Cautare

1918 de rezultate pentru "elevi admisi la liceul dimitre cantemir iasi" (4.33 secunde)
Controverse majore in ziua in care peste doua milioane de elevi se intorc la scoala. Testele pentru elevi vor ajunge in scoli abia saptamana viitoare, iar in unele localitatati unde numarul infectarilor este zero, unitatile de invatamant ramane inchise.
Ca parinte de elevi, ca simplu cetatean al urbei si ca platitor de impozite pentru invatamintul romanesc pot sa ma exprim in deplina cunostinta de cauza, ca acest sector de activitate nu este afectat doar de ignoranta celor care ne guverneaza, ci, de ani buni, chiar de cei care practica aceasta activitate demna, onoranta dar si plina de responsabilitati.
ne abţinem de la a fura, pentru că ... miliarde de la stat şi totodată ... In fine, au fost şi elevi care au scris că ... la următoarea oră
Cinci elevi au fost raniti dupa ce masina in care se aflau a fost implicata intr-un accident. ... Unul dintre elevi a ramas incarcerat in urma impactului.
Pe 15 septembrie 2006, "Craiova Minima" reusea un rezultat de egalitate cu Poli Iasi. Fara alte comentarii, trec direct la subiect, Universitatea - Poli Iasi 3-3.
La multi ani, Romania! ... Carla Dinu) Joi, 1 decembrie 2016 se implinesc 98 de ani de la Unirea Transilvaniei, Banatului, Crisanei si Maramuresului cu Romania.
Se desfasoara intalnirea la nivel inalt intre George Bush si M.S.Gorbaciov, unde se discuta probleme referitoare la dezarmare, cooperare, situatia internationala etc.
Articole vestimentare, bijuterii, cosmetice, incaltaminte, toate fac parte din ofertele firmelor participante la cea de-a patra editie a expozitiei cu vanzare CONTEX 2007 ce se desfasoara in perioada 6-10 martie 2007.
Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta, Botosani si Targu Jiu. Premiul I al concursului a constat in cele 17 excursii la Disneyland si a fost impartit in fiecare oras participant la concurs.
La aceasta editie, au participat peste 310.000 de elevi, din clasele 0-8, de la 682 de scoli care au primit planse, din cele 19 orase in care Carrefour isi desfasoara activitatea:
A pregatit, pentru prima data, la aceasta editie de Paste, planse de colorat cu indragitele personaje ale Gastii Zurli, stimulandu-le astfel imaginatia micilor artisti.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
'Fostii pesedisti constituie nucleul dur pe baza caruia Cotroceniul construieste "alternativa" de stanga la PSD, condusa de generalul Oprea.
PRM Iasi a depus luni o plangere penala impotriva fostului presedinte al filialei judetene, Anghel Stanciu, si a altor sapte persoane care nu mai fac parte din Partidul Romania Mare pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, prevazuta si pedepsita de Codul Penal.
Guvernul a decis oprirea privatizarii Antibiotice Iasi, dupa ce, in urma cu o saptamana, Parlamentul a decis crearea unei comisii pentru anchetarea acestei privatizari.
Ilfov nr.1, in spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei) PROGRAM 17 - 29 martie Marti, 17 martie, ora 19.00 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
Unirea Basarabiei cu Romania Unirea Basarabiei cu Romania a avut loc la 9 aprilie 1918 (27 martie pe stil vechi) si a fost in fapt reunificarea vechii provincii romanesti Basarabia, rupta de Moldova si alipita de Rusia in 1812.
Procesul intentat de consilierii judeteni ai Partidului Democrat privind sedinta de constituire a Consiliului Judetean Constanta a ajuns la final.
Se implinesc 160 de ani de cand Alexandru Ioan Cuza a devenit domn al Moldovei Ca urmare a razboiului Crimeii (1853-1856), conflict in care Rusia a fost infranta de Imperiul Otoman si aliatii sai englezi si francezi, la Paris s-a organizat o intrunire a Marilor Puteri in cadrul careia s-a redactat o Conventie unde, printre altele, se prevedea Unirea Principatelor Moldova si Valahia.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la Iasi, ca "singura deosebire evidenta dintre Irina Schrotter si Elena Udrea este ca ultima nu a facut inca puscarie".
google-analytics.com