentru persoane fizice si 1 euro pentru persoane juridice, la care, in functie de firma de telefonie utilizata, se mai adauga si alte costuri ce nu depasesc 1 euro.
Peste o mie de sindicalisti ai Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI), printre care si o delegatie de 40 de profesori din Botosani, au protestat ieri in fata Universitatii "Alexandru Ioan Cuza", unde s-a desfasurat sedinta de Guvern.
Acestia estimeaza ca pana la sfarsitul anului in curs numarul utilizatorilor sa se situeze intre 500 si 1.000, pentru ca, in urmatorii trei ani, numarul abonatilor sa ajunga la 10.000.
De asemenea, ei vor fi obligati sa puna la dispozitia abonatilor facturile detaliate, care sa respecte un minimum de informatii.
Pe factura detaliata, care se va elibera la cerere, firmele de telefonie vor aduce la cunostinta abonatilor informatii despre perioada de tarifare, cuantumul abonamentului lunar, sumele percepute pe categorii de apeluri sau mesaje, gratuitatile de care beneficiaza abonatul etc.
Numarul abonatilor de telefonie fixa a scazut la juamtate in ultimii patru ani. Potrivit Autoritatii Nationale in Domeniul Comunicatiilor, cei mai multi dintre cei care au renuntat la telefonul fix, s-au indreptat catre telefonia mobila.
aduce la cunostinta tuturor abonatilor ca, in perioada 1 - 3 mai 2009, dispeceratul, echipele de interventie, dar si reprezentantii societatii, vor lucra dupa program normal, iar apelurile catre telefoanele dispeceratului 0241/66.
google-analytics.com