Cautare

4893 de rezultate pentru "liga 3 fotbal 2009" (7.84 secunde)
Deputatul Danut Liga s-a reinscris in Partidul Democrat, din care a fost exclus in martie 2004. Liga a declarat ieri ca s-a reinscris in PD in urma cu doua saptamani, deoarece a considerat ca "asa este corect si normal".
Oltencele spera ca etapa a 13-a sa fie cu noroc pentru ele si sa obtina prima victorie in deplasare din acest sezon Handbalistele de la SCM Craiova au plecat ieri-dimineata spre Roman, urmand ca astazi, de la ora 17.00, sa intalneasca formatia locala HCM, intr-o partida din cadrul etapei a 13-a din Liga Nationala.
Cum poate sa se joace fotbal din februarie pana in decembrie in Liga I Hopa Mitica!! ... Saptamana viitoare, Rapidul si Iasi-ul au sanse mari sa revina in prima liga. ... Rapidul si Iasiul au cerut in scris sa fie reprimite in prima liga.
Cele doua formatii spaniole lupta in aceasta seara pentru trofeul Ligii Europa, finala fiind gazduita de Arena Nationala din Bucuresti, de la ora 21.45 (Pro TV) Se anunta o seara magica la Bucuresti, Arena Nationala urmand sa gazduiasca finala Ligii Europa, trofeul fiind disputat de Atletico Madrid si Athletic Bilbao, doua echipe care practica un fotbal ofensiv si spectaculos.
"E si el in cautare de echipa si mi se pare normal sa se duca la o echipa de Liga I sau Liga a II-a, dar nu este exclus sa-l convingem sa ramana la noi.
Pentru unii ar parea suprinzator ca Bucurestiul, oras cu trei mari cluburi rivale si, cel mai probabil, si cele mai bogate din Romania, sa priveasca cum o echipa clujeana promovata in 2004 in prima liga se indreapta cu pasi uriasi catre titlul de campioana, primul din istoria feroviarilor ardeleni, insa realitatea este ca totul a fost gandit cu mult timp inainte la poalele Feleacului.
Presedintele gruparii Gaz Metan Severin, Gheorghe Constantin (foto), a fost ales de cluburile din Liga a II-a sa fie reprezentantul acestora in Comitetul Executiv al FRF, alaturi de presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter (FC Botosani).
In urma cererii de oferte de la finele anului 2017 privind cesiunea drepturilor de transmisie radio a meciurilor din Campionatul National de Fotbal Liga 1 Betano - sezonul competitional 2018-2019, Societatea Romana de Radiodifuziune a fost singurul operator de servicii de radiodifuziune care a depus, in ianuarie 2018, o oferta pentru achizitionarea acestor drepturi.
Alina Pesu a arbitrat primele sale meciuri internationale la un turneu international de fotbal feminin, U17, desfasurat recent in Republica Moldova. Alina, care este si capitanul echipei de fotbal Real Craiova, a revenit ieri acasa si a spus primele impresii despre experienta de peste Prut:
Messi a fost cel mai bun marcator din Liga Campionilor, cu 12 reusite, si a inscris 31 de goluri in campionatul Spaniei in sezonul 2010-2011. In sezonul 2011-2012 a punctat de 17 ori in campionat si de sase ori in Liga Campionilor.
Echipa portocalie de fotbal a liderilor democrati a jucat duminica seara cu jurnalistii din presa centrala un meci caritabil si foarte "amical" de fotbal si a pierdut cu scorul de 1-4, cu toate ca nu au existat reguli stricte.
Primaria Craiova a propus consilierilor locali retragerea din actionariatul clubului de fotbal Universitatea Craiova si al celor doua societati rezultate in urma divizarii.
Dinculescu, DJ Andi si Anca Maco, sunt ultrasii cate unei echipe de fotbal, asa ca au decis sa le compuna imnuri, in stilul cu care ne-au obisnuit pana acum.
Fratii Pacionel, Emilian si Stefan, fac eforturi si parcurg 144 km ca sa joace fotbal cu sigla Universitatii Craiova pe piept Pentru multi, fotbalul este pus la mare rang si, din multa pasiune, acestia fac sacrificii nebanuite pentru a calca pe urmele idolilor.
Romania, invinsa de Albania cu 1-0, paraseste competitia UPDATE ORA 23.53 Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de formatia Albaniei cu scorul de 1-0 (1-0), duminica seara, pe Stade de Lyon, in Grupa A la EURO 2016 si paraseste competitia.
Ca s-a ales praful de 15 ani incoace de toate echipele si eu am facut milioane in fotbal. ... Ma refer la tot ce inseamna specialisti in fotbalul romanesc, toti, de la antrenori, la presedinti, la conducatori de fotbal, toti.
Fundatia pentru Transplant si Federatia Romana de Fotbal organizeaza in data de 13 mai 2016 o Conferinta de Presa, la FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL MOGOSOAIA, incepand cu ora 17.30.
"Admite recursul declarat de parata Fotbal Club FCSB S.A.
Evolutia portofoliului de credite a fost influentata de nivelul creditelor neperformante, care s-au mentinut la un nivel "suportabil", de 14,7% din portofoliul de credite, desi au urcat de la 13,1% la sfarsitul anului 2009.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
google-analytics.com