Cautare

476 de rezultate pentru "ciprian sora" (4.54 secunde)
Fratele si sora Hanului Legenda Martisorului este foarte veche, datand pentru Bulgari din perioada primului han. Pe cand sora sa si fratele sau se aflau in prizonierat, hanul le-a trimis un soim care avea legat un fir de ata alba pentru a-i instiinta ca ii va ajuta sa evadeze.
Mama i-a murit cind avea 17 ani, lasindu-l cap de familie peste trei frati si o sora. ... In 1991, sora-sa ramasa in sat ii da telefon si ii spune cu voce plingareata ca s-a desfiintat CAP-ul si le da pamintul inapoi.
Mama i-a murit cind avea 17 ani, lasindu-l cap de familie peste trei frati si o sora. ... In 1991, sora-sa ramasa in sat ii da telefon si ii spune cu voce plingareata ca s-a desfiintat CAP-ul si le da pamintul inapoi.
Doi dintre cei trei copii ai Printilor de Wales, William si Kate, printul George, in varsta de 9 ani, si sora sa Charlotte, in varsta de 7 ani, vor urma alaturi de familia regala sicriul, catre Catedrala Westminster Abbey.
O fetita de doar doua luni a fost dusa de urgenta la spital dupa ce sora sa, in varsta de un an si doua luni, s-a jucat cu o foarfeca si a ranit-o grav la nivelul capului.
O femeie pretinde ca ar fi sora ei si se foloseste de numele artistei ca sa le ceara oamenilor bani!
Sora Andreei Tonciu, relatie tumultoasa. Se cearta si se impaca cu iubitul de cativa ani buni, insa tot nu pot trai unul fara altul.
UPDATE 12:00 - Ciprian Dobre, de la PNL, a tinut un discurs in maghiara, engleza si romana. ... Targu Mures), Ciprian Dobre ar trebui sa invete mai multa maghiara".
In schimb, acestia ne-au promis tot sprijinul la viitoarele alegeri, fie ca acestea vor fi in 2007, fie in 2008", ne-a declarat presedintele PNG Mangalia, Ciprian Broasca.
al Oil Terminal a aprobat inlocuirea directorului tehnic Ciprian Hanganu, cu fostul membru PNTCD Doru Lutac (foto), cel care a detinut, in trecut, si functia de director general al societatii.
Ciprian Florescu, purtatorul de cuvant al PSD Gorj, a declarat ca, pana in prezent, singurul pesedist care si-a anuntat in mod public si intr-un cadru oficial intentia de a candida pentru un nou mandat este Florin Carciumaru.
Partidele de opozitie vor sesiza Curtea Constitutionala in privinta modificarilor aduse marti la Regulamentul Camerei Deputatilor, prin care hotararile Biroului Permanent pot fi luate fara cvorum de sedinta, au anuntat deputatii Bogdan Niculescu Duvaz (PSD) si Ciprian Dobre (PNL).
Ciprian Dobre (PNL): ... Primul act oficial de dictatura in Camera Deputatilor Afirmatiile deputatului PNL Ciprian Dobrea au fost foarte repede confirmate de realitate.
Reprezentantul TUI in Romania, Ciprian Popescu, a declarat ca decizia agentiei are la baza un cumul de cauze, printre care informatiile despre gripa aviara, nesiguranta cu privire la nivelul TVA si problemele cu care touroperatorul s-a confruntat in sezonul trecut.
"Printr-o strategie adoptata de ANT speram sa se impulsioneze corporatia TUI World pentru a aduce turisti straini pe litoralul romanesc si a influenta in acest fel si divizia nordica a tur-operatorului international", a declarat pentru "Replica" Ciprian Popescu, directorul general al companiei care reprezinta in Romania interesele TUI.
Investitia ii apartine lui Ciprian Scrieciu, fost director de marketing care a contribuit la crearea brandurilor de succes "Untdelemn de la Bunica", "Tomi" si "Wiesana".
Cine vrea o ora de echitatie, pretul ajunge la 10 euro pe ora, cu echipamentul asigurat de Herghelia Mangalia", ne-a declarat Ciprian Constantinescu, presedintele Patronatului Industriei Hoteliere Marea Neagra.
Purtatorul de cuvant al CNVM, Ciprian Ene, a declarat ieri ca in cazul unor astfel de sesizari se face o analiza prealabila a documentelor, dupa care se decide daca va urma controlul.
Ciprian Stoichin, locatar al blocului, ne-a declarat ca a parcat masina sa si pe cea a tatalui in apropierea rampei de descarcare a firmei de curierat, iar cand s-a trezit, una dintre masini era parcata in alt loc, iar cealalta disparuse.
Potrivit presedintelui Federatiei Sindicatelor Independente din BCR, Ciprian Ionescu, angajatii institutiei de credit cu un an sau doi vechime au salarii aproape duble fata de cei cu vechime mai mare, desi fac aceeasi munca.
google-analytics.com