Cautare

1950 de rezultate pentru "tenoseanu bogdan" (3.54 secunde)
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, se afla, de cateva zile, pe litoral. ... "Profit acum pentru ca dupa ce sotia - Cristina - va naste, nu vom mai avea ocazia sa ne plimbam o perioada", a marturisit, pentru "Replica" de Constanta, Bogdan Olteanu.
Cine este judecatorul Ioana Bogdan a carei recuzare este ceruta de Nastase Judecatorul Ioana Bogdan de la ICCJ a facut parte din completul care l-au condamnat pe Adrian Nastase la 2 ani de inchisoare in Dosarul Calitații.De la judecator de tribunal, la sefia Inspectiei Judiciare din CSM si consilier al lui Daniel Morar, judecatorul Ioana Bogdan a reusit in final sa ajunga la Inalta Curte de Casatie si Justitie, o ascensiune ce-i drept fulminanta in sistemul judiciar din Romania.
Impreuna cu Asociatia ProDemocratia, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, dar si cu reprezentanti ai PNL Constanta, a prezentat societatii civile cat de necesar este noul Cod Electoral, respectiv votul uninominal.
RARES BOGDAN, SUSPENDAT DE PE POST PRIN SMS: ... CRISTIAN BLANUTA) Rares Bogdan a fost suspendat de pe post, dupa ce marti seara a cerut, in emisiunea Jocuri de putere, demisia directorului Realitatea TV, Edward Pastia.
Viata de aruncat - Bogdan O. Popescu - Volumul Viata de aruncat reprezinta debutul in proza al poetului Bogdan O. ... Cu Viata de aruncat, Bogdan O.
Oana Bogdan, membra in conducerea PLUS, numita de Ciolos roata motrice din spatele partidului:
USL l-a angajat pe analistul Bogdan Teodorescu (Autor: ... Sef al strategilor politici ai Opozitiei este, incepandcu luna martie, Bogdan Teodorescu, profesor si analist politic prezent mai ales in emisiunilepostului Antena 3. ... Zilele trecute, PSD a batut palma cu profesorul de la SNSPA Bogdan Teodorescu.
Bogdan O. ... Sunt medic, insa poezia e o salvare a mea Bogdan O. ... Bogdan O. ... Bogdan O. ... Bogdan Ovidiu Popescu - Data si locul nasterii: ... - Bogdan O. ... Cosovei, care din pacate a plecat dintre noi, Mircea Cartarescu, Florin Iaru, Bogdan Lefter. ... Dumneavoastra sunteti acel Bogdan O.
Bogdan Rusu, atacant la CS Mioveni. Patronul FCSB sustine ca l-a observat pe Bogdan Rusu in meciul CFR Cluj - CS Mioveni 4-2, cand atacantul in varsta de 32 de ani a marcat ambele goluri ale echipei sale.
Liberalul Bogdan Olteanu este, incepand de ieri dupa-amiaza, noul presedinte al Camerei Deputatilor, luandu-i locul demisionarului Adrian Nastase.
Ca intr-o campanie electorala in toata regula, la Corbu a fost prezent ieri chiar presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu.
Bogdan O. ... Bogdan Ovidiu Popescu este actualmente seful Clinicii de Neurologie de la Spitalul Colentina din Bucuresti. ... Bogdan Ovidiu Popescu Prof. ... Bogdan Ovidiu Popescu a absolvit doua doctorate, primul la U.M.F.
Bogdan Popescu: ... Bogdan O. ... Bogdan Popescu. ... Bogdan Popescu. ... Bogdan Popescu. ... Bogdan Popescu insita si asupra componentei genetice: ... Bogdan Popescu pledeaza pentru o strategie globala, constand in masuri de preventie la nivelul populatiei.
Mama lui Bogdan Mitu, baiatul dat disparut dupa ce s-a aruncat in apele inghetate ale Dunarii, le-a povestit anchetatorilor ca in ziua in care a avut loc asasinatul din casa familei Garoafa, ea a fost in locuinta de la Cernavoda si l-a gasit pe criminal inauntru.
Constantinescu, Ilie Tanasache, Radu Bogdan si Gheorghe Atanasiu. ... De asemenea, Romania libera, fost organ al Frontului Democratiei si Unitatii Socialiste, apare la 23 decembrie 1989, iar printre colaboratori se numara Ion Pavelescu, Bogdan Ficeac, Emil Munteanu sau Marius Georgescu.
Constantinescu,Ilie Tanasache, Radu Bogdan si Gheorghe Atanasiu. ... - De asemenea, Romania libera, fost organ al Frontului Democratieisi Unitatii Socialiste, apare la 23 decembrie 1989, iar printre colaboratori se numara Ion Pavelescu, Bogdan Ficeac, Emil Munteanu sau Marius Georgescu.
Viceliderul grupului parlamentar liberal din Camera Dumitru Pardau a declarat ieri ca ministrul pentru Relatia cu Parlamentul si candidatul Aliantei pentru sefia deputatilor, Bogdan Olteanu, va cere luni grupului parlamentar PNL un vot de incredere pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor.
Oana-Maria Bogdan este membra in conducerea centrala a PLUS (Autor: ... Undeva la mijloc intre bancul prost al lui Dragos de la Vice Romania si Justine Sacco e Oana-Maria Bogdan. ... Comentariul Oanei-Maria Bogdan de pe Facebook, din decembrie, de la care a plecat tot scandalul.
Deputatul galatean Bogdan Ciuca continua sa declare ca fostii umanisti il sprijina pe Dan Voiculescu in lupta presedintelui conservator de a demonstra ca nu a facut politie politica Prezent vineri la Galati, Bogdan Ciuca, purtator de cuvint al conservatorilor si lider al grupului parlamentar PC din Camera Deputatilor, nu a ezitat sa declare ca subiectul "Felix" este unul creat artificial de anumite persoane.
Tania Bogdan: "Vreau finantari europene pentru proiecte romanesti" Atributii Tania Bogdan a fost aleasa consilier judetean din partea Partidului National Liberal si face parte din Comisia nr.
google-analytics.com