Cautare

1691 de rezultate pentru "rezultate" (2.95 secunde)
Olli Rehn a precizat ca efortul de indeplinire la timp a acestor obligatii va fi monitorizat strict de Comisia Europeana si ca este nevoie de rezultate concrete in aceste domenii pina in luna iulie a acestui an, cind se redacteaza raportul de monitorizare ce va fi prezentat in toamna.
Sunt convinsa ca planul managerial pe care l-am adoptat in urma cu trei ani poate avea rezultate concrete, asa cum am reusit si pana acum", a mentionat Diana Busoi, inspector general al ISJ Dolj.
"Alegerile vor viza pentru inceput structurile de cartier, comune, municipii, judete etc. Cei care nu au avut rezultate, trebuie sa ne lase.
De altfel, prin expunerea mea doresc sa subliniez importanta detinuta de corelarea mai stransa intre diversele politici publice pentru a se putea obtine rezultate notabile in politicile sociale.
Liderii organizatiilor locale ale PSD din Cluj care au obtinut rezultate slabe la alegerile europene risca sa fie pedepsiti. Pedepsele pot sa mearga pana la retragerea sprijinului politic si inlocuirea unor viceprimari si consilieri locali, a declarat presedintele PSD Cluj, Valentin Cuibus.
"Masurile anticriza si masurile de stimulare economica nu dau rezultate. E nevoie de o schimbare de strategie de politica economica", a declarat Mircea Geoana, la finalul sedintei BPN a PSD.
Daca strategia lui Corneliu Vadim Tudor va da rezultate, cel putin in sensul unui sprijin tacit, la vremuri grele, din partea popularilor europeni, atunci cu siguranta vom asista la disensiuni grave intre popularii autohtoni.
Cu ce rezultate? - Aici sunt mai multe lucruri de spus. In principiu, noi ne ocupam de relatiile cu tarile in curs de dezvoltare.
Bunele rezultate din alegerile parlamentare si europene, obtinute de PSD, au o singura explicatie: reconcilierea din sanul partidului, mobilizarea lui pentru atingerea obiectivelor propuse.
• 17 dec 2009 - Premierul moldovean, Vlad Filat, i-a transmis premierului desemnat, Emil Boc, un mesaj de felicitare pentru nominalizarea in functie, urandu-i acestuia "succes, perseverenta in realizarea scopurilor propuse si rezultate notorii".
d) PSD este si a fost un partid care a promovat reformele economice in Romania si, in general, cu bune rezultate.
Motivul a fost acela al anuntatelor verificari asupra contractelor, licitatiilor, respectiv externalizarilor de servicii, mai mult sau mai putin legal efectuate de catre fostul director al CN APMC, Gheorghe Moldoveanu, respectiv al prezentarii unor rezultate partiale asupra celor constatate de catre actuala conducere.
La randul sau, Monica Macovei ramane ferma pe pozitii si a criticat inca o data, sambata, activitatea PNA si a Parchetului General - doua institutii despre care ministrul Justitiei crede ca mai mult "au mimat” lupta anticoruptie, tinand cont de slabele rezultate obtinute.
Sau nu credeti ca ea va putea fi chiar, cum sa spun, sa aiba rezultate spectaculoase in termen scurt? Traian Basescu:
El a comentat inca de la momentul inchiderii urnelor ca nu este nimic spectaculos in acest sens, deoarece si cu alte ocazii s-au inregistrat rezultate asemanatoare.
Ambii au fost decorati, in luna decembrie 2010, de catre presedintele Traian Basescu, pentru "rezultate remarcabile in activitatea profesionala". Traian Igas i-a trimis pe cei doi si pe un alt angajat al Directiei de Resurse Umane, in fata Consiliului de judecata al MAI.
Proportia calculata se va aplica pe listele de candidati prin ocupari succesive in ordinea proportiei rezultate, prin utilizarea sumei resturilor subunitare dupa convergenta cu un loc intreg, urmand repetarea procedurii pana la epuizarea numarului maxim de candidaturi permis de legea electorala pentru lista respectiva;
Problemele rezultate din unele neclaritati existente in precizarile prezentului Regulament al Senatului s-a facut resimtite chiar de la inceputul mandatului noii Puteri.
Noi am spus ca toti cei care au candidat la alegerile parlamentare si au avut rezultate notabile, dar nu au iesit, vor fi dintre cei care vor ocupa anumite functii unde partidul poate sa promoveze niste candidaturi.
google-analytics.com