Cautare

595 de rezultate pentru "gaz metan podari" (4.88 secunde)
Dinamo profita de degringolada de la Gaz Metan - Transferuri noi pentru Flavius Stoican
Gaz Metan Medias e aproape de faliment dupa ceea ce s-a intamplat in ultimele zile, insa Eric trage un semnal de alarma pe "ultima suta".
Ioan Marginean, fostul presedinte de la Gaz Metan Medias, a vorbit despre situatia in care se afla in acest moment fosta sa echipa si spune ca exista o posibilitate de salvare a clubului.
Gaz Metan: Buzbuchi - De Moura, Yuri, Horj, Dobrescu - Lixandru, Francisco Junior (Trif '85), I. Filip - Morar, Irobiso (Chamed '60), Gradinaru.
Gaz Metan: Grosz - Kanda, Matricardi, Avram, Maxim - Harfas, P.Iancu - Ursu, Gaspar, P.Costea - Domsa; Antrenor:
Shell ocupa unul dintre primele locuri din Romania in topul vanzarilor de gaz petrolier lichefiat pentru aragaz. ... Directorul executiv al Petrom, Gheorghe Constantinescu, ne-a spus ca Petrom produce acest gaz pentru butelii care este apoi imbuteliat partial de producator.
Mai multe tari din Europa care importa gaz rusesc prin gazoductele ucrainene resimt deja efectele acestei decizii. ... In Slovacia, compania importatoare de gaz rusesc a anuntat ca, pentru moment, consumatorii casnici si industriali nu sunt afectati.
Cel mai important loc in economia Azerbaidjanului il ocupa industriile extractiei de petrol si gaz, prelucrarii petrolului, chimice, constructiei de masini, industria extractiei miniere si metalurgia metalelor colorate, urmat de diferite ramuri ale industriei alimentare si a industriei usoare.
Gaz de France, actionarul majoritar al distribuitorului de gaze Distrigaz Sud, negociaza incheierea unui parteneriat cu producatorul de energie electrica si termica Electrocentrale Bucuresti (ELCEN), ca parte a strategiei companiei de a deveni operator integrat de electricitate si gaze in Romania.
Practic, Australia a pierdut cursa cu Qatar, pe care spera sa il depaseasca in 2018, pentru a deveni principalul exportator de gaz natural lichefiat la nivel mondial.
- Am criticat Guvernul pentru lentoarea si eficienta controlului asupra platoului Marii Negre dar i-am propus o abordare normala de dezvoltare a tehnologiilor de explorare si exploatare a gaz-hidratilor prin institutul romanesc de profil - GEOECOMAR, care are in dotare vasul de cercetare Mare Nigrum - si nu a facut nimic.
Subventiile vor fi alocate celor care locuiesc la blocuri si beneficiaza de incalzire in sistem centralizat sau celor care beneficiaza de incalzire cu lemne sau gaz metan, in functie de venitul pe membru de familie.
Din cauza restantelor de 150 de miliarde pe care Regia Autonoma de Termoficare le-a inregistrat la Distrigaz Sud SA, furnizorul de gaz metan a sistat alimentarea inclusiv la centrale termice care deservesc asociatii de proprietari fara debite la caldura si apa calda.
Ce presupune aceasta afacere si ce inseamna succesul in acest domeniu in care concureaza firme multinationale precum Linde Gaz Romania sau Messer, cu profituri anuale de peste 700 de miliarde de lei vechi?
E clar ca acestea s-au format in urma unor eruptii violente de gaz metan, care mai apoi a ajuns la suprafata. Desi eruptiile de gaz explica de ce unele nave s-ar fi scufundat, fenomenul nu explica in totalitate disparitia avioanelor.
Cel putin la Carcea am inteles ca ar vrea sa ia intreaga suprafata revendicata, adica 104 hectare, iar la noi au dreptul sa ia si cei din Podari, Cernele si Radovan", a precizat Diaconeasa.
Din Valea Stanciului, de la Seaca de Padure, Gângiova sau Podari, oamenii simpli de la tara coborau sfiosi din autobuze, priveau uimiti în jur, neobisnuiti cu atâta multime, îsi luau pancarta la subrat si se amestecau printre ceilalti.
Primaria Craiova, prin Directia de Impozite si Taxe, a cerut recent falimentul Carnexpod SA Podari, pe motiv ca societatea nu a mai platit nici un leu la bugetul local din septembrie 2005.
Primaria Craiova, prin Directia de Impozite si Taxe, a cerut recent falimentul Carnexpod SA Podari, pe motiv ca societatea nu a mai platit nici un leu la bugetul local din septembrie 2005.
Drumul va incepe de la iesirea din Carcea, catre Cosoveni, va trece prin spatele satului Preajba, va strapunge DN 55 dupa Semtest, apoi va tine aproape de malul Jiului, urmand sa iasa aproape de podul peste Jiu, catre Podari.
google-analytics.com