Cautare

61385 de rezultate pentru "clasamentul din onoare" (6.06 secunde)
Va prezentam clasamentul primelor 10 subiecte de presa, in functie de impactul lor asupra opiniei publice: ... Romania a fost invitata de SUA sa faca parte din structura scutului antiracheta Evenimentul a fost anuntat de presedintele Romaniei exact in timpul desfasurarii Consiliului National al PSD.
Citez cateva fraze din pledoaria actualului presedinte al Fundatiei Panteonul Romaniei: ... Un Panteon reprezinta, altfel spus, examenul pe care o comunitate nationala il da in fata istoriei, castigandu-si astfel un loc, din acest punct de vedere, in clasamentul mondial pe natiuni.
Citez cateva fraze din pledoaria actualului presedinte al Fundatiei Panteonul Romaniei: ... Un Panteon reprezinta, altfel spus, examenul pe care o comunitate nationala il da in fata istoriei, castigandu-si astfel un loc, din acest punct de vedere, in clasamentul mondial pe natiuni.
- In primul rand vreau sa o felicit pe Angelique Kerber pentru cum a jucat toata saptamana, a fost o onoare pentru mine sa impart terenul cu tine.
Ideile enuntate atunci de liderul Americii au provocat in randul societatii civile din garnizoanele romanesti frisoane cumplite.
Ideile enuntate atunci de liderul Americii au provocat in randul societatii civile din garnizoanele romanesti frisoane cumplite.
Sub genericul campaniei "Mandru sa fii roman", in Jurnalul National a aparut un articol despre o personalitate marcanta a medicinei romanesti, academicianul Laurentiu Mircea Popescu, descoperitorul telocitelor, articol din care puteti citi in continuare a doua parte.
'Victor Ponta a anuntat, ieri, ca va candida la presedintia PSD, dupa ce Adrian Nastase s-a retras din competitia cu Mircea Geoana.
Un moment aniversar, care a fost onorat cum se cuvine de Universitatea din Craiova, prin Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, cea care duce mai departe traditia a ceea ce insemna economia academica.
Initiat odata cu plecarea lui Gabriel Oprea din PSD, intrat pe ultima turnanta imediat dupa alegerile prezidentiale din noiembrie 2009, recunoscut oficial de Tribunalul Bucuresti pe 20 aprilie, UNPR se lanseaza public, sambata, in Piata Revolutiei, de Ziua Muncii, melodia aleasa ca imn oficial fiind "Noi suntem romani".
In sala de spectacole, evenimentul va continua cu proiectia filmului castigator al concursului CALARASI/ACASA, conferirea de titluri de cetatean de onoare, precum si a unor diplome de onoare tuturor primarilor in functie din judetul Calarasi si fostilor primari si viceprimari ai municipiului Calarasi aflati in viata.
Sefii de institutii descentralizate din judetul Constanta nu au de gand sa-si dea demisia, chiar daca, in mod oficial, partidul din care fac parte nu se mai afla la Putere.
Din cate se pare, Stelian Dutu stia si el despre lovitura ce avea sa o primeasca la BPN, asa ca a preferat sa nu se prezinte la sedinta BPN-ului, desi se afla in capitala.
Virgil Ardelean si-a prezentat demisia de onoare din functia de sef al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI), avertizand ca in politie, serviciile de informatii si in parchete sunt "zeci de Virgil Ardelean si de Vulpi".
In urma cu 5 ani, la Institutul Cultural Roman din Bucuresti (Aleea Alexandru nr. ... Dar sa revin la expozitia din 2014. ... In primul rand pentru ca expozitia de acum 5 ani era dedicata memoriei mamei poetei, Mager Victoria-Valeria (din satul Vidra).
In deschidere, presedintele fundatiei l-a prezentat pe profesorul italian Ernesto Carpentieri, presedintele Academiei Europene pentru Relatii Economice si Cultrurale de la Roma (AEREC), salutand cu satisfactie acceptul acestuia de a deveni primul membru de onoare international al Clubului de la Bucuresti.
Pe blogul "Welcome to Roxania" a aparut o analiza cu titlul "CONDITII PENTRU CA ALIANTA PNL-PSD SA NU ESUEZE", din care puteti citi in continuare a doua parte.
Filmele din programul acestei editii sunt produse in 2016 si 2017 si vor fi proiectate pentru prima data in fata publicului din Calarasi, dupa ce au fost prezentate si premiate la mari festivaluri internationale de profil.
Volumul meu de poezii, "Steaua ranita", premiat atunci de Fundatia Crescent, urma sa fie publicat cativa ani mai tarziu de Editura Vinea, primind si un premiu din partea Uniunii Scriitorilor.
Romanii spera acum ca Dragnea ii va scoate din saracie cu programul sau de guvernare. ... Scurta biografie Dragnea a absolvit in anul 1981 Liceul Unirea din Turnu Magurele. ... Tot la capitolul studii, Liviu Dragnea a urmat un curs la o scoala din Roma.
google-analytics.com