Cautare

4514 de rezultate pentru "informatii spital fagaras" (4.30 secunde)
In martie 2008, Bechtel va incepe lucrarile la sectiunea Mihailesti-Suplacu de Barcau si la inca un tronson, Brasov-Fagaras sau Gilau-Mihailesti.
Concluzia studiului confirma informatiile publicate de "Replica" inca de acum doi ani, cand spuneam ca cea mai probabila locatie este Fagaras, desi ulterior se luase in calcul, la modul cel mai serios, si Constanta.
350.000 de euro", Camelia Paun, responsabil REACH, Nitroporos Fagaras. ... in esenta regulamentul introduce noi autorizari si restrictionari in vederea coordonarii managementului riscurilor", Camelia Paun, responsabil REACH, Nitroporos Fagaras.
Brasov - Fagaras (53.00 km), Fagaras - Sighisoara (52.00 km), Sighisoara - Targu Mures (56.00 km), Targu Mures - Campia Turzii (36.00 km), Cluj Vest - Mihaiesti (24.00 km) si Mihaiesti - Suplacu de Barcau (76.00 km).
Colentina), Felicity (zona de nord -Baneasa), Lemon Villa (zona Baneasa Antena1), Life Apartments (zona de Nord - Otopeni), Fortuna Apartments (zona de Nord), Nerva Residence (Nerva Traian), Green Vista (zona Nord - Pipera), Greenfield (zona Padurea Baneasa), Obor Towers (zona Obor), Privilegio (Brasov), Fagaras Residence (Fagaras), Doamna Ghica Plaza (zona de Est - Dna Ghica), Cosbuc Residence (zona Unirii - Pta Cosbuc), Liviu Rebreanu Building (zona Titan - Liviu Rebreanu), Parcul Circului Residence (zona Stefan cel Mare - parcul Circului), Residenz - Cartierul German (zona de Nord - Chitila), Matei Basarb Residence (zona Centrala - Matei Basarab), Youngs Residence ( zona Centrala - Matei Basarab), Mediterraneo (zona de Nord - Pipera), Day Residence (zona Centrala - Bd.
Printre autostrazile care urmeaza sa fie construite se numara autostrada Sibiu - Fagaras - Brasov, Sibiu - Pitesti, Bacau - Pascani, Targu Neamt - Iasi - Ungheni si Targu Mures - Targu Neamt.
Aceasta a fost deviza aleasa pentru diploma in care eram "pozati" toti absolventii Liceului "Radu Negru" din Fagaras, promotia 1945.
Toate incasarile adunate din vanzarea biletelor vor fi donate pentru proiectul de construire a Primului Spital de Oncologie si Radioterapie Pediatrica din Romania.
Presedintele Traian Basescu a cerut Serviciului Roman de Informatii sa se implice mai mult in furnizarea de informatii care sa conduca la combaterea coruptiei.
Declaratia Politica a lui Ion Stan sustinuta in Camera Deputatilor in ziua de 13 iunie 2012 Controversatele implicari ale fostului ministru de externe Mihai-Razvan Ungureanu in cazurile Teo Peter si Omar Hayssam Analistii evenimentelor vietii politice romanesti s-au intrecut, care mai de care, in comentarii privind desemnarea ca prim-ministru a fostului ministru de externe si, mai apoi, fost director al Serviciului de Informatii Externe.
Directorul de spital considera ca, din pachetul propus de minister, cele mai importante reglementari ar fi Legea spitalelor si Legea sanatatii, aceasta din urma aflinduse inca in discutii.
- A distribuirii incorecte a banilor pentru consumabilele dintr-un spital; ... - A lipsei initiativei legislative care sa permita primariilor din teritoriul unui spital sa contribuie la bugetul spitalului;
Deoarece aceste simptome au evolutie rapida si grava, pacientul este sfatuit sa cheme de urgenta ambulanta sau sa se prezinte imediat la camera de garda a celui mai apropiat spital de urgenta.
La Wuhan, autoritatile vor sa ridice un spital in sase zile. ... In paralel, chinezii vor sa construiasca un spital in numai sase zile, an care sa fie tratati cei infectati cu coronavirus.
Victima a ramas internata la spital. ... Victima a ramas internata la spital. ... Victima a ramas internata la spital. ... Victima a ramas internata la spital. ... Victima a ramas internata la spital.
Mihaela si a unui copil de 9 luni, care au ramas internati la spital si ranirea usoara a altor trei minori, cu varste cuprinse intre 2 si 5 ani si a lui T.
tanar de 18 ani, dus la spital. ... O persoana a fost usor intoxicata cu fum si a fost transportata de un echipaj SMURD la un spital din Fagaras.
Un grup de parlamentari PSD a depus la Camera Deputatilor o initiativa legislativa privind reglementarea activitatii Comunitatii Nationale de Informatii (CNI) pentru securitatea nationala a Romaniei.
Inca inainte de crearea CIA, a Consiliului National de Securitate, si chiar a OSS (Office of Strategic Services - precursorul CIA), rapoartele de informatii pentru sefii de Stat Major si autoritatile superioare ale Statelor Unite ale Americii erau realizate de American Joint Intelligence Committee (JIC).
Ele au fost realizate, incepand din 1967, de Secretariatul 2 al Directiei de informatii militare DI55. ... Functionari publici, ofiteri de informatii si personal militar dezbateau modul in care guvernul britanic ar trebui sa raspunda la ceea ce ei numeau obsesia mass-media privind OZN-urile.
google-analytics.com