Cautare

644 de rezultate pentru "eroare 14" (4.38 secunde)
Cu alte cuvinte, pe democrati i-a luat putin valul si au comis o eroare care pune in pericol pacea care si asa parea fragila intre PNL Constanta, PD Constanta si PUR Constanta.
”Treaba ta e sa-ti vezi de lucrurile tale si sa incerci sa scapi de necazurile tale, ca eu pina acuma le-am tinut ca am zis ca "nu, nu e cazul, omul este alaturi de noi, dar acuma le-am dat drumul”, iar referitor la continutul comunicatului, prefectul sustine ca este vorba despre o eroare si ca el nu a dispus ca din aceasta sa reiasa ca Ioan Marchis si-a inaintat demisia.
Multi cetateni din vestul Europei inclina sa vada in cetatenii tarilor din est, recent primite in Uniune, tot emigranti, ceea ce este, cel putin formal, o eroare.
a sta impasibil acum, spunand ca avem un acord cu FMI si Comisia Europeana, asta este cea ce am decis si sa nu schimbam ceva din politica economica, mi se pare o profunda eroare.
Realizat pe 1.187 de subiecti prin metoda CATI (marja de eroare de ±3%), sondajul prezinta astfel situatia: 1. Mircea Geoana 33%.
Asa cum am mai spus, cred ca intrarea PSD la guvernare alaturi de PD-L a fost o eroare. Era clar ca PD-L nu va juca loial, ca va folosi PSD drept tap ispasitor pentru esecurile guvernarii.
Am corectat o eroare din documentar (Marian Sarbu a fost ministrul Muncii si nu al Agriculturii) si l-am actualizat cu o stire de ultima ora:
Pe de alta parte, senatorul PDL a apreciat ca principala eroare pe care guvernarea PDL trebuie sa si-o asume este "lentoarea unor masuri de reforma care trebuiau aplicate din prima zi in care s-a venit la guvernare".
Aceasta in conditiile in care, in clasamentul adevarului, se pare ca UNPR este creditat cu un procent mai mic decat marja de eroare a unui sondaj de opinie.
Potrivit rezultatelor sondajului de opinie, 80 la suta dintre intervievati au declarat ca au auzit de aceasta schimbare, dintre acestia 55 la suta apreciind ca este un lucru bun, 14 la suta - rau, iar 31 la suta nu stiu sau nu au raspuns.
Scorurile PSD Cluj erau in marja de eroare. Acum, lucrurile sunt pe drumul cel bun pentru PSD, asa ca, Rus, unul dintre putinii psd-isti cu care Basescu a declarat public ca se intelege foarte bine, vrea sa fie ca-nainte, adica PDL sa castige la Cluj cu 80%.
O alta eroare importata a fost inceperea negocierilor pentru formarea unui nou Guvern inainte de aflarea rezultatelor celui de-al doilea tur de scrutin pentru alegerile prezidentiale si fara desemnarea unei persoane care sa ocupe postul de premier.
Liderii Uniunii sustin ca "au mare incredere" in sondajele comandate in fiecare judet, deoarece "au fost chestionate peste 100.000 de persoane la nivel national, iar marja de eroare este foarte mica".
Marea eroare a observatorilor este ca discursul ar fi fost adresat romanilor, fie ei si numai sustinatorii presedintelui. Intr-adevar, din perspectiva unui roman, discursul e aiuritor si gaunos, in orice caz la ani-lumina distanta de ceea ce se astepta.
Intr-adevar, in ultimele zile s-au intimplat lucruri nu tocmai conforme cu o democratie europeana, dar a crede ca e o premiera e o grava eroare.
- dupa esecul primei desemnari, n-am mai pomenit niciodata un nume - nu-l pune pe Fenechiu pentru ca il suspend a doua zi dupa ce se instaleaza Guvernul si a fost o eroare a mea.
O eroare frecventa a partidelor este de a neglija activitatea politica in momentul ajungerii la guvernare. Relatia cu militantii partidului trebuie continuata, iar activitatea din Departamente reluata, deoarece de acolo pot veni multe idei bune pentru guvernare.
In octombrie, atunci cand profesorii au cerut modificarea legii salarizarii, pentru a duce in eroare personalul didactic, Guvernul a introdus aceste sporuri in salariul de incadrare, astfel ele fiind parte din salariulul de baza, si nemaicalculandu-se separat, cum ar fi trebuit calculate de la bun inceput.
Ciontu a subliniat ca stoparea proiectului “PPRM - partid popular si european“ “reprezinta o grava eroare, care va afecta iremediabil credibilitatea partidului fata de electorat si de partenerii externi“.
Visul actionarului majoritar, de a avea televiziune prin cablu, s-a naruit in aprilie 2002, cind CNA a considerat ca documentele depuse la dosar sint "o inselare a bunei credinte a semnatarilor listei certificata de primar, prin inducerea in eroare a acestora", iar oferta nu era "serioasa", dupa cum se mentioneaza in raspunsul trimis pe adresa Cin Company de catre reprezentantii CNA.
google-analytics.com