Cautare

1921 de rezultate pentru "medaliati cupa rominiei olt 2002 box" (3.89 secunde)
Larisa Iordache, locul 2 la etapa de Cupa Mondiala de la Stuttgart Romanca Larisa Iordache a ocupat locul al 2-lea in concursul de individual compus din cadrul etapei de Cupa Mondiala la gimnastica artistica de la Stuttgart, sambata, cu un punctaj de 57,998, devansata la o mica diferenta de americanca Elizabeth Price, 58,032 puncte Italianca Vanessa Ferrari a ocupat locul al 3-lea, cu 56,866 p, pe 4 s-a clasat elvetianca Giulia Steingruber, 56,699 p, a 5-a a fost britanica RubyHarrold, 55,099 p, a 6-a s-a clasat Carlotta Ferlito (Italia), 54,199 p, pe 7 a terminat germanca Elisabeth Seitz, 53,932 p, iar pe 8 a incheiat Briannah Tsang (Canada), cu 50,132 p.
o cupa rituala, datand din mileniul al V-lea i.Chr., atribuita comunitatilor Boian-Giulesti. Cupa rituala, piesa de rezistenta Piesa a fost descoperita in situl arheologic de la Galatui-Movila Berzei, din judetul Calarasi, intr-o locuinta-sanctuar datata in neoliticul final dunarean.
Cei doi sunt Eugen Costel Calinoiu - care vine de la Directia de Impozite si Taxe din cadrul Primariei Craiova, unde a detinut functia de director adjunct - si Ion Cupa, la Gorj, care a activat in judetul Mehedinti.
Putin peste 100 de pugiliste din tara s-au adunat, saptamana trecuta, la Buzau, pentru a-si disputa suprematia in cadrul Campionatului National de box (junioare, tineret, senioare).
Consilierii judeteni ai PD, PNL, PRM si PC Olt au absentat ieri de la sedinta lunara a institutiei, intr-o prima actiune care face parte din planul sefilor celor patru partide de a-l schimba din functie pe presedintele Jenel Copilau.
Liderii filialelor din Olt ale PSD si PD-L se intalnesc in aceasta seara pentru o noua runda de negocieri, dupa ce discutiile dintre cele doua formatiuni politice au fost blocate la nivel judetean la sfarsitul lunii ianuarie.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Andrei Iordache, purtatorul de cuvant al PSD Olt, si Marius Oprescu, presedintele PSD Slatina, au criticat aspru decizia democrat-liberalilor din judet, dar si faptul ca Institutia Prefectului s-a implicat in atacarea hotararii referitoare la repartizarea fondurilor pe unitatile administrativ-teritoriale, motiv pentru care, in prezent, bugetele primariilor sunt blocate.
Conditiile economice drastice au lovit in randul salariatilor cu venituri foarte mari din judetul Olt. In Olt, exista patru persoane a caror indemnizatie de somaj depaseste 1.200 de lei.
Oierii din Olt sunt obligati de normele Uniunii Europene sa-si identifice animalele, altfel nu vor mai putea sa le comercializeze in piete. ... Potrivit evidentelor Oficiului pentru Ameliorare si Reproductie in Zootehnie (OARZ) Olt, in judet exista aproximativ 85.000 de miei.
Administratiile locale din Olt au intocmit proiecte declarate eligibile in valoare de aproximativ 40 de milioane de euro, fapt care claseaza judetul pe locul doi la nivel national in privinta atragerii fondurilor europene.
Marcator si in amicalul de marti dupa-amiaza, cu FC Olt Slatina, scor 1-0, Cretu a afirmat ca regreta incidentul si ca spera sa continue la Slatina, contractul sau expirand la finele campionatului.
Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova au inceput sa primeasca inca de acum trei luni plangeri de la mai multe persoane domiciliate in judetul Olt, care sesizau ca au fost victimele unui grup de camatari.
O femeie de 44 de ani, din comuna Carlogani, judetul Olt, a fost transportata in stare grava ieri la Spitalul de Urgenta Craiova, dupa ce a fost lovita in cap, injunghiata si incendiata cu benzina de sotul sau.
Sportivii romani medaliati la Campionatele Europene de scrima de la Legnano (Italia) au fost premiati ieri de presedintele Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret (ANST), Carmen Tocala, in cadrul unei conferinte de presa desfasurate la sediul institutiei.
Serban Ionescu s-a nascut la 23 septembrie 1950, la Corabia, in judetul Olt. ... A fost angajat la Teatrul din Petrosani, la cel din Sibiu, apoi in Bucuresti, la Odeon (1992-2002), iar din iunie 2002, la Teatrul National.
195/2002 privind circulatia pe drumurile publice". ... 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, cat si Regulamentului de aplicare a ordonantei, aprobat prin HG nr.
Un astfel de caz s-a ivit in comuna Culciu, satul Carauseu, unde in 2002 s-au atribuit un numar de cinci grajduri. ... Caraseu au fost atribuite in 2002 de catre Consiliul Local al Primariei Culciu la trei persoane.
Craiovencele Loredana Iordachioiu Dinu, Anca Maroiu si colegele sale vor concura maine la Doha, in cadrul primei etape din Cupa Mondiala.
Dinamo Bucuresti castiga Cupa Romaniei, dupa ce invinge Rapidul cu 1-0 Dinamo castiga pentru a 13-a oara Cupa Romaniei, dupa ce a invins, pe Arena Nationala, Rapidul cu 1-0. ... Prin aceasta victorie, dinamovistii egaleaza palmaresul Rapidului in Cupa Romaniei Echipe de start:
google-analytics.com