Cautare

3465 de rezultate pentru "martie" (4.06 secunde)
Echinoctiul de primavara este, in 2019, pe 20 martie, la ora 23.58, ora Romaniei si este sarbatorit de Google printr-un doodle special.
Duminica, 8 martie 2020 Duminica, 8 martie, desi vremea se raceste, in regiunile sudice si sud-estice, mercururul din termometre urca pana la 17 grade Celsius.
Tariceanu fusese insa pus in garda la inceputul lunii martie 2005, cand Basescu i-a transmis ca s-a incheiat "luna de miere" dintre ei si ca are deja unele "insatisfactii" fata de activitatea Executivului.
Victoria lor este insa una partiala, pentru ca, raportat la perioada ianuarie-martie 2010, cotidianul detinut de omul de afaceri Dinu Patriciu a fost campion si la pierderi in vanzari.Scaderea a fost drastica, de 63,7% de la peste 9,3 milioane de exemplare comercializate in perioada ianuarie-martie 2010 la putin peste 3,4 milioane de exemplare in aceeasi perioada a anului curent, conform BRAT.
Cu ocazia zilei de 8 martie, martisorul consta intr-un discount de 20% aplicabil la preturile de lista! Ziua de 8 Martie este recunoscuta pe intreg Mapamondul ca sarbatoarea internationala a femeii.
Vicepresedintele executiv al UDMR, László Bórbely (foto), a declarat, in legatura cu manifestarea CNS din 15 martie - Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, ca Uniunea dezavueaza faptul ca "unii se folosesc de sarbatoarea nationala maghiara pentru altfel de manifestari".
Afectata serios de cutremurul din martie 1977, partea de sud, in care functiona Tribunalul si Sala mare de sedinte au fost reabilitate pana in anul 1980.
In 31 martie 1495 creeaza Liga Sfanta, armata de coalitie impotriva francezilor, care condusa de Francesco Gonzaga, invinge armata franceza in batalia de la Fornovo. ... In martie 1496, Lucretia il cunoaste pe Francesco Gonzaga. ... Anularea casatoriei si relatia cu Perotto In 26 martie 1497, Giovanni Sforza fuge din Roma.
- procurorii mai afirma ca, in urma vizitei Dlui Tony Blair din 26 Martie am "obtinut foloase nepatrimoniale constand in imagine"/ reamintesc ca in Martie 2012 nu era campanie electorala, ca eu am candidat in Decembrie intr-un colegiu din Judetul Gorj pe care il castigasem oricum in anul 2008 si unde PSD a avut mereu un sprijin electoral consistent si ca USL se afla in toate sondajele de opinie la o distanta uriasa fata de ceilalti competitori politici;
In schimb, am gasit un alt document, din 19 martie 1829, care intarea faptul ca la Calarasi exista un spital care functiona. ... -24 martie 1864 dr. ... 6 Martie, vis a vis de fostul Cinema Flacara.
Consiliul National al Partidului Conservator a decis ieri sa ceara premierului Calin Popescu-Tariceanu sa se prezinte, pana la 12 martie, in Parlament, cu un guvern restructurat, compus exclusiv din membri ai PNL, acest guvern urmand sa primeasca sustinerea prin vot a parlamentarilor PC.
Situatia exceptionala de la Navodari continua, dupa ce ieri, 18 martie a.c., consilierii PSD si PNL s-au intrunit in sedinta extraordinara pentru a anula toate hotararile adoptate de consilierii PDL in data de 7 martie.
O social-democrata si o democrat-liberala candideaza pentru postul de presedinte-director general al Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Dolj, scos la concurs in perioada 18-20 martie. ... Ultima zi in care cei interesati si-au putut depune candidatura a fost vineri, 13 martie, la sediul din Bucuresti al CNAS.
La sfarsitul saptamanii trecute, mai exact vineri, 20 martie a. ... Asta in conditiile in care Daniel Learciu (foto), propunerea PD-L pentru oficiul de la malul marii, a sustinut in data de 12 martie a.
Ordinul, semnat de prefectul Georgescu marti seara, dar comunicat primariei si primarului Solomon la sediul IPJ Pitesti, constata suspendarea de drept a mandatului de primar al municipiului Craiova pana la 31 martie 2010.
9 martie -citirea, 16 martie-dezbaterea Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat marti, ca liderii grupurilor parlamentare au agreat calendarul motiunii de cenzura, acesta urmand sa fie validat de Birourile Permanente reunite: miercuri, 9 martie citirea motiunii, iar pe 16 martie dezbaterea acesteia.
Maghiarii pe 15 (martie, n.r.) au Ziua nationala si probabil ca vor avea manifestari de genul acesta", a aratat Mircovici. ... Pe 15 martie Ungaria sarbatoreste Ziua nationala a maghiarilor de pretutindeni.
Il salut si ii multumesc pentru asta", spunea Crin Antonescu, in discursul sustinut la Congresul PNL din 20 martie 2009, cand s-a instalat in fruntea PNL si cu ajutorul lui Dinu Patriciu.
Pe lista spectacolelor prevazute in 2012 se afla Festivalul Indragostitilor, care va cuprinde manifestari nu doar pe 14 februarie (Valentine’s Day), ci si pe 24 februarie (de Dragobete), 1 Martie si 8 Martie.
El a spus ca toti parlamentarii USL vor trebui sa isi doneze indemnizatiile pe care le vor incasa pe 5 martie si a precizat ca, daca va exista vreun parlamentar PSD care nu va respecta aceasta decizie, va "pleca" din partid si nu va mai fi candidat la urmatoarele alegeriparlamentare.
google-analytics.com