Cautare

8419 de rezultate pentru "adresa telekom roman" (3.74 secunde)
Mihai Stoica a spus, la Sport Report de la Telekom Sport, ca tensiunile dintre Gigi Becali si Edi Iordanescu au pornit de la refuzul antrenorului de a-l schimba pe Constantin Budescu la pauza partidei cu FC Voluntari (0-0).
Aboneaza-te la canalul de YouTube Telekom Sport Romania AICI: ... Site Oficial Telekom Sport: https://www.telekomsport.ro/ ? Pagina oficiala de Facebook:
Eu am mai spus, in trecut, cu un contract pe patru ani puteam face mai mult", a spus Nicolae Dica, la Telekom Sport. ... Din informatiile Telekom Sport, Edi Iordanescu a fost si el abordat pentru postul de selectioner, lasat vacant de Mirel Radoi.
Invitat la Minutul 91, Cornel Dinu - expertul Telekom Sport -, a analizat situatia si a spus ca are informatii din interior. ... Nu-si merita locul", a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.
Nicolo Napoli Aboneaza-te la canalul de YouTube Telekom Sport Romania AICI: ... Site Oficial Telekom Sport: https://www.telekomsport.ro/ ? Pagina oficiala de Facebook:
"Statul roman nu este un stat laic", sustine secretarul de stat Victor Opaschi (Autor: ... Ca sa ramanem tot in sfera dezbaterilor publice, va rugam sa ne explicati si de ce, in aceasta perioada de criza, statul roman intelege sa finanteze constructia Catedralei Mantuirii Neamului.
In cursa pentru fotoliul de primar general mai candideaza Constantin Ionescu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Petrica Dima (Partidul Socialist Roman), Alexandru Vladu - Alianta Partidul Popular European (Crestin Democrati) si Democrati Europeni (PPE-DE), Constantin Cojocaru - Partidul Poporului (PP-LC), Nicolae Roman (Partidul ProDemo), Florin Dobrescu (Partidul "Totul pentru Tara"), Adrian Grigoriu (Partidul National Democrat Crestin).
Indiscutabil, toti sunt cetateni romani loiali statului roman. ... Desi in Romania nu au fost supusi asimilarii de catre stat, acesti aromani vad statul roman ca principalul vinovat pentru situatia de azi a aromanilor din Balcani.
Emilian Isaila publica pe blog articolul ' Basescu ii face cu ochiul lui Roman ', pe care il puteti citi in continuare. E pentru a doua oara cand Traian Basescu ii trimite bezele lui Petre Roman in ultima luna. ... E clar ca Traian Basescu il curteaza pe Petre Roman.
Probabil ca l-ati vazut in ultimele saptamani pe Petre Roman pledandu-si cauza pe la diferite televiziuni. ... unii cred ca de vina sunt moliile care bantuie prin Forta Democrata - partidul infiintat de Roman dupa ce a pierdut controlul in PD;
Sunt roman si imi apar tara si neamul! ... Integritatea nationala, interesul romanesc, limba romana si demnitatea poporului roman nu se negociaza!
Ingrijorati de evolutiile interne si internationale, Zeci de academicieni, apel catre poporul roman si institutiile statului 82 de academicieni, intre care Ioan Aurel Pop, Nicolae Breban, Victor Spinei, Dinu C.
Statul roman nu avea posibilitatea sa vina in sprijinul basarabenilor decat cu sfaturi. ... In zilele urmatoare s-a tinut la Chisinau Congresul preotilor si al invatatorilor care au cerut un mitropolit roman, autonomie si o forma de guvernamant proprie.
Fie ca primiti mail-uri de amenintare, santaj, mail-uri rautacioase sau mail-uri frecvente pe care nu le doriti si nu le-ati solicitat, avem posibilitatea sa blocam orice adresa de mail daca folosim contul de mail Yahoo.
Adi Mutu mi-e prieten, e din noua generatie, il respect foarte mult, dar sentimentele mele nu au fost la adresa lui in acel mesaj, ci la adresa a tot ce inseamna Rapid.
Deputatul Gheorghe Roman a fost exclus din PDL Deputatul Gheorghe Roman, aflat la primul mandat, nu mai face parte din PDL, fiind radiat de conducerea Organizatiei Municipale Medias, a precizat miercuri liderul judetean democrat-liberal, senatorul Ion Ariton.
Cu Mihai Balasa, Matteo Fedele, Antoni Ivanov, Mihai Roman lasati in afara lotului, Laurentiu Reghecampf se va baza in Antalya pe serviciile a 29 de jucatori. ... Balasa si Roman sunt in ultimele 6 luni de contract. Staff-ul tehnic va decide totul", a declarat Mihai Rotaru pentru Telekom Sport.
In raportul favorabil al Comisiei este citat si faptul ca reprezentantii presei prezenti la sedinta respectiva (dnii Ion Cristoiu si Sorin Rosea Stanescu, reprezentantul Clubului Roman de Presa in cadrul dezbaterilor) au sustinut ca "este necesara o astfel de reglementare care, pe langa faptul ca va limita atacurile prin presa, va incuraja si va stabili standarde de profesionalism mai ridicate ".
La Moscova, cu prilejul intalnirii la nivel inalt a conducatorilor statelor membre ale Tratatului de la Varsovia, intre Nicolae Ceausescu si Mihail Gorbaciov are loc un schimb dur de replici, presedintele roman insistand pentru organizarea unei intalniri a reprezentantilor partidelor comuniste, cu participare sovietica, si pentru sporirea de catre Uniunea Sovietica a livrarilor de materii prime, in special petrol si gaz metan.
La invitatia Confederatiei Patronatul Roman (C.P.R.), dl Ion Iliescu , Presedinte al Romaniei in perioada 1992-1996, 2000-2004, Presedinte de Onoare al PSD, a participat in ziua de 30 ianuarie 2013, la sediul Confederatiei Patronatul Roman, la o intalnire cu membrii ai Colegiului Director al C.P.R.
google-analytics.com