Cautare

2147 de rezultate pentru "clasament divizia onoare giurgiu olimpia malu" (2.88 secunde)
O "viziune urbanistica" oficializata in 2000 a permis Primariei Craiova sa inghita hotarele istorice si administrative ale comunelor Malu Mare si Carcea.
Primaria Malu Mare vrea sa bage divort de Constantin Dilgoci, cu care este logodita printr-un contract de concesiune inca valabil, dupa ce afaceristul craiovean a pierdut strandul Preajba in favoarea Regiei Autonome de Transport Craiova.
Lucian Iliescu este din anul 1996 primarul municipiului Giurgiu. ... Lucian Iliescu este si presedinte al organizatiei judetene a Partidului National Liberal (PNL) Giurgiu, de care este atasat trup si suflet, declarand ca va ramane pe viata in acest partid.
Tudor Giurgiu) si Un etaj mai jos (r. ... La categoria Cea mai buna actrita in rol secundar concureaza Mirela Oprisor (Acasa la tata), Mihaela Sirbu (Aferim!), Olimpia Melinte (Bucuresti Non-Stop), Dorina Lazar (Bucuresti Non-Stop) si Tatiana Iekel (Un etaj mai jos). ... Oana Giurgiu), Cinema, mon amour (r.
Alexandru Dicu, primarul comunei Malu Mare, a declarat ca in planul general intocmit in 2005 terenul intravilan al comunei a crescut de la 400 la 1.800 de hectare.
Dupa ce duminica, in runda inaugurala, fusesera invinse, in deplasare, de vicecampioana FCM Targu Mures (scor 3-0), fotbalistele din Banie au suferit ieri, pe teren propriu, un esec si mai usturator, fiind invinse de campioana en-titre Olimpia Cluj, scor 7-1 (3-1).
Liberalii si udemeristii nu au fost de acord ca FC Olimpia sa primeasca 200 de milioane Dezbaterea proiectului de hotarire privind repartizarea sumelor defalcate din taxa pe valoare adaugata, aprobate pentru judetul Satu Mare prin HG nr.2125 si 2220, pentru asigurarea unor cheltuieli de personal ale unitatilor de invatamint preuniversitar de stat, respectiv redistribuirea sumelor defalcate din impozitul pe venit repartizate judetului Satu Mare si a celor alocate de Consiliul Judetean pentru echilibrarea bugetelor locale pe 2004, a creat tensiuni.
Seful Directiei de Munca Galati, Niculina Olimpia Ralea, ne-a facut cunoscut faptul ca de la inceputul anului a primit in jur de 30 de reclamatii de la persoane care incaseaza venitul minim garantat (VMG).
Alina Pesu si colegele sale se pot revansa printr-un joc bun astazi, cand vor primi vizita campioanei en-titre Olimpia Cluj. ... Olimpia Cluj este singura formatie care a invins Realul in acest acest sezon, si in tur, si in retur.
Toata suflarea Olteniei asteapta cu nerabdare incheierea acestei editii din Divizia B, seria a doua, acolo unde primele doua echipe clasate la sfarsitul turului, Universitatea Craiova si CSM Ramnicu Valcea, vizeaza promovarea in Divizia A.
Marin Anton, presedintele PDL Giurgiu, a anuntat luni seara, ca a decis sa nu mai candideze la sefia Consiliului Judetean, potrivit giurgiveanul.ro.
Echipa feminina de tenis de masa de la CSS Craiova, antrenata de Catalin Georgescu, este singura din Divizia B (senioare) care nu a pierdut nici un meci disputat pana acum. ... 5-1 cu CSS Odorheiu Secuiesc, 5-1 cu Nova Force Giurgiu si 5-0 cu CN "Al.
Arta si magie, viata si moarte in preistorie, Civilizatia romana la Dunarea de jos - Durostorum, Sultana - Malu Rosu:
La unele dintre proiecte ne-au ajutat si cei de la Ford", a spus primarul comunei Malu Mare, Alexandru Dicu.
Perspective la Malu MareAlta locatie pretabila la investitii se afla în localitatea Malu Mare, la câtiva kilometri de Craiova. ... Avem un proiect comun Malu Mare - Cârcea - Ghindeni pentru introducerea de retea de apa, canalizare si statie de epurare, costurile fiind estimate la sase milioane de euro.
Baschetbalistii craioveni primesc vizita unei pretendente la titlu, BC Timisoara, formatie care luni a pierdut surprinzator pe terenul nou-promovatei CSS Giurgiu Iubitorii baschetului vor putea urmari astazi, de la ora 19.30, in Sala Sporturilor "Ion Constantinescu"
Ultima victorie a oltenilor a avut loc duminica seara, in Capitala, la Arena de Baschet, cand SCM-U Craiova a invins Dinamo cu scorul de 94-83 (28-19, 20-16, 20-21, 26-27) intr-o partida contand pentru etapa a 23-a din Divizia A.
Presedintele organizatiei judetene a Partidului Popular Romania Mare (PPRM) Giurgiu, deputatul Danut Liga, a dizolvat organizatia din cauza lipsei de eficienta. “Practic, la aceasta ora, PPRM Giurgiu nu exista, deoarece am dizolvat toate structurile teritoriale ale partidului“, a declarat Liga.
Un exemplu in acest sens, insistent reclamat de conservatorul Dan Liga, este cel al judetului Giurgiu, unde liberalii sunt acuzati de incalcarea cu buna stiinta a protocolului de functionare a coalitiei guvernamentale.
Ludovic Orban a precizat, in fata comisiei parlamentare care l-a audiat, ca intentioneaza, in calitate de ministru al transporturilor, sa transfere administratia porturilor dunarene de la Compania Nationala "Administratia Porturilor Dunarii Fluviale" Giurgiu catre comunitatile locale.
google-analytics.com