In acest spatiu cetatenii Galatiului vor putea descoperi cine sunt consilierii judeteni, cu ce bagaj vin si, mai ales, ce au de gand sa faca pentru judet in cei patru ani de zile cat vor ocupa aceasta functie.

Tania Bogdan:

"Vreau finantari europene pentru proiecte romanesti"

Atributii

Tania Bogdan a fost aleasa consilier judetean din partea Partidului National Liberal si face parte din Comisia nr. 1 a Consiliului Judetului, care se ocupa de buget - finante, strategii, studii si prognoza economico-sociala. Alaturi de cei opt colegi cu care imparte lucrarile din aceasta comisie, liberala se ocupa de studierea propunerilor facute de comune si orase in vederea elaborarii de prognoze economice, pregatirea si avizarea pentru adoptare a programelor si prognozelor de dezvoltare economico-sociala a judetului, studierea si avizarea posibilitatilor infiintarii de agenti economici de interes judetean, precum si studierea si avizarea modului si conditiilor participarii administratiei publice judetene la societatile comerciale, locatia de gestiune sau servicii publice de interes judetean. La toate acestea se adauga studierea si avizarea problemelor instituirii de norme orientative pentru regiile autonome sau pentru societatile comerciale subordonate consiliului, pregatirea si avizarea lucrarilor necesare stabilirii de catre consiliu a impozitelor si taxelor judetene, precum si taxelor speciale, dar si alte actiuni privind dezvoltarea economico-sociala a judetului;

Experienta

Consilierul judetean Tania Bogdan este la al doilea mandat in CJ si spune ca experienta mandatului trecut a determinat-o sa-si doreasca o schimbare de imagine. Liberala imbina activitatea din cadrul CJ cu cea de inspector general al Inspectoratului Scolar Judetean. Cu toate acestea, Tania Bogdan crede ca, la ora actuala, pe langa problemele din invatamant care trebuie rezolvate urgent, drumurile si comunele judetului trebuie sa reprezinte o prioritate pentru Consiliul Judetului in acesti patru ani de zile, pentru ca drumurile bune atrag si investitori.

Avere

Tania Bogdan se poate lauda cu doua imobile si un teren, dobandite toate in urma cu cinci ani de zile, si un autoturism. Aceasta inregistreaza venituri in urma functiei de inspector general al Inspectoratului Scolar Judetean si din cea de consilier judetean.

O promisiune

"Vreau finantari europene pentru proiecte romanesti", spune Tania Bogdan. Consiliera liberala aminteste ca, desi nu renunta la a sutine orice proiect benefic pentru invatamantul galatean, domeniul sau de suflet, isi doreste, si se va lupta in CJ, pentru mobilizarea tuturor factorilor ce vor determina atragerea a cat mai multe fonduri europene care sa ridice intreg judetul.