Cautare

178 de rezultate pentru "gazeta" (3.46 secunde)
• Mircea Badea, Dan Diaconescu, Horia Ivanovici, Gabriela Vranceanu Firea, Iulia Vantur si Gazeta Sporturilor - distinsi cu premiul "Stiri din piatra seaca", pentru "jurnalism de fictiune" "Mircea Badea si-a inscenat explozia laptopului in direct, Dan Diaconescu a scapat ca prin urechile tomberonului, Horia Ivanovici a reusit sa realizeze un interviu in exclusivitate cu el insusi, Gabriela Vranceanu Firea si Iulia Vantur s-au angajat trup si suflet in publicitatea foarte putin mascata, iar Gazetei Sporturilor ii pasa prea mult de promovarea neconventionala.
Concret, desi Gazeta Sporturilor este gata sa preia ziarul pe care el l-a pastorit ani de zile, Jurnalul National, ceea ce ar putea aduce trecerea lui in plan secund sau chiar pe linie moarta, Tuca a primit o oferta consistenta chiar de la otevistul Dan Diaconescu.
- Gazeta Sporturilor este cel mai vechi si longeviv ziar de sportdin Romania. Cotidianul a fost infiintat in 1924, dar a fostdesfiintat dupa instaurarea comunismului si inlocuit cu Sportul,ziar sub egida Partidului Comunist.
Pentru a afla o parere avizata, Gazeta a apelat la ajutorul unui specialist. Ramona Barac, medic la clinica Retina din Bucuresti, a acceptat sa vorbeasca despre o persoana care sufera de astigmatism.
Emanuel Valeriu a murit de ziua lui Emanuel Valeriu, fost ziarist la Gazeta Sporturilor, TVR Flacara si Europa Libera, director general al televiziunii publice (1990-1992) si membru al CNA (2002-2008), a incetat din viata azi dimineata, fix in ziua cand implinea 87 de ani.
Gazeta publica astazi unul din ordinele de plata prin care Gigi Becali a achitat fiscului roman prejudiciul din Dosarul schimburilor de terenuri cu MApN.
Transnistria, Glasul Nistrului, Bugul, Gazeta Odessei, Tara Bugului, Molva. La Tiraspol s-a infiintat Liceul romanesc Duca Voda, iar cinematografe in Tiraspol, Ananiev si Odessa.
Profesorul de rusa, Boris Soseanu, ma tinea la curent cu productiile literare aparute in Literaturnaia Gazeta. Perestroika lui Gorby se facea resimtita si in productiile literare rusesti.
In perioada urmatoare, Eminescu primeste postul de corector si redactor la gazeta Curierul de lasi - unde a redactat numeroase rubrici, fara semnatura - si frecventeaza cu regularitate Bojdeuca lui Creanga.
Pentru ca acesta este unul dintre cele mai mari contracte pe bani publici semnate de Primaria Craiova, Gazeta de Sud a solicitat municipalitatii sa faca public contractul pentru ca fiecare craiovean sa stie cum ii sunt cheltuiti banii pe care-i da pentru realizarea proiectului solomonian.
Dupa mai bine de o luna de la demersurile prin care Gazeta de Sud incerca sa afle cum au fost solutionate cele peste 5.000 de cauze ale primariei aflate in 2005 si 2006 pe rolul instantelor, edilul-sef confirma alta situatie bizara, creata tot de consilierii sai juridici.
Deputatul Horatiu Buzatu s-a alaturat Caravanei Sperantei initiate de Fundatia "Gazeta de Sud" si a participat la distribuirea ajutoarelor pentru sinistratii din Rast.
Liderul PD Gorj a precizat pentru Gazeta de Sud ca le-a cerut personal liderilor Organizatiei Centrale a PD sa se pronunte in ceea ce priveste situatia sa.
Gazeta de Sud a publicat in urma cu cateva zile un material in care directorul Nicolae Pascu vorbea de o solicitare a Comisiei de Autorizare a Imprumuturilor Locale, catre Consiliul Municipal Craiova, de a modifica textul articolului 3 din Hotararea nr.
In plus, tevile arata aiurea in apartament si esti obligat sa le tii ca asa e legea. Nota: GAZETA de SUD nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai sus.
Vadim trebuie sa raspunda pentru faptele lui, pentru ca a depasit orice limita", a declarat Ponta pentru Gazeta de Sud.
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, a mai amintit si despre posibile complicitati ale conducerii trustului "Gazeta" cu "oameni din jurul lui Emil Boc".
Pentru toti contribuabilii pe banii carora traiesc functionarii publici, politistii comunitari si chiar imobilele in care ei lucreaza, Gazeta de Sud face public paragraful din "Regulamentul privind circulatia documentelor si accesul in primarie" semnat de primarul Antonie Solomon si de secretarul Nicoleta Miulescu, in 22 februarie, in care este specificat cine si cum capata privilegiul de a ocoli birocratia:
"Noi stim ca nu exista asa ceva si, de aceea, il rugam pe domnul Boc sa publice acest document in 'Gazeta de Cluj', daca se poate.
111/P/2007 din 15.12.2008“, a precizat pentru Gazeta de Sud procurorul Cristina Scarlat, sefa Serviciului Teritorial Craiova al DNA.„O sa-i suspendam, sigur ca ii suspendam“Chestionat ieri de GdS in privinta suspendarii celor doi subalterni, primarul Antonie Solomon a declarat mai intai ca „cei doi nu sunt suspendati, intrucat asteptam o decizie a instantei care sa le stabileasca vinovatia“.
google-analytics.com