Cautare

23646 de rezultate pentru "de unde pot cumpara antena tvfox" (4.24 secunde)
Romanii cumpara printre cele mai scumpe alimente din centrul si estul Europei, in ciuda salariilor de extrem de mici. Antena 3 a facut un experiment pentru a va prezenta cat costa cosul de cumparaturi, comparativ cu vecinii din Ungaria si Bulgaria.
Faptul ca in Craiova, ca si in celelalte orase din tara, cererea de locuinte depaseste cu mult oferta este un lucru binecunoscut. Cine sunt vanzatorii si cumparatorii de imobile din Dolj si ce-i caracterizeaza, ne spun specialistii.
Desi cresterile preturilor erau asteptate abia la sfârsitul lunii, în magazine se gasesc deja produse si cu 20% mai scumpe decât în urma cu o saptamâna. Nici nu au apucat unii craioveni sa îsi ia salariile marite (începând cu 1 octombrie, salariul minim brut pe economie a crescut de la 500 la 540 de lei), ca scumpirile se tin lant de mai bine de o saptamâna.
Dintre romani insa, putini cumpara deocamdata de pe internet si chiar mai putini au incredere in magazinele din strainatate. Doar 4% dintre locuitorii din Romania au cumparat anul trecut produse si servicii de pe internet.
• Reporter Virtual da drept sigura despartirea lui Sorin Oancea de trustul Intact si a lui Radu Moraru, realizatorul emisiunii "Nasul", de B1 Tv.
Erste Bank nu va reusi sa cumpere mai mult de 3,5-4% din pachetul de 8% detinut de salariatii Bancii Comerciale Romane (BCR), este de parere Mihai Fercala, presedintele SIF 3 Transilvania, citat de NewsIn.
"Suntem o banca solida si nu avem probleme generate de criza, dar acordam o mai mare atentie analizei garantiilor celor care solicita un credit.
Constructorii olteni sustin ca nu sunt afectati deocamdata de criza imobiliara, desi majoritatea analistilor economici prevad ca înasprirea conditiilor de creditare va lovi în plin dezvoltatorii imobiliari.
Craiovenii pot sa evite cumpararea certificatului energetic pentru locuinte Doar persoanele care isi cumpara o locuinta prin programul "Prima Casa" sunt, cu adevarat, obligate sa aiba la dosar si un certificat de eficienta energetica.
Cu 1 milion USD se pot cumpara 15 mp la Monaco. In Budapesta poti cumpara imobil de 200 mp cu 1m USD. In Romania ai nevoie de 300.000 USD ca sa intri in top 1% al celor mai bogati.
Tin minte ca inainte de campania electorala vreo trei parlamentari au fost de acord sa traiasca doar cu salariul minim pe economie o luna de zile sub supravegherea reporterilor de la Antena 1.
unde sa o faci si cand iti vine amenda daca ai uitat de ea - De ce platim rovinieta in Romania? - Unde putem sa platim rovinieta? ... Rovinieta este taxa de drum pe care toti soferii o platesc inca din 2002.
Nu iti trebuie mai mult de 5 minute ca sa te convingi de asta. ... E ok, nu trebuie sa-ti fie rusine, eu ma fac vinovat de asta aproape in fiecare zi.
Pentru ca Romania este tara unde infractorii inca nedovediti sunt la putere, cei dovediti scapati complice bine-merci peste hotare, iar oamenii onesti trudesc in mizerie si umilinta.
Pentru ca Romania este tara unde infractorii inca nedovediti sunt la putere, cei dovediti scapati complice bine-merci peste hotare, iar oamenii onesti trudesc in mizerie si umilinta.
Pentru ca Romania este tara unde infractorii inca nedovediti sunt la putere, cei dovediti scapati complice bine-merci peste hotare, iar oamenii onesti trudesc in mizerie si umilinta.
Programul evenimentelor importante din urmatoarele 3 luni Se anunta o vara interesanta si aglomerata din punct de vedere fotbalistic. Avem vom avea meciuri in cupele europene, unde sint angrenate Steaua, Petrolul, Pandurii si Astra, dar si din noul sezon de campionat 2013-2014.
Programul evenimentelor importante din urmatoarele 3 luni Se anunta o vara interesanta si aglomerata din punct de vedere fotbalistic. Avem meciuri in cupele europene, unde sunt angrenate Steaua, Petrolul, Pandurii si Astra, dar si din noul sezon de campionat 2013-2014.
In data de 3 mai 2015 toate drumurile au dus la MotorPark, unde s-a desfasurat finala primei etape a Campionatului National de Motociclism Viteza 2015.
'Otevistul Dan Diaconescu ar putea beneficia, intr-o eventuala cariera politica, de voturile electoratului extremist si populist care l-a parasit pe presedintele Traian Basescu la inceputul lunii mai, cand seful statului a anuntat taierea pensiilor si a salariilor bugetarilor, avertizeaza presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu (foto), pentru Inpolitics.
google-analytics.com